Προς το περιεχόμενο

Fanistop

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Κορωπί Αττικής

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.676 προβολές προφίλ

Fanistop's Achievements

  1. Καλησπέρα, αν δεν δοθει θα με ενδιέφερε.
  2. Καλησπέρα, ενδιαφερομαι για το drone, αν δεν το πάρει καποιος αλλός, ευχαριστώ!!
  3. Fanistop

    Πόσo να πουλήσω..?

    Καλησπέρα, εχω ενα UPS για rack, Pulsar Evolution 3000, πόσο περίπου μπορεί να πιάσει μεταχειρισμένο;
  4. Συμφωνώ και εγώ με το "καλή μητρική" τώρα σχετικά με το PCI 4.0 μου ειναι λιγο αχρείαστο προς το παρών με την 580 και ουτε εχω σκοπό να κάνω upgrade για όσο κρατήσει η κάρτα ειδικά με τις παρούσες τιμές, όσον αφορά τον i3 12ης με τον i5 11ής είναι όντως διαφορά, θα δω και τι μου βγαίνει και με amd και θα αποφασίσω, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
  5. Το μπάτζετ ειναι εκει γύρω στα 280 - 300€. Απ'οτι βλέπω όντως συμφέρει καλύτερα 11400F γιατι βγαινει περιπου στα ιδια χρήματα, τώρα για 12400F εκτός του επεξεργαστή που εντάξει δεν ειναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής, απ'οτι βλέπω για μια ATX βγαίνει γυρω στο 100άρικο παραπάνω οπότε το συνολικό μπάτζετ ξεφευγεί κατά 150 περίπου. νομίζω θα παω για ιδιες μνήμες με 11400F και την tomahawk που ανέφερε ο nickol-us τώρα όσο για την ψύκτρα έχω αρκετά χρόνια που την έχω πάρει και δεν νομίζω να έχω bracket για 1200.
  6. Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση σετ για αναβάθμιση του υπολογιστή μου, θελω να παρω Μητρική, Επεξεργαστή και Μνήμες. Η χρήση που κάνω είναι Gaming, Video editing και Photoshop / Lightroom. Εχω τα παρακάτω πράγματα που θα κρατήσω. CASE: NZXT S340 GPU: SAPPHIRE RX580 NITRO 8GB SSD: EVO 860 500GB (Σε λίγους μήνες θα μπεί και ένας M.2.) COOLER: COOLERMASTER EVO 212 (Αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καινούργιο επεξεργαστή) PSU: Seasonic Focus Plus 750W Platinum Μένουν ενας FX 8320 Με μια Krait 970 και 16GB 1600Mhz που ίσως πουληθούν ή ίσως δωθούν σε οικογενιακό πρόσωπο. Με μια γρήγορη ματιά χωρίς να το ψάξω παρα πολύ εχω δει τα πράγματα στην φώτο, απ'οτι ειδα benchmark με Ryzen αντιστοιχού κόστους ο Intel βγαζει λίγα παραπάνω fps. Έχετε να προτείνετε κάτι; θα αλλάζατε κάτι; ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα, εδω και περιπου 3 μηνες είμαι συνδρομιτής Wind και εχω πακέτο VDSL 100, τις πρώτες δύο εβδομάδες έπιανα 35Mbps, (Download) κάλεσα και έκανα παράπονα και μου είπαν οτι έκαναν κάποιες αλλαγές με αποτέλεσμα η ταχύτητα να πάει στα 40 περίπου, παλι χαμηλή για 100άρα, μετά τις δύο εβδομάδες άρχισα να έχω αποσυνδέσεις, και διαπίστωσα οτι η γραμμή είχε πέσει στα 15Mbps, ξανα κάλεσα, έστειλαν τεχνικό της wind, μέτρησε την γραμμή και βρήκε λάθη εντός φυσιολογικών ορίων, και επίσης μου είπε οτι η απόσταση απο το καφάο έβγαινε περίπου στα 2χλμ (ενω στην πραγματικότητα είμαι γύρω στα 800 μέτρα απτο κοντινότερο), μετα απο πολλά τηλέφωνα με την εξυπηρέτηση την έστειλαν την βλάβη στον ΟΤΕ και το απόδωσαν σε προβληματική γραμμή, ρώτησα αν μπορεί να γίνει κάτι και μου είπαν οτι το πρόβλημα είναι στο καλώδιο και το οτι ο ΟΤΕ δεν πρόκειται να δώσει χρήματα για να το αντικαταστήσει. Να σημειώσω οτι το καλώδιο απο την κολώνα εώς το router το εχω περάσει καινούργιο. Το θέμα είναι οτι έχω απορίες που δεν μου έλυσαν, γιατί το καφαο φαίνεται στα 2χλμ, μηπώς πέρνω απο πιο μακρινό καφαο; Τις δυο εβδομάδες πως έπιανα 35 - 40Mbps Και ξαφνικά έπεσε στα 15 (και εξακολουθώ να έχω Upload 7 - 8 ), Το καλώδιο που έρχεται απο την κολώνα είναι 4κλωνο και χρησιμοποιώ τα δυό ζέυγη, αν ζητήσω να αλλάξουμε συνδεσμολογία θα το κάνουν η δεν ασχολούνται; μέχρι στιγμής οτι τους είπα το αγνοήσαν. Yποβάθμιση δεν μου κάνουν γιατι λένε οτι με βάση συμβολαίου η χαμηλότερη ταχύτητα ειναι 5Mbps και πιανω 3 φορες απάνω οπότε είναι εντάξει η ταχυτητά μου 🙄, έχει συναντήσει κάποιος κατι παρόμοιο; αν παω στην COSMOTE θα δώσουν σημασία για το πρόβλημα η θα μείνει ως έχει;
  8. Fanistop

    Πόσo να πουλήσω..?

    Καλησπέρα, έχω κατι χρόνια να ασχοληθώ με PC και εχω χάσει λιγο την μπάλα με το τι γίνεται απο τιμές, είπα να κανω μια αναβάθμηση απο AM3 σε Intel 1200, εχω τα εξης πράγματα, πόσο μπορούν να πιάσουν; CPU: AMD FX-8320 3.5Ghz MOBO: MSI 970A Krait Edition RAM: Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz 4x4GB (16GB) Ψύκτρα: Coolermaster Hyper Evo 212 Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα, αν είναι δυνατόν για την κλήρωση θα με ενδιέφερε, ευχαριστώ.
  10. Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, πριν 5 - 6 ημέρες (καλώς η κακώς) μεταφέρθηκα απο την Vodafone (ADSL 24Mbps) με αστείες ταχύτητες 7 - 8Mbps σε Wind 100άρα VDSL (FTTCab αν δεν κάνω λάθος). Για αρχή η γραμμή αφού έγινε αλλαγή φορητότητας συνέχιζε και συγχρώνιζε με ADSL στην Vodafone και απότι μου είπαν αυτό οφειλόταν στον ΟΤΕ που δεν είχε αλλάξει την γραμμή, μου είπαν οτι θα γίνει η αλλαγή μετα απο λίγες μέρες καθώς και έγινε, όταν πλεόν είδα να συγχρονίζει με IP της WIND και VDSL αμέσως έκανα speedtest και τσέκαρα το router και παρατήρησα οτι το Download Speed ήταν κάπου στα 25Mbps σε interleaved και το Up περίπου 5.9Mbps σε fast , κάλεσα αμέσως και ενημέρωσα και μου είπαν οτι θα έρθει τεχνικός της Wind ο οποίος ήρθε σήμερα, μέτρησε την γραμμή και μου είπε οτι με βάση την απόσταση της καμπίνας (1.7χλμ ενω η απόσταση απο εμένα ειναι στα 650 μέτρα) η ταχύτητα είναι λίγο χαμηλή αλλα σε γενικές γραμμές καλη, κανονικά εφόσων αποδίδει 6Mbps Up δεν θα έπρεπε το down να ήταν γύρω στο 10πλάσιο πάνω κάτω; απο το τεχνικό τμήμα μέσω τηλεφώνου που μίλησα με την Wind έκαναν κάποια μέτρηση μου είπαν οτι μπορεί να πιάσει τα 100Mbps. Τώρα αναμένω τους τεχνικούς του ΟΤΕ και έχει δωθέι σαν βλάβη, αναρωτίεμαι το τι μπορεί να συμβένει... Είναι όντως αυτη η ταχύτητα που μπορεί να αποδώσει η γραμμή μου; 🤔 Ευχαριστώ!! Τo status του router: Μodulation: ITU G.993.5(G.Vectoring),G.998. Annex Mode: ANNEX_B TPSTC type: 64/65B PTM TC near-end interleaved channel bit rate: 25274 kbps near-end fast channel bit rate: 0 kbps far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps far-end fast channel bit rate: 5935 kbps near-end FEC error fast: 0 near-end FEC error interleaved: 1010964 near-end CRC error fast: 0 near-end CRC error interleaved: 363 near-end HEC error fast: 0 near-end HEC error interleaved: 0 far-end FEC error fast: 2615 far-end FEC error interleaved: 0 far-end CRC error fast: 1 far-end CRC error interleaved: 0 far-end HEC error fast: 0 far-end HEC error interleaved: 0 DSL uptime :11:36, 6 secs DSL activetime :1 min, 18 secs Downstream: relative capacity occupation: 100% noise margin downstream: 10.5 dB output power upstream: 6.6 dbm attenuation downstream: 23.4 dB Upstream: relative capacity occupation: 100% noise margin upstream: 9.8 dB output power downstream: 11.3 dbm attenuation upstream: 6.7 dB Υ.Γ.!!!: Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω βάλει καινούργιο καλώδιο CAT6 εξωτερικού χώρου απο το καλώδιο του ΟΤΕ μέχρι το ρούτερ.
  11. Ευχαριστώ τον @TasSou και τον @Kostas.karras για την Samsung!
  • Δημιουργία νέου...