Προς το περιεχόμενο

wujai

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.342 προβολές προφίλ

wujai's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

4

Φήμη

  1. wujai

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Γεια σας παιδια. Η αδερφη μου αποφασισε να αρχισει η.τ. μπας και σωσει κανα πνευμονι .Διαβασε διαφορα αποσα λετε εδω αλλα λαλησε. Επειδη ειναι εντελως noob απο η.τ θα ηθελε τη βοηθεια σας. Πριν 5-6 χρονια ειχε αγορασει παλι αλλα μονο με 1 υγρο και της φανηκε αηδια και το παρατησε. Λοιπον επειδη μενουμε σε επαρχια δεν υπαρχει δυνατοτητα επισκεψης σε φυσικο καταστημα. Δεν υπαρχει καποιο εδω. Θα ηθελε καποιο καλο μηχανημα, και οχι καποιο της πλακας, μιας και σκοπευει να το χρησιμοποιει μονιμα. Η μπαταρια να κραταει οσο το δυνατον πιο πολυ, και δε θα χρειαστει και μια δευτερη; τι θα κανει μολις τελειωνει; Επισης Θελει να το νιωθει οσο πιο κοντα σε πραγματικο τσιγαρο γινεται. Θελει ωστοσο να της προτεινετε καποια καλα υγρα (ξερω οτι αυτο ειναι υποκειμενικο, αλλα υπαρχουν απ' οτι διαβασε καποια που αρεσουν σε πολλους και δε μπορει να δοκιμασει οπως ειπαμε). Θελει το υγρο να ειναι καθαρα καπνικο, οχι γλυκα φραουλιτσες και τετοια.. Εδω και πολλα χρονια καπνιζει Slim Line Gold περιπου 2 πακετα την ημερα. Εχει 0,5 νικοτινη αν βοηθαει αυτο. Επισης θα προτιμουσε το Eshop να ειναι απο ελλαδα αλλα εαν εχετε να πειτε και απ εξω δεκτο. Οποιος μπορει να βοηθησει, ευχαριστουμε
  2. Στο Adblock Plus το filter subscription "malware domains" κανει τη ζημια σε μενα τουλαχιστον.
  3. wujai

    Kali linux σε win 8.1 μέσω virtualbox

    Η εκδοση 4.3.14 του virtualbox εχει θεμα με τα antivirus https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=6&t=62615 Γι αυτο ή χρησιμοποιησε καποια παλιοτερη εκδοση ή nightly του 4.3.15 (link στο παραπανω thread) που φτιαχνουν αυτο το προβλημα.
  4. wujai

    βαση για push ups

    Αυτο μου θυμησες φιλε. Αναποδα push ups? Μια καρεκλα ή ενα κρεββατι ή ο παγκος της κουζινας δε σου κανει?
  5. http://alternativeto.net/software/sauerbraten/?license=free Δεν ειναι και καμια υπερπληρης λιστα μιας και αυτο το site ανανεωνεται απο εθελοντες αλλα νταξ.
  6. Με ενα open source προγραμματακι Site: http://masgau.org/'">MASGAU Automatic Save Game Archive Utility
  7. wujai

    Talk in Game

    Κοιτα το evolve αν δε κανω λαθος
  8. Δωστο σε κανα αστεγο? Λεω γω τωρα.. αφου δε σε αφηνουν να το αξιοποιησεις για τη παρτη σου θα μπορουσες να βοηθησεις εναν συνανθρωπο.
  9. χρησιμοποιω το nosquint addon και εχω αλλαξει ολα τα χρωματα (background, font, visited links, unvisited links). Απο τοτε που εγινε "upgrade" το insomnia αμα ενεργοποιησω να αλλαξει χρωμα το font, ειτε global ειτε μονο στο insomnia, τα χρωματα των visited + unvisited links αλλαζουν στο χρωμα του font και αυτο ειναι πολυ εκνευριστικο γιατι ετσι δε ξερω ποιες ειδησεις εχουν διαβαστει και σε ποια θεματα εχω μπει. Τωρα αναγκαστικα εχω ενεργοποιησει το underline links αλλα δεν ειναι και πολυ ευκρινες για τη δουλεια που το θελω. Αμα ξερει κανεις αν μπορει να γινει κατι..
  10. Οποιος ενδιαφερεται για θεωριες συνωμοσιας, μεταφυσικα και το κατεχει το αγγλικο ιδου: The Hidden Hand προσωπικα αν πιστευα οτι στο κοσμο μας, ολα αυτα που γινονται στην εποχη μας και μεσα στους αιωνες ηταν απλα συμπτωσεις και ανθρωπινη ηλιθιοτητα, και βεβαιως βεβαιως απληστια, δε προκειται να το πιστευα. Επίσης μαλλον δε θα το πιστευα ετσι κι αλλιως αν δεν ειχα διαβασει και το The Law of One το οποιο με εκανε να αλλαξω την κοσμοθεωρια που μου διδαξε ο χριστιανισμος (παραδεισος κολαση κ.π.α (πολλα) )
  • Δημιουργία νέου...