Προς το περιεχόμενο

Nikos667

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    438
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Nikos667

  • Ημερομηνία γέννησης 2 Απριλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.862 προβολές προφίλ

Nikos667's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

37

Φήμη

  1. Οι πελατες της nvidia δεν ειναι μονο οι gamers,ουτε οι content creators ειναι αποκλειστικα μονο gamers & streamers . Οποτε μην θεωρεις αμελητεα τα κερδη απο μια συμφωνια που θα εξασφαλισει καποια εταιρια απο αυτο το 0.0000000000001% του πελατολογειου της.
  2. Καταλαβαινω τι λες.Καλο θα ηταν να αποφυγουμε να συζητήσουμε για πολιτικη ομως,οι λογοι προφανείς,ειμαι σιγουρος οτι τους αντιλαμβανεσαι(Site τεχνολογιας κτλπ). Παντως αυτο που πρεπει να μεινει ειναι το οτι δεν πρεπει να υπαρχει βιαιότητα ειτε σωματικης ειτε ψυχικής φυσεως.Σε εναν πλανητη με δις ανθρωπους ειναι αδυνατο ολοι να συμφωνουν.Ωστοσο υπαρχουν κανονες και ηθικα που πρεπει να τηρουνται ανεξαρτητως οπως υπαρχουν νομοι και στους πολεμους.
  3. Νομιζω οτι απομακρυνεσαι απο το θεμα. Η πολιτικη ορθοτητα εκτος αυτου,ειναι πρακτικα ανίσχυρη οταν δεν υπαρχει "ανεκτικότητα" απο τις διαφορες ομαδες και σωστη εφαρμογη της απο τους υπολοιπους.Μονο με αυτα μπορει να εχει σημαντικα αποτελεσματα.Οταν λοιπον η εταιρια κανει τετοιες κινησεις,και εσυ μπαινεις στο 'τρυπακι' να αρχισεις να κατηγορεις,μαντεψε ποιο απο τα παραπανω δεν τηρείται... Εκτος αυτου ο ρατσισμος δεν εχει να κανει μονο με την φυλη-καταγωγη.Η εννοια της λεξης μπορει να επεκταθει γενικα σε καθε συνολο ανθρωπων που μοιραζονται ορισμενα χαρακτηρηστικα τα οποια ο Ρατσιστης,απο την μερια του,αντιπαθει.Για καποιο λογο. Φυσικα εχεις δικιο για τα υπολοιπα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποια ιδιαιτερη επισήμανση εδω,παρα απο το να συνοψίσω την τελευταια σου παράγραφο στην εξης προταση.Ο αντι-ρατσιστης με ακραια συμπεριφορα μπορει να γινει και εκεινος ρατσιστης.
  4. Τελικα opinion ηταν. Ο τιτλος τωρα ποσο παιζει ομως να μου κοψει? + Δεν χρησιμοποιησα τοσο πολυ συνδετικές λέξεις υψηλού επιπεδου στη 2η.(τουλαχιστον τωρα ξερω οτι δεν ειναι off-topic και ο αριθμος λεξεων ειναι OK... )
  5. Δεν εχει σημασια,και το furthermore και το moreover και το in addition και το due to the fact και το consider και το to my mind,ολα αυτα μαθητες του lower τα χρησιμοποιουν συνεχεια...Δεν εχουν σκοπο να δουν εαν θα το παιξεις pro και θα χρησιμοποιησεις κατι διαφορετικο,απλα τσεκαρουν εαν εισαι σε θεση να ανταπεξελθεις στο επιπεδο για το οποιο εξεταζεσαι.Απο την αλλη on the other hand ειναι μια κοινη εκφραση οπως λες και το "on the contrary" ειναι μια καλη εναλλακτικη εαν θες να το παιξεις πραγματι pro. Ολα ειναι σχετικα,εγω δεν δυσκολευτικα π.χ. καθολου στο GVR και στα κειμενα και τα βρηκα λιγο σκουρα στην 2η εκθεση λογο του αγχους μου.Ενω με σωστή συγκέντρωση θα μπορούσα καλλιστα να την εχω άριστη. Οσο για την Ελληνικη εκθεση που λενε οι φιλοι απο πανω δεν συμφωνω απολυτα.Το exam ειναι διαμορφωμενο ετσι ωστε ακομα και καποιος ο οποιος δεν το εχει καθολου να μπορει να γραψει αριστα ακολουθωντας τους πολυ συγκεκριμενους κανονες,το οποιο ειναι κατι καλο γιατι δεν στερείται κανεις λογο των φυσικων του ικανοτητων το αρτιστα,αλλα μπορει να επιβραβευτει για το διαβασμα και τον κοπο του.
  6. 16 ειμαι. Στα ελληνικα οι εκθεσεις μου ειναι λιγο πιο ψηλα απο το μετριο δηλαδη καλες θα ελεγα. Θα προσπαθησω να θυμηθω ακριβως ποια ηταν η ερωτηση,και θελω να πιστευω οτι ισως η πρωτη αντισταθμισει τον μ.ο. και πιασει το 60αρι.Και 40% να παρει η δευτερη,εαν η πρωτη εχει παρει κανα 80% σωζεται...Ακομα και στην περιπτωση που δεν γινει αυτο,για καλη μου τυχη στο Use of english εχω γραψει παρα πολυ καλα πιστευω και στα κειμενα,επισης το listening ηταν αρκετα καλο.Δεν εχω δωσει προφορικα ακομα. Btw τα κειμενα παιρνουν δικο τους μ.ο.? Οποτε το αποτελεσμα γινεται με προσθεση τα 5 αυτα σκελη(use of english,reading,writing,listening,speaking) και διαιρεση κατα 5 η μονο τα 4 υπολογιζονται? Γιατι στο site τους φενεται διαιρεση δια 5 οπως το λενε...
  7. Εχεις απολυτο δικιο,απλα οπως καταλαβαινεις με τρωει η αγωνια...
  8. Για σε ολους! Εχω μια ερωτηση σχετικα με εκθεση στο Lower. Προχθες εδωσα το Lower του cambridge και εχω την αισθηση οτι στην 2η εκθεση καποια πραγματα δεν πηγαν καλα . Για αρχη ανησυχουσα για το οριο λεξεων οτι το εχω ξεπερασει κατα πολυ.Εγραψα 1 σελιδα για την 1 εκθεση και αλλη μια για τη 2η εκθεση. Οι σελιδες ηταν ετσι : http://image.slidesharecdn.com/candidateanswersheetwriting1-2-141017120140-conversion-gate01/95/candidate-answer-sheet-writing-1-2-1-638.jpg?cb=1413547330 Πιστευω ειμαι μεσα στο οριο.Το μεγεθος των γραμματων μου ειναι μετριο.Απ'οτι καταλαβα αλλοι εγραψαν 1.5 σελιδα και...(πειτε μου τι πιστευετε). Ωστοσο υπαρχει και κατι ακομα που με ανησυχει.Σαν 2η πηρα article.Και ελεγε να δωθει opinion για θετικα/αρνητικα στο να εχεις αδελφια.To θεμα ειναι δεν θυμαμαι εαν πραγματι ελεγε αυτο η απλα ρωταγε opinion εαν ειναι καλο η κακο οποτε δεν ξερω εαν ηταν opinion σκετο η for & against! Στην πρωτη για καλη μου τυχει το structure ηταν(σκετο opinion εκθεση) : Προλογος Θετικο + εξηγηση/παραδειγμα Αρνητικο + εξηγηση/παραδειγμα Θετικο+ εξηγηση/παραδειγμα Επιλογος Χρησιμοποιησα "υψηλου επιπεδου" λεξιλογιο ( consider,i firmly believe,as it seems to me,on the other hand etc." Καθως επισης παθητικη/inversion και αλλα . Στη δευτερη ωστοσο,ξεχασα οπως ειπα τον τιτλο,επισης το structure ηταν λιγο περιεργο(ειδικα εαν ηταν for & against...one god knows)...και δεν χρησιμοποιησα αρκετες φορες συνδετικες λεξεις καλες (επισης στην πρωτη σελιδα ειχα γραψει για story αλλα δεν ηθελα και επειτα απο υποδειξη του επιτηρητη εβαλα ενα X και 3 βελακια να δειχνουν απο πισω...ελπιζω να το καταλαβουν ετσι?)Εαν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα το εκτιμουσα παρα παρα παρα πολυ,γιατι εχω ψωφησει απο αγωνια. Τι πιστεύετε την βγαζει δεν την βγαζει η 2η εκθεση? Θα εκτιμουσα απαντησεις το συντομοτερο δυνατον!
  9. Hey guys! Το site μας βρισκεται επιτελους online! Και φυσικα περιεχει forums! Εκει θα κανουμε ερευνες & ανακοινώσεις!,θα ακουμε τις αποψεις σας και τις ιδεες σας,και επισης θα μπορειτε να μιλατε μεταξυ σας + να παιρνετε μερος σε διαγωνισμους για early access,bonus κ.α. link : http://dirthell.weebly.com/ Επίσης θα χρειαστούμε 2 moderators...για τα forums! Ποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει ένα pm...Θα δεχτει μια ενημερωση σχετικα με το παιχνιδι απο ολες τις πλευρες ετσι ωστε να ειναι σε θεση να απανταει ερωτησεις κτλπ. τιποτα τραγικο φυσικα εφοσον θα επιβλεπεται το forum και απο εμενα για να απανταω επισης απλα χρειαζομαι και αλλο 1 η 2 ατομα! Σας ευχαριστω για το χρονο σας!
  10. Καλησπερα! Μια εικονα απο ενα test που καναμε μεσα στη βδομαδα,για τους regeners(για ζωη/ ταχυτητα! Προσπαθουμε καθε μερος του παιχνιδιου να δημιουργει την καταλληλη γιορτινη διαθεση,για αυτο τοσο στα γραφικα οσο και στη μουσικη ριχνουμε βαρος! Καποια μοντελα ειναι ετοιμα απο την εκδοση του παιχνιδιου για το pc και απλα τα κανω optimize για iOS/Android Στον γραφικο τομεα δυστηχως το team ειναι αρκετα μικρο(1 ατομο εμενα XD) ο λογος ειναι οτι με 1 μηνα deadline ειναι σχεδον απιθανο να βρεις τα σωστα ατομα και με την καταλληλη γνωση... Δηλαδη εχω αναλαβει ολα τα σχετικα : Art Direction/Modeling/Uv unwrapping/Texturing/Rigging/Animating/VFX... (Superman ) Φυσικα περιμενω καποιον να εμφανιστει και να συμμετάσχει...ετσι ωστε να μοιράσω τη δουλεια αλλα...Ωστοσο ειμαστε καλυμμένοι απο Level designers/Sound FX Artist/ Composer και programmer...Ωστοσο περιμενω και αλλους να γεμισουν τους παραπανω τομεις που προανεφερα,κενες θεσεις υπαρχουν!
  11. Καλησπέρα σε όλους! Μετά απο αρκετούς μήνες υπομονής,προσπάθειας και υπομονής ξανά-τονίζω,το παιχνίδι ακυρώθηκε λόγο ανεπαρκούς προσωπικού! Ζητάω συγγνώμη που δεν τα καταφέραμε! Ωστόσο σκεφτήκαμε πολύ καλά τις επιλογές μας και αποφάσισα να δημιουργησουμε ένα ίδιο παιχνίδι με 3 πιο απλα gameplay mods για κινητά! Επίσης αποφάσισα να το κάνουμε release εδώ κατά τις 20 Δεκεμβρίου. Το Core team εχει μαζευτεί και το development έχει ήδη ξεκινήσει,με επιλεγμένα τα άτομα με βάση τις ικανότητες τους και φυσικά την αξιοπιστία τους με σκοπό να μην έχουμε ελλειματα...Επίσης μερικές εταιρίες μας βοήθησαν στην προσπάθεια με κάποια δωρεάν διπλώματα + την Unity Pro edition! Η τιμή : Δωρεάν για όλους τους χρήστες του Insomnia. Ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δειξουμε ποσο λυπομασται που δεν μπορεσαμε να επιτυχουμε τον αρχικο στοχο(για τωρα...). Παρακαλω γραψτε τις πλατφορμες κινητου που θα θελατε να το δειτε,η πλατφορμα με τις περισσοτερους ψήφους θα προτιμηθεί σε πρωτη βαση! Επίσης οποιος εθελοντικά ενδιαφερεται να βοηθήσει ειτε απο πλευρα προγραμματισμου ειτε μουσικής ειτε Animation,ειτε να συνησφερει σε ιδεες για gameplay,ειτε tester ειναι ευπροσδεκτος αρκει να μου στειλει ενα pm(Και ναι θα δωθουν special thanks και credits στους εθελοντες οπως και στα Ο Animator πρεπει να εχει οπωσδηποτε γνωσεις του Autodesk Maya(προτιμάται η 3Ds Max!). Ευχαριστώ πάρα πολυ για το χρόνο σας και την κατανόηση σας και ακομα μια φορα συγγνώμη,και εχει χαιρετισματα απο ολους τους developer του team απο το εξωτερικο η κοινότητα του Insomnia! -ZcrazyGames Team
  12. Καλησπερα σε ολους! Οπως ξερετε τα χριστουγεννα ειναι κοντα! Δεν ξερω εαν εχετε δει ενα post που ειχα κανει παλια,σχετικα με την δημιουργεια ενος παιχνιδιου περιπου ενα χρονο πριν.. Τελος παντων για οσους δεν ξερουν ειχα κανει αρκετες προσπαθειες αρκετο καιρο τωρα για την δημιουργεια ενος ολοκληρωμενης πλοκης παιχνιδιου για το pc,αλλα δυστηχως τα ατομα που επαιρναν μερος ειτε εφευγαν χωρις λογο,ειτε δεν ειχαν τις καταλληλες ικανοτητες για να φτασουμε οσο μακρια οσο το προγραμματιζα...Ειχα βαλει πολυ προσπαθεια,κοπο και δουλεια αλλα απ'οτι φενεται δεν γινεται,δεν υπολογισα σωστα,και ζηταω συγγνωμη και απο ολα τα μελη που δεν τα καταφερα! Ωστοσο καποιες εταιριες,με στηριξαν ολον τον χρονο και ειχαν την καλη βουληση να επιβραβευσουν την προσπαθεια μου με βαση την ηλικια μου με καποια δωρεαν licenses για καποια softwares τα οποια θα μου ηταν αδυνατο να αγορασω λογο των τιμων τους και την σημερινη κατασταση στην Ελλαδα! Οποτε καθισα και σκεφτηκα πως θα μπορουσε η ολη προσπαθεια να μην σβησει,αλλα αντιθετα να πραγματοποιηθει ! Και κατεληξα οτι θα μπορουσα αυτη τη φορα να συνεργαστω με συμπατριωτες Ελληνες,για την δημιουργεια ενος μικρου παιχνιδιου με θεμα τα χριστουγεννα για τις κινητες συσκευες που θα δωθει δωρεαν σε ολους τους χρηστες του Insomnia! -Η ομαδα κατεχει την Unity Pro επαγγελματικη εκδοση! Συνοπτικα χρειαζομαι οπωσδήποτε τουλαχιστον 2 προγραμματιστες με γνωσεις σε C# εξοικιωμενους σε Unity 3d μηχανη γραφικων,το επιπεδο γνωσης δεν χρειαζεται να ειναι εξαιρετικο αλλα θα πρεπει να ειναι σε ενα σχετικα καλο επιπεδο! Πρεπει να εχει τελειωσει μεχρι 20 Δεκεμβρη το πολυ! Θα προκειται για ενα απλο αλλα ωραιο ατμοσφαιρικο παιχνιδι! -Διαφορες ερωτησεις οπως εαν θα πουληθει,η απαντηση ειναι οχι σε χρηστες του insomnia θα δωθει δωρεαν μπορω να πω. -Θα μπορειται να δουλευετε οποτε εχετε χρονο,εφοσον δεν ειναι πληρωμενη δουλεια επειδη καταλαβαινω οτι στη συγκεκριμενη περιοδο δεν ειναι ευκολο(Και εγω εχω και το λυκειο οποτε...) Μια κληση στο Skype τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα θα ηταν καλο να κανουμε... Και περιπου τουλαχιστον καθε 2 μερες επικοινωνια(εγω προσωπικα μπορω καθημερινα να ειμαι στο chat για ενα χρονικο διαστημα). Ισως εαν δουλεψει θα μπορουσαμε να το γυρισουμε σε ποιο επαγγελματικο επιπεδο σαν ομαδα και να φτιαχνουμε καθε τελος του χρονου ενα mobile θεματικο game και ενα κανονικο...για το community εδω! (Ας μεινουμε συγκεντρωμενοι ωστοσο εδω τωρα). 3D Artist ειμαι με εμπειρια 4 χρονων περιπου... Εδω ειναι το portfolio μου : http://cod4xd.weebly.com/gallery.html Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει,θα τον παρακαλουσα να με κανει add στο skype : nikos6671 Ευχαριστω παρα πολυ!
  13. Cooler master δεν θυμαμαι ποιο ακριβως! Ναι,δικιο εχεις! Το ανοιξα και το καθαρισα,απο 55 σε idle τρεχει τωρα στους 35 20 βαθμοί διαφορα! Το fanaki του cpu ειχε αρκετη σκονη,ωστοσο το πισω fan ειχε μπουκωσει κυριολεκτικα ειχε φρακαρει ολο απο κατω μεχρι πανω με σκονη,πως να αναπνεύσει το μηχανημα!Και λιγους επιανε σε τετοια κατασταση . Btw εβαλα και εναν SSD και πεταει τωρα,10 sec στο boot. Το εψαξα νομιζω στους 120-130 κλείνει...Σε αυτες τις θερμοκρασιες θα ξεκιναει και η τηξη σαν πυρηνικός αντιδραστηρας θα λιωσει XD.Το πιο αστειο ειναι οτι η gpu ακομα και στις πιο δυσκολες συνθηκες πανω απο 70 δεν ανεβαινει,και αυτο με εχει κανει να απορω,πιστευα οτι μετα απο 3 χρονια και τοση σκονη θα ηταν η πρωτη που θα επιανε 100αρια αλλα τελικα οπως φαινεται οχι
  14. Και αυτη καλη φαίνεται! Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια ολους παιδια!
  • Δημιουργία νέου...