Προς το περιεχόμενο

PanosXGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με PanosXGR

  • Ημερομηνία γέννησης 07/01/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Pc Hardware/PC Gamer/TechReporter/TechReviewer.

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.906 προβολές προφίλ

PanosXGR's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. PanosXGR

    Daytona Dy 53mm 120cc

    Ουτε αν ανοιχτούν ακομα και τα καρτερ?
  2. PanosXGR

    Daytona Dy 53mm 120cc

    ΕΙχα βγαλει απο τα 16 μου το 50ρι και για αυτο εχω αυτο το μηχανακι. Ειμαι κατα των "50ρι μπλα πμλα,κινεζικο, δεν φτιαχνετε, θα χαλασει κτλ." Αν το φτιάξεις σωστά και το προσέχεις είτε αυτο λεγετε στρώσιμο ειτε καθημερινή βολτρα δεν πιστευω πως θα χαλασει! Γνωρίζω ατομα που εχουν το ιδιο μηχανακι το εχουν βελτιώσει και αφου το προσεχαν τους προσεξε! Επισης φιλος με Kumco Jetx απο 50ρι το εκανε πανω απο τα 53mm και δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα, φυσικά δεν το σκίζει διαρκώς στους δρόμους...
  3. PanosXGR

    Daytona Dy 53mm 120cc

    120 αλλα με αλλαγή στροφαλομπιέλας και κυλινδρομπιστονα + κεφαλη + καμπανες, δεν θα αντεξει?
  4. PanosXGR

    Daytona Dy 53mm 120cc

    Καλησπέρα σε ολους εχω ενα daytona dy 72cc αυτήν την στιγμή και σκέφτομαι μεχρι να καταλάβω και να δω τι + και - του ολου θεματα (για 53mm) να του βαλω μια εξατμιση ενα 18ρι καρμπ και αν δεν με καλύπτει και εναν εκκεντροφορο για να εχει καλύτερη ροπή! Να τονίσω πως το θεμα δεν το άνοιξα γιατι θελω να φτιάξω το μηχανάκι για κοντρες κτλ... το θελω να το κανω ετσι για να τραβαει και να ανεβενει αξιοπρεπώς μια ανηφορά και να μπορώ να παρω ενα δευτερο άτομο πισω για να μην γίνομαι και ρεζίλει που δεν τραβάει! Να πω τωρα για τα 53 χιλιοστα. Ο μαστορας - έμπορος που αγοραζω απο αυτον στο θεμα με το ανέβασμα απο 72 σε 53 με 54 διαφρομη στροφαλου (120cc) των ρώτησα αν παιζει να μπαινουν κυλινδρομπιστονα χωρις να ανοικτουν τα καρτερ και μου ειπε πως εχει, με λιγα λογια το εψαξα και μπαινουν λογο οτι τρώγεται το χυτωνιο του κυλινδρο, γινεται πιο λεπτο και μπαινει. Αρα μπαινουν αλλα η δικια μου απορια ειναι πως αυτο ειναι αξιοπιστο? παιζει να βγαλει προβλημα? Παντα με πολυ καλο στροσιμο και οχι να το καταπονώ συνεχώς! Ευχαριστώ οσους βοηθεισουν και συγνώμη αν κουρασα καποιος με το κειμενο μου
  5. Καλησπέρα σε όλους στο Dy μου με μπρος δισκόφρενο και πίσω ταμπούρο και με εξαμπρατσες αλουμινένιες ζαντες ειναι αυτην την στιγμή και θελω να βαλω ακτινοτες ζαντες απο supra η απο οτι κουμπονει κανονικα στην τελική. Η ερωτηση μου ειναι υπαρχουν κάποιες συγκεκριμένες η μπαίνουν κανονικά απο supra στο dy μου? Απο αγγελίες στο car.gr απο μαγαζάτορες που πουλουσαν ζαντες μου είπαν πως μπαίνουν κανονικά, σε διάφορους μαστορες που ρωτησα μου είπαν πως άλλαγμα κιθαρες κτλ. δηλαδη να αλαχτουν ολα εκτός των ψαλιδιών. Εσείς τι λετε?
  6. Α τωρα το κατάλαβα! Θα χρειαστεί δίπλωμα κατα την μεταβιβαση?
  7. Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά το θεμα ειναι οτι επειδή η τροχαία η το τμήμα μοτοποδηλάτων ειναι απο της 8 ως της 1 ο πατερας μου εκείνες τις ωρες ειναι στην δουλειά αρα ο πωλητης θα πρεπει να του κανει εξουσιοδοτηση αλλα και παλι δεν θα μπορει να ειναι παρων γιατι δουλεύει, που κατι θα πρεπει να γινει ωστε να κανει η μανα μου την μεταβιβαση για "λογαριασμο" του πατερα μου γινεται ομως αυτο?
  8. Πρώτα πολλά σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! Βασικά αυτο που ξερω ειναι οτι για την εξουσιοδότηση που κανει ο πωλητης και με το χαρτι αυτο ο αγοραστης παει και κανει μονος του με τα χαρτια (αδεια) του παπιου και το ιδιο το παπι μονος του την μεταβίβαση! Αλλα το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου ουτε αυτος μπορει να ειναι παρων! Αρα μου λες να εξουσιοφοτησουν την μανα μου ώστε να κανει την μεταβιβαση αυτη αλλα μεσάζων του πατερα μου ετσι? Γιατι για να γινει η μεταβιβαση πρεπει να προσκομιθει και καποιο διπλωμα πραγμα που δεν εχει η μανα μου!
  9. Αν ο πωλητής κανει μια εξουσιοδότηση στον αγοραστή (σε αυτήν την φάση στον πατερα μου) γιατι ο πωλητης δεν θα μπορει να ειναι παρών, και ο πατερας μου κανει αλλη εξουσιοδοτηση στην μανα μου οτι δεν μπορει να ειναι παρων ο ιδιος για την μεταβίβαση γίνεται κατι τετοιο? Δηλαδη επειδή ο πατερας μου δεν μπορει να ειναι παρων λογο δουλειά να κανει ο πατερας μου μια δήλωση η δεν ξερω και εγω τι ώστε να την κανει η μανα μου την μεταβίβαση! Παρακαλω μια απαντηση αμεσα γιατι θελω να βρω μια ακρη για να το παρω γιατι και ο πωλητης μετακομήζει απο την περιοχη του και ειναι καπως πιεστικά τα πραγματα.
  10. Το θεμα ειναι οτι το παπι δεν εχει ασφαλεια και πως θα ερθει απο ζωγραφου στην περιοχη μου για μεταβίβαση? Καλα οτι γινεται γινεται αλλα ποιος ξερει τι μπορει να γινει κατα την διαδρομή μου?
  11. Καλησπέρα σε όλους ειναι το πρώτο μου θεμα σχετικά με κατι τέτοιο. Με ενδιαφέρει η αγορά ενός 50αριου daytona για την ακρίβεια το εχω βρει, το εχω δει απο κοντά ολα οκ, αλλά το θεμα μου ειναι πως γίνεται η μεταβίβαση, τι χρειάζομαι εγω απο θεμα χαρτιών και πως θα γίνει? Αυτά που ξέρω ειναι: -Η μεταβίβαση γίνεται στην τροχαία της περιοχής μου. -Θελει δίπλωμα + το ίδιο το μηχανάκι. Το θέμα ειναι οτι ο πωλητής δεν εχει ασφαλισμένο το μηχανάκι γιατι δεν το κινούσε και φεύγει επαρχια και για αυτο το πουλάει. Αυτος ειναι ζωγράφου, γενικα και στην συνάντηση με φόβο ήρθε λογο της ασφαλειας που δεν εχει. Εγω πως θα κανω την μεταβίβαση που δεν το πιστεύω πως θα ερθει απο ζωγράφου περιστέρι για να γινει η μεταβίβαση? Ισως τα λεω καπως αλλα με εχει κουράσει ολο το θεμα ειναι και η πρώτη αγορά 50αριου και... Το site λεει τα παρακάτω: Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής: Ιδιωτικό συμφωνητικό (πωλητήριο) μοτοποδηλάτου με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής πωλητού και αγοραστού την ίδια ημερομηνία. Άδεια κυκλοφορίας (προηγούμενου κατόχου). Παράβολο Δημοσίου 15 Ευρώ. Ένσημο ΕΛ.ΑΣ. 3 Ευρώ (για όσα χρόνια είναι αθεώρητη η άδεια) και Μ.Τ.Σ. 3 Ευρώ (για όσα χρόνια είναι αθεώρητη η άδεια). Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να προσκομίσει το μοτοποδήλατο για έλεγχο. Εγώ σήμερα πήγα τους ρώτησα και μου δώσανε "κατεβατά" Ενα χαρτακι που εχει ως τιτλο ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ 1. Αιτηση. (Χορηγειται απο το γραφειο μοτοποδηλατων) 2. Αδεια κυκλοφοριας θεωρημενη για το τρεχον ετος. 3. Ιδιωτικο συμφωνητικο αγοραπωλησιας μοτοποδηλατου (μου το δωσαν σε κολα Α4) 4.Υπευθυνη δηλωση μονιμου κατοικιας του αγοραστή 5. Φωτοαντιγραφο ταυτοτητας μπρος-πισω (του αγοραστή) 6. Λογαριασμο ΔΕΗ,ΟΤΕ,Ε.Υ.Δ.Α.Π κτλ.. 7. Παραβολο 15€ απο την εφορια συμπληρωμενο με τα στοιχεια του αγοραστή 8. 3€ ένσημο ΕΛ.ΑΣ + 3€ παράβολο Μ.Τ.Σ 9. Το μοτοποδηλατο για ελενχο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 10. Την αδεια κυκλοφοριας Όποιος ξερει κατι πανω στο θεμα δεχτεί η απαντηση του Ευχαριστώ!
  12. Αυτήν την στιγμή με καλύπτει? (με τους νεους νομους) Πείρα τηλ σχολη οδηγών ο ενας έλεγε πως ειναι αν παίσεις σε μπάτσο ψαγμένο, η άλλη έλεγε τα δικά της με τους παλιούς νομους, και ενας ηταν που μου είπε πως δεν σε καλύπτει! Και ωραια εχω το Α1 παίρνω το Χ, πως θα το ασφαλίσω αφού πανε με τα διπλόματα οι ασφαλιστικές?
  13. Καλησπέρα σε όλοι την παρέα. Έχω την εξής απορία, αν κατέχουμε το δίπλωμα Α1 για 125cc/11 kW μπορούμε να καβαλήσουμε Crypton X 135cc? Έχω γκουγκλαρει σχετικά με αυτό το θέμα και είχα βρει σε γνωστό forum με μοτο πως γίνετε να οδηγήσεις με 125 δίπλωμα μέχρι 33HP το X, δεν ξέρω αν ισχύει και θέλω γνώμες για το θέμα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  14. PanosXGR

    Bluetooth mouse

    Η χρήση ενός mouse με σύνδεση blutooth έχει το κακό με τις μπαταρίες.
  15. Εγώ θα σου πω να πας να πάρεις λάστιχο που βάζουν στις σίτες για να έχει τεντομένη την σίτα στο γύρο γύρο του πλαστικού και να το βάλεις πάνω στην λαμαρίνα στο κουτι σου.
  • Δημιουργία νέου...