Προς το περιεχόμενο

SouLSLayeR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    758
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.941 προβολές προφίλ
  1. SouLSLayeR

    Smart Home

    Τις προάλλες έπεσα πάνω στα βίδεα ενός τύπου που για να μη τραβήξει ουδέτερο κάνει μια γέφυρα ώστε η συσκευή να παίρνει ημιανορθωμένη τάση και να λειτουργεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του αυτό φτάνει ώστε να λειτουργεί το esp, είναι σταθερό και δε χάνει σήμα. Έχει και άλλες παραλλαγές του κυκλώματος (και για αλέ ρετούρ νομίζω) αλλά αυτή είναι η βασική ιδέα.
  2. SouLSLayeR

    Smart Home

    Hello! Θέλω να ελέγχω το θερμοσίφωνα από το home assistant και ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτά: https://www.skroutz.gr/s/40971522/Bmac-Διπολικός-Διακόπτης-Ράγας-WiFi-63A-RDCBC2L.html https://www.skroutz.gr/s/34770104/Διπολικός-Διακόπτης-Ράγας-WiFi-63A-OPCBC2TL.html (δε βρήκα μικρότερα από 63Α με 2Ρ) Ο πίνακάς μου είναι έτσι Έχει παίξει κανείς με κάποιο, ή έστω έχουμε άποψη για τη μάρκα? Είναι λίγο της προκοπής ή θα μου κάψει το σπίτι? Άρα, αφού αυτά είναι μόνο διακόπτες θεωρητικά η ασφάλεια του θερμοσίφωνα μένει και απλά βγαίνει ο τωρινός και μπαίνει ο νέος, σωστά? (ναι, θα μπορούσα να βάλω κάνα sonoff + ρελέ και βγαίνουν και φθηνότερα, αλλά αυτή δεν είναι η ερώτηση)
  3. Αυτό όντως θα μου έκανε τη ζωή πολύ πιο εύκολη!
  4. Νταξ, με ελάχιστο undervolt είναι στα ~130W και ~70°C, δε θεωρώ ότι θα κερδίζαμε και κάτι φοβερό με παραπάνω μέταλλο. Επίσης το πρωί τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μόλις μου ήρθαν τα παιχνίδια! edit: Τα ίδια με τα κλόκια της vram. edit2: Αν ρίξω την οθόνη στα 30/60hz παίζει καλά, με το που επιλέγω 75 κολλάει στα 1990MHz.
  5. Εγώ έχω παλιό φλώρικο κουτί χωρίς τζάμι και δεν ακούγεται κάτι ενοχλητικό. Επίσης ακόμα περιμένω τα παιχνίδια, την προηγούμενη Πέμπτη την παρήγγειλα.
  6. SouLSLayeR

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    Hello, πριν λίγες ώρες ανέβασα μια αγγελία που για κάποιο λόγο τώρα έχασε την περιγραφή της και δε μπορώ να κάνω κάτι για να επανέλθει. Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί?
  7. SouLSLayeR

    C# για backend

    Κάπου εδώ ή εδώ είσαι. Μιλάω αποκλειστικά για το webapi (σε όποιο flavor προτιμάς, .net/core, μιας που όχι μόνο μοιάζουν αλλά θα βγεις κερδισμένος όποιο και να μάθεις για διαφορετικούς λόγους) που είναι εξαιρετικό και επίτηδες αγνοώ οτιδήποτε κοντά σε aspmvc.
  8. Αγορά μεταχειρησμένου προϊόντος από ιδιώτη (κάποιος άσχετος όπως εσύ και εγώ, ebay) εκτός ΕΕ περνάει τελωνείο, σωστά?
  9. Ναι, τα ποστ σου και η τιμή είναι το καλό μέρος των συναισθημάτων Τα αρνητικά περιλαμβάνουν κυρίως την ανύπαρκτη εγγύηση λόγω κλασσικού ίσοπ.
  10. https://www.e-shop.gr/air-condition-aux-asw-h12b4-fmr1di-eu-wifi-12000btu-inverter-p-HAP.001963 Το έχουν στα 287. Διάβασα προηγούμενα ποστ σε σχέση με αυτή τη μάρκα και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Το θέλω κυρίως για ψύξη. Θα είναι σε ενιαίο χώρο ~20τμ, με 2,70 ύψος με διπλά τζάμια. Το θέμα είναι, υπάρχει κάτι καλύτερο στα <300? (ελπίζω να βγει συνολικά στα 350 περίπου με την εγκατάσταση) Το ίσοπ χρεώνει 70 για την εγκατάσταση, έχετε να προτείνεται από κάπου αλλού να κάνουν σωστή δουλειά?
  11. Για μένα, ρωτάς λάθος ερώτηση. Αυτό που θες είναι καλύτερο project management. Εγώ πχ για projects στα οποία ξέρω ότι θα δουλέψω μόνος και θα πάρουν πάνω από 2-3 μέρες, έχω βολευτεί με το trello. Σε αναγκάζει να σπάσεις τη δουλειά σε τόσο μικρά κομμάτια που σε βοηθάει να το δουλεύεις λίγο λίγο, δίνοντάς σου κάθε φορά την ευχαρίστηση να βλέπεις ότι να, αυτό τώρα πάει τελείωσε, κάνοντας πολύ εμφανή την πρόοδό σου και αποτρέποντας να το παρατήσεις. Έτσι επιστρέφουμε στην ερώτηση. Για μένα δεν υπάρχει "κόβω feature" αλλά "δεν είναι αρκετά σημαντικό για να το υλοποιήσω ακόμα". Αν βλέπεις ότι έχεις πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις πριν από αυτό, παρ' όλο που ίσως να μην έχουν τόση πλάκα να τα φτιάξεις/βαριέσαι, τότε μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις. Γενικά, καν' το να δουλέψει πρώτα. Χρησιμοποίησέ το, στείλ' το σε άλλους, πάρε feedback. Όσο γαμάτο και να είναι ένα x feature που ανήκει σε προτεραιότητα "optional" ή "luxury", αν το υπόλοιπο είναι τίγκα στο bug και δεν κάνει τη δουλειά που θα έπρεπε, κανείς δε θα σου κάνει τη χάρη.
  • Δημιουργία νέου...