Προς το περιεχόμενο

johnny008

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    32
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με johnny008

  • Ημερομηνία γέννησης 08/01/1918

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.558 προβολές προφίλ

johnny008's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

9

Φήμη

  1. Ε, πάνω-κάτω την αλήθεια θα πω δλδ. 😄😄 Ευχαριστώ φίλε.
  2. Ναι, να σου πω την αλήθεια το φαντάστηκα. Θα το βγάλω να υπάρχει και θα ελπίζω να κάτσει καμιά καλή περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Το θετικό λοιπόν είναι ότι αιτούμαι και το παίρνω. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν πιστοποιητικό = απολυτήριο. Εάν μου ζητηθεί δηλαδή από κάποιον εργοδότη απολυτήριο στρατού, του δείχνω το πιστοποιητικό; Ευχαριστώ.
  4. Τέλεια. Επομένως, αν κατάλαβα καλά, παίρνεις απολυτήριο στρατού ακόμη και αν έχεις πάρει απαλλαγή (συγγνώμη αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τα στρατιωτικά).
  5. Εξ'όσων γνωρίζεις, είναι κάτι το οποίο το ζητούν πάντα; Και αν ναι, ξέρεις μήπως πώς θα μπορούσα να το (ξανα)βρω;
  6. Και καλά για ψυχολογικούς λόγους. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι απλώς δεν ήθελα να πάω. Απ'όσο ξέρω, όμως, απαγορεύεται με νόμο να αναγράφεται ο λόγος που έχεις απαλλαγεί από το στρατό. Επίσης, μίλησα πριν λίγο με κάποιον εκπρόσωπο από το ΙΕΚ Όμηρος, του εξήγησα την κατάσταση και μου είπε ότι δε χρειάζεται να έχω πάει στο στρατό και κατ'επέκταση απολυτήριο. Γνωρίζεις μήπως κάτι έξτρα; Ευχαριστώ πολύ.
  7. Παίδες, καλησπέρα. Λοιπόν, το τελευταίο διάστημα με έψησε η ιδέα να βγάλω καμιά άδεια security να υπάρχει. Ποιο είναι το θέμα μου τώρα. 1) Έχω πάρει απαλλαγή από το στρατό. 2) Δεν ξέρω εάν ένα χαρτί που είχα πάρει θεωρείται απολυτήριο. 3) Και να θεωρείται απολυτήριο, δεν ξέρω που βρίσκεται. Άρα, εν ολίγοις, ρωτάω εάν γίνεται να βγάλω άδεια παρόλο που έχω απαλλαγεί από τη στράτευση αλλά και σε περίπτωση που γίνεται εάν είναι απαραίτητο το απολυτήριο στράτευσης. Και αν είναι απαραίτητο, που το βρίσκω αυτό το χαρτί; Στρατολογία; Ή έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός και να μην το χάσω (αν το έχω όντως χάσει). Κάνουμε τίποτα ή το ξεχνάω και συνεχίζω τη ζωή μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. johnny008

    Απορια για το Κινο

    Αυτο που ρωταω ειναι αν π.χ. σε ενα δελτιο επιλεξεις να παιξεις με δεκα νουμερα και τσεκαρεις επισης την επιλογη "ζυγα", σε περιπτωση που δεν πετυχεις την επιλογη "ζυγα", τοτε το δελτιο ακυρωνεται ή εξακολουθεις να μπορεις να κερδισεις βασει των αριθμων που επελεξες; Δεν εχω ξαναπαιξει, για αυτο ρωταω.
  9. Καλησπερα παιδια. Εχω την εξης ερωτηση. Εαν στο κινο επιλεξεις να πονταρεις σε ζυγα ή μονα, τοτε το δελτιο ειναι εγκυρο μονο αν πετυχεις αυτην την προβλεψη ή εξακολουθεις να μπορεις να κερδισεις αν πετυχεις τα νουμερα που επελεξες, ανεξαρτητα απο το αν πετυχες ή οχι τα μονα/ζυγα;
  10. Καλησπέρα, παίδες. Πρόσφατα χρειάστηκε να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή μου (σταθερό) και με αφορμή το γεγονός ότι δεν το "σήκωνε", αποφάσισα να αγοράσω επί τη ευκαιρία ένα καινούριο, αλλά φορητό. Ο υπολογιστής ήταν πολύ παλιός και το συγκεκριμένο πρόγραμμα απαιτούσε ορισμένες προδιαγραφές που απ'ότι με έκαναν να καταλάβω, δεν τις πληρούσε ούτε κατά διάνοια. Μου είπαν ότι πρέπει να έχει το λιγότερο: 1) Intel Core Duo ή AMD Phenom II 2) 8 GB Ram 3) Και να υποστηρίζει 64 bit Μιας και είμαι παντελώς άσχετος από αυτά, (τα 8 GB οκ, το'χω), έχετε να προτείνετε κάποιο αξιοπρεπές laptop που να πληροί αυτές τις προδιαγραφές; Το ποσό που διαθέτω είναι γύρω στα 600-650 ευρώ. Και μια χαζή ερώτηση: Οι επεξεργαστές π.χ. intel core, i5, i7 κτλπ, είναι ανώτεροι από αυτό που μου ζήτησαν; Το λέω γιατί δεν βρήκα σαν επιλογή επεξεργαστή συγκεκριμένα "intel core duo". Σας το είπα ότι είμαι άσχετος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Βρήκα σήμερα στην οθόνη του laptop το εξής μήνυμα: "Your PC ran into a problem and needs to restart. We'll restart it for you." Σε μπλε φόντο το μήνυμα. Έπειτα κάνει όντως επανεκκίνηση αλλά μετά η οθόνη μαυρίζει και δε μπορώ να κάνω τίποτα (επανεκκίνηση, απενεργοποίηση, κωδικό χρήστη κτλπ). Δεν έχω δηλαδή πρόσβαση στα windows. Αναγκαστικά τον έκλεισα από το κουμπί και ξαναπροσπάθησα αλλά τζίφος. Προσπάθησα να μπω σε safe mode μπας και γίνει κάτι αλλά δε μπορώ. Πώς θα το κάνω; Είδα τρόπους στο νετ αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι μπορείς να μπει στα windows. Κάτι είδα για escape μαζί με το κουμπί της εκκίνησης, shift και κουμπί εκκίνησης αλλά δεν τα καταφέρνω. To F8 το δοκίμασα αλλά απ'ότι διάβασα δεν παίζει στα 10. Τι κάνωωωω;
  12. Φίλε μου, ντάξει, λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ.
  13. Κατάλαβα, θα δω μήπως καταφέρω κάτι μόνος μου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σημαντικά αρχεία μέσα, τα οποία δεν είναι και δικά μου. Επομένως, προσευχηθείτε μαζί μου να μην κάνει καλή επαφή, ειδάλλως το επόμενο μήνυμα θα το στείλω από Καζακστάν. Αν παρόλα αυτά έχει χαλάσει ο δίσκος, γνωρίζεις αν θα έβγαζε και πάλι το ίδιο μήνυμα;
  14. Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τί να σου απαντήσω. Δεν έχω προσπαθήσει ακόμα να τον ανοίξω και τα λοιπά να δω μήπως υπάρχει κανένα προφανές πρόβλημα, από φόβο μην τα κάνω χειρότερα. Πάντως, αυτό λέει το μήνυμα και δεν μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς εννοεί... Ήταν όντως ανοιχτός και το ξέρω ότι ίσως ακουστεί χαζό αλλά πραγματικά έχει φάει πολύ χειρότερες από αυτή και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Θα μου πεις μπορεί να του τα έσκασε μαζεμένα, τι να πω...
  • Δημιουργία νέου...