Προς το περιεχόμενο

profanes

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    132
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο

Πρόσφατες Επισκέψεις

23.448 προβολές προφίλ

profanes's Achievements

  1. @telis μου δεν είναι όπως το λες γιατί έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα με την APW. Συμφωνώ απόλυτα. Rather not say, ας πούμε x.
  2. Ευχαριστώ όσους μένουν εντός θέματος. Αυτό είναι το θέμα @Balrog, δεν μπορώ να κάνω ανάλυση ρίσκου (γειτονικά γήπεδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά, αξία μετακίνησης κεραίας σε περίπτωση διαφωνίας, πληθυσμιακή κάλυψη περιοχής γιατί αλλιώς είναι στην Αθήνα αλλιώς στην επαρχία, κοκ), ούτε έχω καθόλου συγκριτικά χαρακτηριστικά αγοράς ως προς το τι πληρώνουν γενικά. Είπα να ρίξω άδεια εδώ μπας και πιάσω γεμάτα με κάποιον που να είχε παρόμοια ιστορία. Σκέφτηκα μέχρι και ΠΟΜΙΔΑ να απευθυνθώ μήπως έχουν κάνει κάτι συλλογικό γιατί νομίζω ότι οι εταιρίες οργιάζουν στο συγκεκριμένο κλάδο τα τελευταία χρόνια. Έχω βρει εκτιμητές μέχρι στιγμής που μου λένε ότι μπορούν να κάνουν έκθεση αλλά δε μου έχει απαντήσει κανείς πόσα χρήματα χρειάζονται. @sterios Νομίζω αν δεν πάω σε επαγγελματία έτσι πρέπει να το παίξω και απλά να υπολογίσω και τα παραπάνω εδώ.
  3. Δε βοηθάει ιδιαίτερα αυτό γιατί μιλάμε για βοσκότοπο όχι αγροτική γη και πάνω απ'όλα για μισθώματα που έχουν να κάνουν με την κεραία. Είναι σα να σου πω π.χ. βρήκα πετρέλαιο στο χωράφι και εσύ να με ρωτάς πόστα στερέματα είναι. Ευχαριστώ για το άρθρο πάντως, ενδιαφέρον.
  4. Πως μπορώ να κρίνω την εμπορική αξία του συγκεκριμένου ακινήτου ρώτησα. Δεν έχω πρόσβαση σε δεδομένα σύγκρισης, δεν είναι αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται οι μεσίτες απ'ότι φαίνεται και με όση έρευνα έκανα είδα τεράστιες διακυμάνσεις στις τιμές και μόνο στο εξωτερικό. Ευχαριστώ ήταν βοηθητικό στο τεχνικό κομμάτι. Ρεαλιστικά απλά πετάνε το μπαλάκι σε εμένα γιατί πλέον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά κτλ αλλά θέλουν να είναι και εξασφαλισμένοι ότι δε θα τους κόψω από τώρα έξω. Το κομμάτι που με ενδιαφέρει περισσότερο και συγγνώμη αν αυτό ήταν παρεξηγήσιμο είναι η εκτίμηση της εμπορικής αξίας.
  5. Έχω ρωτήσει μεσίτες στην περιοχή, δε γνωρίζουν τίποτα.
  6. Καλησπέρα σε όλους όσου κάνουν τον κόπο να διαβάσουν/βοηθήσουν, Συζητήσαμε πρόσφατα με τους γονείς διαδικασίες για γονική παροχή/επικαρπία, σε ένα βοσκότοπο στον οποίο πριν καμιά 20αριά χρόνια έστισε η Panafon τότε κεραία κινητής. Μη σας τα πολυλογώ σε αυτή πάτησαν όλες οι εταιρίες στη συγκεκριμένη και έκτοτε πληρώνουν μισθώματα. Το ερώτημα μου για όλους εσάς που έχετε ψύχραιμα κεφάλια αυτή την περίοδο είναι, πως μπορώ να κρίνω και κατ' επέκταση διαπραγματευτώ την εμπορική αξία του ακινήτου; Είτε μιλάμε για πώληση είτε για μίσθωση. Με λίγη έρευνα που έκανα δε βρήκα πολλά πράγματα. Υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον για αγορά, όπως επίσης γνωρίζω ότι σε 10 μήνες λήγει ένα από τα συμβόλαια και θα πρέπει να διαπραγματευτούμε. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ή γνώσεις λόγο επαγγέλματος και μπορεί ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!
  7. Δεν άλλαξε και τίποτα για εμάς που "ασχολούμαστε" ρε παιδιά, όποιος έψαχνε θα ψάχνει οι υπόλοιποι θα πληρώνουν χωρίς να ξέρουν. Στην ουσία marketing είναι για να πουλάνε παλιότερα μοντέλα με 8 και 9.
  8. Το έστειλα πίσω, είναι μέσω skroutz και είναι δωρεάν μεταφορικά και δικαίωμα επιστροφής. Δεν μου έχουν βάλει τα λεφτά ακόμη αλλά δεν με έχει ενοχλήσει και κανείς. Στην αναμονή.
  9. Το έστειλα πίσω, να πα να @#$@###
  10. Κάλεσα στο service της Xiaomi, το τηλέφωνο πάει πίσω στο μαγαζί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  11. Το έκανα, δοκίμασα και άλλη SIM. Καμία τύχη ως τώρα, ψάχνω στο ίντερνετ. Έχω κάνει factory reset δεν βοήθησε. Call test *#*#4636#*#* πάλι τίποτα. Help!
  12. Ότι λέει ο τίτλος, έβαλα sim στο καινούργιο μου poco και δεν μπορώ να στείλω/πάρω sms/κλήσεις.
  13. Ναι ναι ειδικά αυτή η κατηγορία ανθρώπων με μηδενικούς ενδοιασμούς δεν προλαβαίνει να κάνει παιδιά.
  14. Ναι αλλά σε πολύ διαφορετικό market και άλλα πολλά, το θέμα είναι να υπάρχει ένα δίκαιο min για όλους ώστε να μην είναι garbage οι συσκευές μας τόσο γρήγορα. Προς αυτή την κατεύθυνση.
  • Δημιουργία νέου...