Προς το περιεχόμενο

jimdt7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    87
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.006 προβολές προφίλ

jimdt7's Achievements

  1. jimdt7

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Προσωπικά πάντως πρόλαβα και ολοκλήρωσα την αίτηση όταν ξανάνοιξε στις 10:44.
  2. jimdt7

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Το ίδιο μήνυμα εμφανίζει και σε μένα εδώ και ώρα. Δεν ξέρω αν όντως έκλεισε ή έχει κολλήσει το σύστημα.
  3. jimdt7

    Heroku και IpHost

    Καλησπέρα, Προσπαθώ να συνδέσω μια εφαρμογή που έχω στο Heroku με ένα domain αγορασμένο από IpHost. Κατάφερα να δημιουργήσω custom DNS CNAME entry αλλά δεν μοιάζει να δουλεύει. Δοκίμασα με ένα domain από Namecheap και δούλεψε κανονικά. Προφανώς κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις του DNS. Υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ!
  4. Μάλλον τελείωσε κιόλας η προσφορά. Στα 585 την βλέπω εγώ.
  5. Μόλις παρέλαβα και εγώ δύο κομμάτια, δυστυχώς καμία σχέση με τα αυθεντικά. Εμφανισιακά: Πιο κοντό καλώδιο. Το πλαστικό στο βύσμα δεν φτάνει μέχρι την άκρη. Το μέρος του ακουστικού που ακουμπάει στο αυτί είναι από σκληρό πλαστικό σε αντίθεση με το αυθεντικό που είναι πιο λαστιχένιο/σιλικονένιο. Σαν ακουστικά γενικά έχουν πολύ φλατ ήχο, με ανύπαρκτο μπάσο. Μπορείτε να ελέγξετε και τα δικά σας με αυτόν τον οδηγό. Περιμένω επιστροφή χρημάτων μέσω Paypal.
  6. Σίγουρα θα χρειαστείς αντάπτορα αν και θέλει λίγο ψάξιμο για να βεβαιωθείς ότι θα δουλέψει. Παίζει ρόλο το μοντέλο, η έκδοση του λειτουργικού και τα drivers. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.
  7. Μόλις τσίμπησα και εγώ έναν 1TB. Τελική στα 203€ μέσω Revolut!
  8. Οι λόγοι μπορεί είναι πάρα πολλοί. Ξεκίνα ρίχνοντας μια ματιά στο Logcat μέσα από το Android Studio μήπως και βρεις κάποιο στοιχείο. https://developer.android.com/studio/debug/
  9. Για να την αφαιρέσεις από το Play Store: Ανοίγεις το Google Play Console Επιλέγεις την εφαρμογή σου Επιλέγεις "Store Presence" και "Pricing & distribution" Κλικ στο "Unpublish" κάτω από "App Availability" Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι δεν μπορείς να την διαγράψεις από την λίστα με τις εφαρμογές σου στο Google Play Console.
  10. Νομίζω πως εννοεί ότι πλήρωσε το λάθος του και όχι το λογισμικό...
  11. Στην Ολλανδία βρίσκεις unlimited πρόγραμμα με 25€/μήνα...μιλάμε για πολύ "ritch bitchiz"...
  12. jimdt7

    Dbrand

    Εξαρτάται από τον ταχυδρόμο της περιοχής σου, εμένα συνήθως μικρά δεματάκια από ebay κλπ μου τα αφήνει στο γραμματοκιβώτιο.
  13. Ειδικά το πρώτο, βίβλος για μένα που ασχολούμαι με Java https://www.amazon.com/Design-Patterns-Elements-Reusable-Object-Oriented/dp/0201633612 https://www.amazon.com/Software-Engineering-9th-Ian-Sommerville/dp/0137035152
  • Δημιουργία νέου...