Προς το περιεχόμενο

Geentool

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    designagency.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Ενδιαφέροντα
    Visual Art Director in the
    Design Agency www.designagency.gr
    Mediakit www.mediakit.gr
    Findy www.findy.gr

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.987 προβολές προφίλ

Geentool's Achievements

  1. Εφοσον ειναι δεσμιες οι μεγαλες εταιρείες σε Windows Microsoft mail services Office 365 Cloud services σε Azure Λογικό οι ΙΤ να πηγαίνουν μονόπλευρα εκεί. Αλλωστε αυτό ξέρουν, αυτό επιλέγουν.
  2. Η αλήθεια είναι πως σε επίπεδο Pixel peeping οι Fuji και οι Sony ανταγωνίζονται στα ίσια. Βέβαια μιλάμε πάντα για γυαλί που κοστίζει και όχι κιτ φακούς. Από την άλλη απλά η Leica είναι 1ον θέμα φετίχ και 2ον value for money για μια ζωή. Δεν χάνει ποτέ την αξία της.
  3. Είναι compact στο μέγεθος και στον αισθητήρα με δυνατότητες που ξεπερνάνε αρκετές DSLR σε entry level. Επιπλέον παίρνεις το πιο φτηνό super slow motion μηχανάκι της αγοράς που τραβάει 1000fps. Και η rx1 σε μέγεθος compact είναι άλλωστε.
  4. Στον έντυπο χώρο του μέταλ, πρίν περίπου 20 χρόνια περιοδικό έκλεισε ύστερα από μία πολύ κακή κριτική σε δίσκο τεράστιου συγκροτήματος του οποίου ή δισκογραφική ήταν σπονσορας του περιοδικού. Ο καρκίνος της βαθμολογίας είναι παντού και επικίνδυνος για την τέχνη ή τη διασκέδαση.
  5. Στην παροχή υπηρεσίας ενδοκοινοτικα ο φόρος αποδίδεται στην έδρα της Εταιρείας προκαταβαλοντας το φόρο που είναι να πληρώσει. Υπάρχει νομοθεσία και χαρτί αποφυγής διπλής φορολόγησης. ΦΠΑ ενδοκοινοτικα στις υπηρεσίες δεν υπάρχει.
  6. Στην παροχή υπηρεσίας ενδοκοινοτικα ο φόρος αποδίδεται στην έδρα της Εταιρείας προκαταβαλοντας το φόρο που είναι να πληρώσει. Υπάρχει νομοθεσία και χαρτί αποφυγής διπλής φορολόγησης. ΦΠΑ ενδοκοινοτικα στις υπηρεσίες δεν υπάρχει.
  7. Και βέβαια βγάζει ακόμα μοντέλο με φιλμ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι μια θρυλική εταιρεία που δεν την ενδιαφέρουν καθόλου τα σχόλια μας, οι αισθητήρες και οι φακοί είναι σχεδόν τέλειοι και απευθύνονται σε ειδικό κοινό. Δεν είναι gadgets ευρείας κατανάλωσης. Βέβαια το χει παραχεσει με τις limited editions. Άλλο αυτό όμως.
  8. Η http://www.milanomaximo.com Κάνει διαγωνισμό με δώρο μια τσάντα Versace Jeans για όσους ενδοαφέρονται για ένα δωράκι στη γυναίκα τους! Εδώ το facebook post https://www.facebook.com/modamilanomaximo/photos/a.312466418936864.1073741829.278179435698896/474082322775272/?type=3&theater Super Διαγωνισμός από τη Milano Maximo. Κάντε Like στη σελίδα μας και το Post, Mention φίλους σας και Share και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ τσάντα Vescace Jeans αξίας 197 ευρώ. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 31/12/2015 και ο νικητής/τρια θα ανακοινωθεί την πρωτοχρονιά του 2016. (Τα mention & share πρέπει να γίνουν στο αρχικό Post) Stay in fashion!
  9. Υπάρχει κενό και στο λευκό. Λευκό rgb, cmyk? Σε τι lab color, με πόσα kelvin, κίτρινο, μπλε, μπλα μπλα μπλα. Παπαριές.
  • Δημιουργία νέου...