Προς το περιεχόμενο

cat1967

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    339
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.997 προβολές προφίλ

cat1967's Achievements

  1. cat1967

    Apple iPad 9th gen 10.2 WiFi 64GB Space Gray

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2024 12:16 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αριστη κατασταση αγορα 27/12/23 απο Πλαισιο με θηκη μαυρη. Θεσσαλονικη χερι-χερι, εκτος μονον με καταθεση. Μονον πωληση Οποιος ενδιαφερεται αφηνει τηλεφωνο, τα υπαρχει, κλπ σβησιμο. Ευχαριστω Quick Specs Οθόνη: 6.7" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Πορφυρό Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 240 g

    280 €

  2. Φήμες λένε ότι έκλεισε το τμήμα πωλήσεων της Airbus. Δεν χρειάζεται πλέον, πάνε οι πελάτες μόνοι τους.
  3. 12 μήνες για να δουν αν η google κλέβει στις διαφημίσεις; Μη σκοτώνετε στη δουλειά στην ΕΕ.
  4. Αυτοί οι 5 κρατάνε το χρηματιστήριο στις ΗΠΑ. Εν όψη εκλογών πάει να τους βάλει χέρι;
  5. Επόμενο βλέπω να ζητάνε το Android.
  6. Τεφαρικι το Α55 και με αλουμινιο frame pleon και 4 χρονια νεες εκδοσεις 5 χρονια security patches. Το 90% των χρηστων δεν χρειαζεται κατι παραπανω,
  7. Σε επιδοσεις πλησιαζουν αλλα σε διαχειρηση ενεργειας και θερμοκρασιες ειναι τραγικοι. Πρεπει να φταιει ο τροπος κατασκευης τους.
  8. Μη το λες. Πολλοί ασχολούνται πλέον με τεχνολογικά θέματα.
  9. Ότι και να κάνει σαπιλες θα βγάζει. Ακούει ο κόσμος exynos και τρέχει μακρυά.
  10. Δεν παει ετσι. Η κινητηριος δυναμη στην τεχνολογια ειναι οι εφαρμογες. Θα επαιρνες ενα gaming PC 2000 ευρω αν δεν υπηρχαν τιτλοι; Οχι. Παντου ισχυει αυτο. Αρα η apple google microsoft κλπ για να πουλησουν χρειαζονται εφαρμογες. Αν αυριο αποσυρει η meta το insta fb whatsapp απο το ios η android τι θα γινει; Θα καινε συσκευες στο Συνταγμα. Γιαυτο οι εταιρειες που κανουν ΛΣ κανουν και το περιβαλλον αναπτυξης για να φτιαχνονται εφαρμογες. Ουσιαστικα πουλανε λογω εφαρμογων και το οποιο κοστος του περιβαλλοντος ( SDK APIs κλπ) ειναι μεσα στα 1500 που πληρωνεις για iphone S24 ultra κλπ συν οι αναβαθμισεις του ΛΣ. Το να ζητας και ποσοστο απο τις εφαρμογες ειναι αλητεια. Αν τον διευκολυνεις με ενα app store οκ. Αν οχι ομως, δεν εχεις δικαιωμα να θες ποσοστο. Δηλ η adobe θα πρεπει να πληρωνει οταν πουλαει photoshop σε Apple Microsoft; Γιατι; Μαζι το αναπτυσουν; Βρηκαν και την παπαντζα της ασφαλειας (gif με προβατα και σανο) και προσπαθουν να χωθουν παντου. Ελπιζω να τα φτιαξει αυτα η ΕΕ. Τις προαλλες πηγα να στησω ενα laptop φιλου, καινουργιο, και ηθελε λογαριασμο microsoft για να αλλαξω την επιλογη και να παιρνει εφαρμογες εκτος microsoft store! Ξυπνησαν και αυτοι. Μεχρι και ο Μασκ το ανεφερε. Πρεπει να σταματησει αυτο το σκηνικο διοτι εμεις θα την πληρωσουμε.
  11. Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξης: Έχεις ένα store. Τι είναι το store; Μια εφαρμογή που πουλά άλλες εφαρμογές. Οκ. Ότι πουλάς εκεί παίρνεις ένα ποσοστό. Δικαίωμα σου να ζητάς όσο θες. Και 27 και 57. Πρέπει να μπορούν και άλλοι να πουλάνε όμως. Αυτό θα γίνει. Δεν μπορείς να ζητάς χρήματα για το τι πουλάνε οι άλλοι. Δεν το πουλάς εσύ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να αναπτύξει εφαρμογή στο iOS. Θα χρεώσεις κάτι για το περιβάλλον ανάπτυξης και τέλος. Μετά τα έσοδα πηγαίνουν στον πωλητή της εφαρμογής. Αυτό θα γίνει θέλουν δεν θέλουν.
  12. Διάβασα ότι αν ένας από Ευρώπη ταξιδεψει Αμερική θα αλλάζει το app store και θα μπλοκάρει τα επιπλέον.
  • Δημιουργία νέου...