Προς το περιεχόμενο

bridgettjones

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

639 προβολές προφίλ

bridgettjones's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. σε ευχαριστώ πολύ πιστεύω και εγώ ότι όλα θα εξελιχθούν καλά. εσύ έχεις πολλά χρόνια στο βέλγιο?
  2. γεια σου beastgr διάβασα το post σου για τους assistants. αλήθεια, γνωρίζεις ήδη κάποιον που δουλεύει ως assistant στην EU? κι εγώ καλά λόγια έχω ακούσει γενικώς για την δουλειά στην EU τί να πώ, έχω και μια φοβία βέβαια τί θα παίξει γιατί όπως και να το κάνεις ξένη χώρα είναι και έρχομαι παντελώς μόνη μου. αλλά σε σχέση με την κατάσταση στην ελλάδα αποκλείεται να είναι και χειρότερα. οπότε λέω ας το κάνω και αν δεν κάτσει για διάφορους λόγους, back to greece.
  3. ευχαριστώ πολύ ευχαρίστως να τα πούμε και από κοντά όταν και όποτε έρθει η ώρα. για συναναστροφές με ξένους παρά με έλληνες μου έχουν πει και φίλοι μου.. τώρα τα ακούω και από σένα. γιατί το λές αυτό by the way??
  4. ο διαγωνισμός είναι της epso (european personnel selection office) μέσω του οποίου στελεχώνονται οι ευρωπαικοί φορείς. είναι για την κατηγορία των assistants (AST) στην γραμματειακή υποστήριξη.
  5. οι θέσεις είναι προκαθορισμένες με βάση την προκήρυξη του διαγωνισμού. δηλαδή για ελλάδα 25 θέσεις, αγγλία 75, κλπ κλπ. χώρια που με βάση τα τελικά αποτελέσματα είναι λιγότερα τα άτομα που πέρασαν, πχ. στην reserve list της αγγλίας πέρασαν μόνο 35 αντί 75. το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες που συμμετείχαν. επίσης η reserve list δεν είναι αυτό που αναφέρεις. είναι η λίστα με τους επιτυχόντες από την οποία θα "τραβάνε" το προσωπικό. σίγουρα θα προηγηθεί συνέντευξη πριν την πρόσληψη εννοείται αυτό, είναι μέσα στην διαδικασία. και οι θέσεις είναι μόνιμες. δεν είσαι contract ή temporary agent. προσωπικά δεν έχω ακούσει να είναι κάποιος στην reserve list και να μην τον προσλάβουν τελικά. εάν γινόταν κάτι τέτοιο τότε κανείς δεν θα συμμετείχε στον διαγωνισμό αφού θα επρόκειτο ουσιαστικά για απάτη γιατί για να περάσεις απλά ξεκολώνεσαι. τώρα τί να σου πώ?? λες να είμαι εγώ η τυχερή?? θα δείξει.
  6. η reserve list ισχύει για ένα χρόνο.. μετά από εκεί χέστα. τί να πώ.. αν είμαι τόσο άτυχη να μην με καλέσουν μέσα σε ένα χρόνο. ευτυχώς έχω δουλειά στην ελλάδα δεν είναι ότι κρεμιέμαι ντε και καλά από εκεί. απλά είπα να βελτιώσω λίγο την κατάστασή μου γιατί εδώ τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν. τώρα τί εννοείς gigisoni ότι χρειάζονται γνωριμίες? πάλι μέσο και εκεί??? έλεος!!
  7. όχι δεν έχω ακόμα συμβόλαιο. μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού πριν λίγες ημέρες περίπου, είμαι στην λεγόμενη reserve list από όπου οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα αρχίσουν να κάνουν recruitment τους επιτυχόντες. οπότε είμαι σε φάση αναμονής αυτή τη στιγμή. αλλά είπα να ξεκινήσω από τώρα να το ψάχνω γενικά για βρυξέλλες να μην είμαι και τελείως άσχετη με τις συνθήκες εκεί .
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ακόμα δεν ξέρω πότε ξεκινάω. Έχω περάσει σε διαγωνισμό της epso για υπάλληλος στην ΕU και περιμένω να με ειδοποιήσουν. Έχεις ακούσει μήπως κάτι για το τί παίζει εκεί γενικά με το προσωπικό?Θα χαρώ πολύ πάντως να συναντηθούμε από κοντά εκεί. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ακόμα δεν ξέρω πότε ξεκινάω. Έχω περάσει σε διαγωνισμό της epso για υπάλληλος στην ΕU και περιμένω να με ειδοποιήσουν. Έχεις ακούσει μήπως κάτι για το τί παίζει εκεί γενικά με το προσωπικό?Θα χαρώ πολύ πάντως να συναντηθούμε από κοντά εκεί.
  9. καλησπέρα, πρόκειται να μετακομίσω στις βρυξέλλες και ο μισθός θα είναι γύρω στα 2.500-2.700 καθαρά. Επειδή ζεις εκεί αρκετά χρόνια, ποιες περιοχές προτείνεις για ανεύρεση σχετικά οικονομικού σπιτιού? Η δουλειά μου θα είναι στην περιοχή του european district. Θα μένω μόνη μου. Από ότι διάβασα στο forum με αυτό το ποσό για ένα άτομο η διαβίωση θα είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Εσύ γενικά είσαι ευχαριστημένη από την διαβίωσή σου εκεί? Κόστος, τρόπος ζωής, διασκέδαση κλπ? Είναι δηλαδή από την εμπειρία σου μία πόλη που θα την πρότεινες σε κάποιον για να ζήσει? Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
  • Δημιουργία νέου...