Προς το περιεχόμενο

stavpal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.379 προβολές προφίλ

stavpal's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Τελικά έκανα την υπέρβαση και πήγα σε καινούργια 27 4k https://www.skroutz.gr/s/30298466/Samsung-LS27A800NMUXEN-IPS-HDR-Monitor-27-4K-3840x2160-me-CHrono-Apokrisis-5ms-GTG.html Έχει 3 χρόνια εγγύηση από την Samsung και όλες τις ρυθμίσεις - tilt, swivel, rotate, height adjustment. Προς το παρόν την δουλεύω σε native resolution με 100% scaling. Βολεύει πολύ γιατί έχω 2-4 παράθυρα ανοικτά ταυτόχρονα το καθένα και είναι σαν 4x FullHD οθόνες. Το εάν με βολέψει έτσι θα το δούμε αργότερα.
  2. stavpal

    EIZO 2231w 1680x1050

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/02/2024 12:35 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται οθόνη ΕΙΖΟ 2231w 22" 1680x1050 σε πολύ καλή κατάσταση. Είσοδοι D-SUB, DVI-I (παρέχεται καλώδιο DVI-D) Max. pixel error (according to ISO 13406-2): Class II Panel size: 22″ Pixel size [mm]: 0.282 Standard resolution: 1,680 x 1,050 Visible image size/diagonal [mm]: 474 x 296 / 560 Video input, connector: 1 x D-Sub analog and 1 x DVI-I digital Frame frequency [Hz]: 49 – 61 (analog) 59 – 61 (digital) Max. line frequency/video bandwidth [kHz/MHz]: 24 – 82 (analog) / 150 31 – 65 (digital) / 120 Color modes Preset/User: 4 / 1 Rotatable LCD/Portrait mode: Yes/Yes LCD Display Arm Option: Yes Equipment: D-Sub cable, DVI-D cable, USB hub, USB cable, power cable, speakers, ScreenManager software, brightness sensor, headphone input and WideGamut display Monitor dimensions (W x H x D) [mm]: 507 x 351.5 to 516.5 x 280 mm Weight [kg]: 13.1 Test mark: TCO’03; CE; TÜV ERGONOMICS; TÜV GS; Energy Star; FCC Class B; ACN; AS; ISO 13406-2 (pixel error class II) Power consumption on/stand-by/off [Watt]: 75 / max. 2 / max. 1d Παρέχονται τα εξής: Original κουτί, καλώδια τροφοδοσίας, D-SUB, DVI-D, USB-2 hub to usb2. Τιμή 60 €. Παράδοση από το χώρο μου (βόρεια προάστεια Αττική) ή κοντά σε μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας ή Παλλήνης καθώς το κουτί ζυγίζει 14 kg.

    60 €

  3. Το έκανα edit μετά: Radeon RX570 8GB RAM (OUTPUT DisplayPort x 3 / HDMI™ / DL-DVI-D) Το PC το χρησιμοποιώ για δουλειά γραφείου κυρίως (word, excel, photoshop ), browsing, στατιστικά προγράμματα .... και που και που κανα παλιό game σε χαμηλή ανάλυση (<=fullHd). Ναι όριο στα 200. Για την Samsung, αυτή κοιτούσα αρχικά αλλά πήρα τηλ και δεν υπάρχει. Δοκίμασε το άμα πας να την βάλεις στο καλάθι και να προχωρήσεις σου βγάζει σφάλμα. .edit: Υπάρχει και αυτή η. Aoc καινούρια https://www.websupplies.gr/othoni-aoc-q27b3ma-27-va-qhd-amd-freesync?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArLyuBhA7EiwA-qo80NBRptYptECJTs7BMGJZHBVQdmGCXYczUHx8n6YCdDeHr0V-6u0iThoCCN4QAvD_BwE αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι. Δεν έχει μεγάλο brightness ούτε ρυθμίσεις στο οριζόντιο κ κάθετο (μειον αυτό) αλλά έχει γενικά ok reviews.
  4. Βοήθεια για αγορά οθόνης Τώρα έχω μια EIZO 22" 1680*1050 και κουράζει αρκετά γιατί θέλω να δουλεύω δύο παράθυρα δίπλα το ένα στο άλλο. Αναγκάζομαι να βάζω το zoom στο word , excel στο 90% για να χωρέσουν τα κείμενα , άλλα στατιστικά προγραμματα κτλ . Βρηκα 2 οθόνες refurbished, μια [27 qhd με γρατσουνιά στο πανελ αλλά δεν την πρόλαβα] , μια Dell u27... qhd από το forum στα 180 κ μια LG 27UP850-W 4k του 2021 μάλλον χωρίς γρατσουνιά στα 200. Παιχνίδια δεν παίζω (και αν παίξω θα είναι σε χαμηλότερη ανάλυση). CPU x5675 xeon @4GHz, 24GB RAM, Radeon RX570 8GB GPU. Τι λέτε να πάρω; Δεν θέλω να ανέβω παραπάνω σε €. Ευχαριστώ!
  5. stavpal

    επιλογή UPS για PC

    Ok, δηλαδή κάτι τέτοιο θα έκανε μήπως (δεδομένου ότι το pc τραβάει 600 + W σε full load); Έχω πολύπριζο ασφαλείας merlin gerin pursar cl+ (αν είναι συμβατό).
  6. stavpal

    επιλογή UPS για PC

    Έχω ένα παλιό αλλά κύριο PC (δεν έχω άλλο): mobo x58 gpu radeon x570 cpu xeon x5675 @ 4GHz 24GB RAM DDR3 @ XMP settings 5 δίσκους SSD + HDD PSU 850W Corsair Οθόνη Eizo 22" Επίσης έχω συνδεδεμένα scanner, ηχεία, εξωτερικό σκληρό, usb hub.... Τι μέγεθος UPS θα μου προτείνατε και ποια μάρκα. Γιατί τελευταία η ΔΕΗ δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Θέλω να βγαίνει η μπαταρία εύκολα χωρίς να ξεβιδώνεις ένα σωρό βίδες. Επίσης να κρατάει ένα 10 λεπτο κατά το δυνατόν και να έχει λογισμικό να κλείνει αυτόματα το PC σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Τα Eaton είναι καλά; Έλεγα για αυτό εδώ. Ευχαριστώ. edit: Λίγο που έτρεξα OCCT σε power test τα WATT (με βατόμετρο πρίζας) ανέβαιναν για πλάκα στα 600 W. Σε normal χρήση είναι γύρω στα 220-240 W.
  7. stavpal

    asus dsl ac56u

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/01/2024 11:57 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται router asus dsl ac56u. Αγορασμένο από amazon. Σε άριστη κατάσταση, με το κουτί του, παρελκόμενα, manual. Πωλείται λόγω αναβάθμισης σε οπτική ίνα. Πεντέλη Γίνεται και συνάντηση σε κοντινό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας, Παλλήνη). Στέλνω και με boxnow εντός Ελλάδας μετά από κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω IRIS.

    60 €

  8. FYI, πετάχτηκα μέχρι το JUMBO Βριλησσίων επειδή ήμουν κοντά εκεί και βρήκα το τελευταίο κουτί δανέζικα μπισκότα. Θα τσεκάρω και τον Θανόπουλο.
  9. Κάνω copy paste από το διπλανό forum: Είχα κάνει αίτηση στο 13888 για μεταβίβαση της γραμμής που ήταν στο όνομα του πατέρα μου, που πέθανε, στο όνομα μου. Τους είχα στείλει όλα τα δικαιολογητικά μέσω email αλλά παρά τα αλλεπάλληλα τηλέφωνα για κοντά ένα μήνα το πράγμα είχε κολλήσει κάπου. Ταλαιπωρίας συνέχεια.... Πήγα τελικά σε κατάστημα cosmote με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μετά χιλίων βασάνων κατάφεραν να ακυρώσουν την τηλεφωνική αίτηση και να κάνουν την αίτηση μεταβίβασης από εκεί. Έλα που όμως δεν τελειώνει εκεί. Επειδή είχα κάνει φορητότητα το κινητό από vodafone σε cosmote μου είπαν ότι θα μπορώ να έχω cosmote ONE. Και θα μου έστελναν μήνυμα για να στείλω ONE στο 1256 για να ισχύει το πάγιο της προσφοράς στο κινητό. Επειδή δεν μου έστελναν μήνυμα προσπάθησα να κάνω την ενεργοποίηση του cosmote ONE μέσω του android app. Στην αρχή έδειχνε να προχωράει αλλά μετά από μερικές μέρες έσβησε το COSMOTE ONE από το κινητό στο app. Ξαναπήρα τηλ και μου είπαν ότι προσπάθησαν να το ενεργοποιήσουν αλλά υπάρχει συστημικό πρόβλημα και θα το κοιτάξουν από Δευτέρα (αυτό την προηγούμενη Πέμπτη). Ξαναπέρνω τηλέφωνο το 13888 την Τρίτη και φυσικά δεν έχουν κάνει τίποτα και μου ξαναλένε ότι υπάρχει συστημικό πρόβλημα και ότι το έχουν βάλει στα επείγοντα προς επίλυση και να το δω σε δυο μέρες. Ξαναπέρνω σήμερα τηλέφωνο και μου λένε ακριβώς τα ίδια για το συστημικό πρόβλημα. Τα πήρα λίγο γιατί περίμενα 1 μήνα για την μεταβίβαση χωρίς να γίνει τίποτα και μετά πάλι το συστημικό πρόβλημα με το COSMOTE ONE. Μου λένε ότι το έχουν προωθήσει αλλά δεν ξέρουν πότε θα επιλυθεί. Εντωμεταξύ δεν μπορώ να κάνω ούτε αίτηση για οπτική ίνα λόγω του ίδιου συστημικού προβλήματος. Είχα πάει προημερών στο κατάστημα ξανά και μου είχαν πεί το βλέπουν και αυτοί ότι υπάρχει συστημικό πρόβλημα αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Καμιά ιδέα τι στο καλό να κάνω; Καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Τίποτα άλλο;
  10. Όντως στα Jumbo δεν κοίταξα. Δεν το έβγαζε στον γουγλη.
  11. Με έπιασε μια λιγούρα για τα συγκεκριμένα μπισκότα στο μεταλλικό κουτί. Έψαξα παντού αλλά δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα σουπερμάρκετ. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να τα βρούμε πουθενά; Αν όχι, ποια μπισκότα είναι τα πιο κοντινά σε υφή και γεύση;
  12. Τελικά ήταν βλακεία. Πήρα τηλ την hp, με καθοδήγησαν με διάφορα βήματα και στο τέλος το πρόβλημα ήταν ότι είχαν τελειώσει τα μελάνια. Έβαλα τα καινούρια που μου είχαν έρθει με το ταχυδρομείο και τυπώνει κανονικά. Είχα ακόμα τα αρχικά starter μελάνια στον εκτυπωτή. Την πάτησα επειδή στην οθόνη έλεγε ότι έχει ακόμα μελάνι γι'αυτό δεν το σκέφτηκα για τα μελάνια. Τέλος καλό όλα καλά.
  13. Έχω έναν hp 8022e 5 μήνες τώρα. Έχω κάνει επέκταση εγγύησης στα 2 χρόνια. Μέχρι τώρα τύπωνε κανονικά. Τύπωνα το πολύ κάθε εβδομάδα (συχνά και μέσα στη βδομάδα) για να μην στεγνώσουν τα μελάνια. Σήμερα που πήγα να τυπώσω κάτι μου έκανε ένα paper jam. Το κατάλαβα αφού πέρασαν μερικές ώρες, έβγαλα το χαρτί και από τότε τυπώνει χάλια όλο γραμμές και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα. Δοκίμασα clean printhead καμιά 10 φορές αλλά όλο και χειρότερα γινόταν. Φαντάζομαι θα με καλύψει η εγγύηση. Που το πάω; Στο κατάστημα που το πήρα;
  14. Καλημέρα. Μια βοήθεια / γνώμη ζητάω και εγώ (λίγο αργά). Μετακόμισα σε μια ισόγεια γκαρσονιέρα χωρίς εξωτερικό χώρο. Απ ότι είδα εκ των υστέρων δεν έχει και καλή μόνωση. Θέρμανση έχει μόνο ένα μικρό a/c. Το a/c δεν ζεσταίνει και πολύ. Με 15-18 έξω άντε να το πάει 22 c το δωμάτιο. Όλο το σπίτι είναι 30 μ2. Έχει έναν μικρό αφυγραντήρα 10 l αλλά δεν κάνει και πολλά. Από 81% με 20 c θερμοκρασία με μαγείρεμα ταυτόχρονα δεν κατεβαίνει κάτω από 73%, το οποίο είναι χάλια. Θέλω και να στεγνώνω ρούχα μέσα, οπότε θα έχει ακόμη μεγαλύτερη υγρασία Τι μου συμβουλεύετε να κάνω / αγοράσω; (Χωρητικότητα / είδος) Ευχαριστώ!!!
  • Δημιουργία νέου...