Προς το περιεχόμενο

Leonthebest

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Leonthebest's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλησπέρα, τώρα τελευταία άρχισα να ενδιαφέρομαι για μαθήματα μονωδίας/κλασικού τραγουδιού και λυρικού τραγουδιού.Μένω Θεσσαλονίκη. Γενικά, έχω ιδέα από μουσική, κάνω όργανα απο τα 6, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τραγούδι, μόνο σε καμιά χορωδία, και πάλι εκεί για λίγο. Έψαχνα στο internet για καθηγητές κλασικού και λυρικού τραγουδιού, αλλά δεν ήμουν και πολύ τυχερός. Το μόνο που βρήκα ήταν ωδεία και κανα δυο αγγελείες. Ξέρει κανένας από εσάς κάποιον καλό καθηγητή κλασικού τραγουδιού και οικονομικό; Αν έχετε και προσωπικές εμπειρίες ακόμα καλύτερα. Με ενδιαφέρει επίσης να μου πείτε αν αξίζει γενικώς το μάθημα σε ωδείο ή είναι πιο αποτελεσματικό σε ιδιαίτερο (και ίσως πιο φθηνό). Δεν με πολυενδιαφέρει να μπω σε πρόγραμμα όπως στα ωδεία και να δίνω εξετάσεις κάθε χρόνο, τα θεωρητικά έτσι και αλλιώς τα κάνω από αλλού. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προοδεύσω γρήγορα, να μάθω να τραγουδάω σωστά και να αποκτήσω κλασικό και λυρικό ρεπερτόριο. Εάν δω ότι με ενδιαφέρει εν συνεχεία να παω για καποιο πτυχίο, μπορώ να δώσω κατατακτήριες. Εάν έχετε προτάσεις, παρακαλω αφήστετε τες κάτω και αν γίνετε να αναφέρετε και στοιχεία επικοινωνίας, καμία διάκριση ή συμμετοχή σε οτιδήποτε έχει ο καθηγητής και το πόσο κοστίζει κάθε μάθημα.
  2. Καλησπέρα, τώρα τελευταία άρχισα να ενδιαφέρομαι για μαθήματα μονωδίας/κλασικού τραγουδιού και λυρικού τραγουδιού.Μένω Θεσσαλονίκη. Γενικά, έχω ιδέα από μουσική, κάνω όργανα απο τα 6, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τραγούδι, μόνο σε καμιά χορωδία, και πάλι εκεί για λίγο. Έψαχνα στο internet για καθηγητές κλασικού και λυρικού τραγουδιού, αλλά δεν ήμουν και πολύ τυχερός. Το μόνο που βρήκα ήταν ωδεία και κανα δυο αγγελείες. Ξέρει κανένας από εσάς κάποιον καλό καθηγητή κλασικού τραγουδιού και οικονομικό; Αν έχετε και προσωπικές εμπειρίες ακόμα καλύτερα. Με ενδιαφέρει επίσης να μου πείτε αν αξίζει γενικώς το μάθημα σε ωδείο ή είναι πιο αποτελεσματικό σε ιδιαίτερο (και ίσως πιο φθηνό). Δεν με πολυενδιαφέρει να μπω σε πρόγραμμα όπως στα ωδεία και να δίνω εξετάσεις κάθε χρόνο, τα θεωρητικά έτσι και αλλιώς τα κάνω από αλλού. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προοδεύσω γρήγορα, να μάθω να τραγουδάω σωστά και να αποκτήσω κλασικό και λυρικό ρεπερτόριο. Εάν δω ότι με ενδιαφέρει εν συνεχεία να παω για καποιο πτυχίο, μπορώ να δώσω κατατακτήριες. Εάν έχετε προτάσεις, παρακαλω αφήστετε τες κάτω και αν γίνετε να αναφέρετε και στοιχεία επικοινωνίας, καμία διάκριση ή συμμετοχή σε οτιδήποτε έχει ο καθηγητής και το πόσο κοστίζει κάθε μάθημα.
  3. Leonthebest

    Μισθός στα Starbucks

    Παιδιά, για όποιον ενδιαφέρεται, πήγα στην συνέντευξη και τελικά ο μισθός για μειωμένη απασχόληση (part-time) είναι 300 μεικτός, με 40 περίπου ευρώ τα ασφαλιστρα του ΙΚΑ. Οπότε, περίπου 260 ευρώ καθαρά το μήνα. Εγώ τελικά δεν δέχτηκα τη δουλειά για κάποιους προσωπικούς λόγους. Το καλό όμως είναι ότι η δουλειά θα είναι σταθερή, δηλαδή δεν δουλεύεις μόνο για τετράμηνο ή πεντάμηνο, αλλά παραπάνω. Από ότι λένε δηλαδή.
  4. Leonthebest

    Μισθός στα Starbucks

    Όχι, θεσσαλονίκη μένω και για τη συνέντευξη θα παω σε ενα κατάστημα
  5. Leonthebest

    Μισθός στα Starbucks

    Εγώ online δήλωσα για τη θέση του "barista", για αυτό το έβαλα και σε εισαγωγικά. Αλλά ναι, κατ'ουσίαν αυτό είναι, καφετζής και μπουφετζής. Και καλά, λένε στη σελίδα, ότι έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν ροφήματα, έκπτωση σε εξοπλισμό, πληρωμένες διακοπές κ.α.. Δεν ξέρω σίγουρα, απλώς θέλω να δω εάν ισχύει και σε τι βαθμό.
  6. Καλημέρα/ Καλησπέρα. Λοιπόν, πριν μερικούς μήνες είχα στήλει online το βιογραφικό μου και έκανα αίτηση στα Starbucks για τη θέση του "barista". Πρόχθες με πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος ενός καταστήματος Starbucks και μου είπε να κανονίσουμε συνέντευξη για την Τετάρτη. Για μένα είναι η πρώτη δουλειά τέτοιου βαθμού (δηλαδή έχω δουλέψει μόνο σε συγκυριακές εργασίες και για ελαχιστο χρονικό διάστημα - λίγες μέρες). Επίσης, είμαι φοιτήτης και χρονικά δεν γνωρίζω πως θα βολεύει. Anyway, θέλω να μάθω πόσο θα είναι ο μισθός και εάν μπορώ να εργαστώ part-time. Στο βιογραφικό μου είναι εμφανές ότι είμαι φοιτητής, άρα ο υπεύθυνος το γνωρίζει. Ακόμα, εάν μπορείτε να μου πείτε, ποια είναι τα δικαιώματα μου σε αυτή τη δουλειά και τι πλεονεκτήματα έχω. Το βρίσκετε λογικό να ρωτήσω στην συνέντευξη αυτές τις ερωτήσεις ή θα κάνει κακή εντύπωση; Και, επίσης, εάν γνωρίζετε τι γίνεται με την ασφάληση σε τέτοια περίπτωση και τη δήλωση μου ως εργαζόμενός τους. Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...