Προς το περιεχόμενο

giannis1981

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    171
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.167 προβολές προφίλ

giannis1981's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 11:42 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    https://www.sencor.com.gr/electrichumidifiers/sha-9400wh Πωλείται ο παραπάνω ιονιστής σε καινούρια κατάσταση.Δεν έχει μπει καν σε πρίζα.Έχει το παραστατικό αγοράς και είναι αγορασμένο από μεγάλη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών. Παρακαλώ μόνο από Αθήνα .

    120 €

  2. Χαχαχα,δεν νομίζω να μπλοκάρει παντρεμενους....για όλους είναι ελεύθερο
  3. Το έχω εγκατεστημένο στο κινητό και δεν εμφανίζεται .Μπορει να υπάρχει κάποια επιλογή που δεν μπορώ να βρω.
  4. Καλησπέρα! Έχω λογαριασμό στο Facebook εδώ και 6 χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει επιλογή για dating. Έχω δοκιμάσει: έχω αλλάξει email, έχω βάλει το λογαριασμό σε άλλο κινητό,όπως επίσης είμαι πάνω από 18. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο; Ή μήπως είναι κάτι πολύ απλό το οποίο μου διαφεύγει; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
  5. giannis1981

    Xiaomi mi band 2

    Εχω ενα mi band 2 και δεν μπορει να συνδεθει με το κινητο.εμφανιζει μην.οτι εχει συνδεθει με αλλο και πρεπει να το αποσυνδεσω.γνωριζει καποιος κατι?
  6. giannis1981

    Lg g4 6.0 root?

    Καλημερα.ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις Κατι τελευταιο.αν ξεκλειδωσω το bootloader μπορω να το κλειδωσω παλι σε περιπτωση που βγαλει καποιο προβλημα η συσκευη και χρειαστει εγγυηση?
  7. giannis1981

    Lg g4 6.0 root?

    Διαφημισεις απο εφαρμογες πως βγαινουν?π.χ οταν το ειχα παλιοτερα ροοτ στο wpa finder δεν εμφανιζοταν διαφημιση και τωρα εμφανιζεται.
  8. giannis1981

    Lg g4 6.0 root?

    Ο λογος που θελω root ειναι για να γλυτωσω τις διαφιμησεις.ψαχνω καλο adblocker και μου εχουν πει πως με root ξεμπερδευεις.
  9. giannis1981

    Lg g4 6.0 root?

    Την v20a εχω.ειναι ασφαλες το ξεκλειδωμα bootloader και αν το κανω χανω εγγυηση?
  10. giannis1981

    Lg g4 6.0 root?

    Γνωριζει καποιος τον οδηγο και αν ειναι ασφαλες?
  11. αα οκ.δεν ειναι και κακα τα νεα.θα βρω dvd recorder.μακαρι να ειναι αυτο!ευχαριστω πολυ ολους σας!!!
  12. βλεπω το ονομα της συσκευης.
  13. δεν φταιει η επιφανεια των dvd.απ οτι καταλαβαινω υπαρχει περιπτωση να μην εκανε finalize το μηχανημα στα dvd και τωρα δεν τα διαβαζουν τα dvd players.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου!
  14. τι ακριβως ειναι αυτα και που τα ρισκω?εχω mac
  15. μου εχουν γραψει (στο εξωτερικο)απο κασετα βιντεο σε dvd σε ενα toshiba μηχανημα.σημερα το παρελαβα και οταν το βαζω ο υπολογιστης ή το dvd player δεν το παιζει,το βλεπουν σαν κενο ενω απο κατω το dvd φαινεται γραμμενο.γνωριζει καποιος κατι?ευχαριστω
  • Δημιουργία νέου...