Προς το περιεχόμενο

Sp_Ark

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    40
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.627 προβολές προφίλ

Sp_Ark's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Συγνωμη δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το thread ωστε να ξερω τι εχει αναφερθει, ουτε μηχανικός είμαι μόνο και μόνο από εμπειρία ψηφίζω αισθητήρα στροφών στροφάλου
  2. Υπάρχει φυσικά παρόμοιος τρόπος να παρακαμφθεί και το 1.2, εγώ που έχω κολλήσει σε insider build και δεν παρακάμπτεται με τίποτα έχει κανένας τίποτα να προτείνει εκτός καθαρής εγκατάστασης?
  3. κατέβασε το αντιστοιχο πρόγραμμα της redragon (εγώ είχα το KALA) καΙ ανακάλυψα ότι δουλεύουν άψογα όλα τα rgb προγράμματα φωτισμού της redragon με το συγκεκριμένο motospeed. Στα αγγλικά κανονικά και μοιάζει αρκετά το interface του με αυτό που έχεις postαρει
  4. Αν αντέχεις οικονομικά να πάρεις κάποιο άλλο και να κρατήσεις αυτό ως έχει, άνοιξέ το βγάλε την μπαταρία, φυλαξέ τη σε σακουλάκι και περίμενε. Οι τιμές θα πέσουν αρκετά στους επόμενους μήνες. Θα τη βρίσκεις την οθόνη 100 με 120 ευρώ. Ήδη αν ψάξεις από Κίνα θα δεις τιμές στα 160 170 δολάρια. Εκτός αν ψάχνεις για γνήσια samsung. Επίσης να κοιτάς συνέχεια μήπως κάποιος πουλήσει κάποιο προβληματικό κομμάτι με καλή όμως οθόνη.
  5. Sp_Ark

    Προβλημα με LG G2

    φίλε μου είναι γνωστό πρόβλημα με το κούμπωμα της μπαταρίας. Δοκίμασε να το πιέσεις με το νύχι σου στην κάτω πλευρά του με αρκετή δύναμη (δλδ στην πλευρά προς την μπαταρία). Βάλε το στο φορτιστή και δοκίμασε το κοιτώντας την οθόνη να δεις αν πάει να ανάψει. Αν τελικά είναι όντως αυτό, κάνε ένα μπαλάκι πολύ μικρό από μονωτική ταινία και βάλε το πάνω σε αυτό το σημείο και μετά βίδωσε το καπάκι. Παίξε με το μέγεθος της ταινίας ώστε να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να σπρώχνει το κούμπωμα της μπαταρίας προς τα κάτω όταν θα βιδώσει, αλλά και τόσο μικρό ώστε να κουμπώσει σωστά το κάλλυμα γιατί αν προεξέχει έστω και λίγο, δε θα καταφέρεις να κλείσεις ποτέ τελείως το back cover. Δοκίμασέ το και πες μου. Αν θέλεις έχω μπαταρίες να δοκιμάσεις.
  6. Η εφαρμογή είναι πολύ καλή, την χρησιμοποιώ από τις πρώτες beta εκδόσεις της και πολύ καλές επιλογές αυτόματου προφίλ, είτε με χρήση τοποθεσίας είτε με χρήση bluetooth και αναγνώρισης wifi δυκτίου. Πέρα από τις συντομεύεις των εφαρμογών που έχει οι οποιες μπαίνουν και αυτές αυτόματα αναλογα με το ποιες χρησιμοποιούνται πιο πολύ από τον καθένα, έχει και sidebar. Τώρα που αποσκοπεί το twitter με την συγκεκριμένη εξαγορά μιας για την ώρα beta εφαρμογής, είναι άλλο θέμα.
  7. νομίζω ότι το 4.4.3 θα αφορά αποκλειστικά το n5, τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πριν καιρό. Και τώρα όλα τα fixes που βγήκαν, είναι για το n5 και μόνο.
  • Δημιουργία νέου...