Προς το περιεχόμενο

panaggiotis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    228
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.421 προβολές προφίλ

panaggiotis's Achievements

  1. Φιλε μου δεν ξερω αν πηρες καποια αποφαση σχετικα με το θεμα. Αλλα ας πω και εγω την γνωμη μου ως κατοχος. Καταρχας ειμαι 1.94 και εχω ενα cbf 125 εδω και εναν χρονο περιπου. Εχω διανυσει 6.000 χλμ ,απροβληματιστα αλλα λιγα για να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Το μονο που μου ζηταει ειναι βενζινη,και μην φανταστεις πολυ. Το μηχανακι μετρημενα καιει 2.2-2.8 λιτρα στα 100 χλμ. Εντος πολης. 22 ευρω τελη,50 ευεω ασφαλεια,120 ευρω λαστιχα,9 ευρω το λιτρο το λαδι του ( 900ml παιρνει το μικρο). Σου αναφερω καποια εξοσα χρησης ενδικτικα. Για μεσα στην πολη ειναι απιστευτο, πολυ ευκολο-ανετο,ομως με ελαχιστους χωρους-χρειαζεσαι μπαγκαζιερα για να παρεις κατι μαζι σου. Εκτως πολης ειναι ενα μεγαλο παπι ΜΕ 5ΑΡΙ ΣΑΣΜΑΝ. Πολυ σημαντικο. Εχω βγει 3 φορες απτην θεσσαλονικη. Οι 2 ηταν 190 χλμ συνολικα και τωρα ειμαι στην τριτη,220χλμ συνολικα. Με την πεμπτη πας με 90 σταθερα και χαλαρα ( και με 100-110 αν θες) και στο λεω εγω που ειμαι 110 κιλα. Ελπιζω να μην κουρασα, οτι θες ρωτας. Ειναι πολυ καλο για entry και θα σου κανει ολα τα χατηρια, εγω αν και εχω διπλωμα για μεγαλυτερης ισχυως μηχανακια επελεξα αυτο λογω οικονομιας. Σιγουρα θα παρω μεγαλυτερο on-off οταν βγαλω το απεριοριστο στα 22.
  2. Καλησπερα στο forum, ειμαι 19 χρονων και σκεφτομαι να αγορασω ενα δικυκλο. Σε 1 μηνα γινομαι 20, και τοτε σκοπευω να βγαλω το διπλωμα, οποτε τα επιτρεπτα απο τον νομο cc ειναι 250-300. Ξερω οτι η επιλογη του οχηματος σχετιζεται με πολους παραγοντες τους οποιους θα αναλυσω: 1)Η χρηση της μηχανης θα ειναι εξολοκληρου σχεδον εντος πολης (μενω θεσσαλονικη και η μεγαλυτερη διαδρομη που ΙΣΩΣ χρειαστει να κανω εκτως ειναι μεχρι τις σερρες=85 χμ και την χαλκιδικη=80χμ, 1-2 φορες τον χρονο αλλα υπαρχει και αυτοκινητο για αυτην την διαδρομη οποτε δεν καιγομαι να παω με την μηχανη) 2)Με ενδιαφερει παρα πολυ η οικονομια του οχηματος, κυριως σε καταναλωση και σερβις, καθως θα μετραει 13000-15000χμ τον χρονο εντως πολης αλλα και σε παγεια εξοδα (ασφαλεια-τελη). 3)Δεν με νοιαζει να εχει νευρο η γκαζι, δεν προκειτε να κανω ουτε κοντρες ουτε να βγαλω την Κ@@@@ μου πανω της, την χρειαζομαι για να πηγαινω απο το σημειο Α στο σημειο Β. 4)Αισθητικα δεν μου αρεσουν τα παπια, αλλα τρελαινομαι για street μηχανες. 5)Η ασφαλεια μου με ενδιαφερει οσο και η οικονομια 6)Θα χρειαστε να κανω και διαδρομες δικαβαλο, με κοπελα και μικρες αποστασεις χωρις ανηφορες. 7)Τελος θα προτιμουσα να βρω κατι μεχρι 1500 ευρω, γιατι θα χρειαστω κιαλα για κρανος-στολη-συναγερμο Λαμβανοντας υποψη τα παραπανω εχω καταληξει στα: Honda cbf 125 και cbr 125r, κλεινοντας στο 1ο λογω τιμης και καταναλωσης. Θα ηθελα την αποψη σας για το αν θα με καλυψουν τα 2 αυτα μηχανακια, και βεβαια αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο!! Διαβαζω σε διαφορα forums οτι τα 125 ειναι λιγα και να παω σε 250, να δω για ninja και cbr 250. Γιαυτο να λαβετε υποψη σας οτι ειμαι φοιτητης και με ενα budget 450-500 ευρω τον μηνα απο την δουλεια δεν μου περισεβουν παρα πολλα για να τα πινει η μηχανη! Ευχαριστω εκ των προτερων!!
  3. ok, και εγω για 60 ευρω ξερω! Ευχαριστω, θα πάω απο δευτέρα στην εφορία!
  4. Ναι! Λαθος μου βεβαια αλλα αυτο εννοω. αν καταλαβα καλα: Παω στην εφορια με την βεβαιωση ακινησιας, το ασφαληστιριο συμβόλαιο (το οποιο εκδόθηκε με βαση τον αριθμό κυκλοφορίας που είχε το όχημα οταν κατατέθηκαν οι πινακίδες) και την ταυτότητά μου (είναι στο όνομα μου το αυτοκίνητο), πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας και αυτοι μου δίνουν πίσω την άδεια κυκλοφορίας (και οχι και τις πινακίδες καθως αυτες έχουν καταστραφει). στην συνέχεια πάω με την άδεια κυκλοφορίας και το ειδικό σημα (που πιστωποιει οτι έχω πληρώσει τα τέλη κυκλοφοριας) στο μηχανολογικο και εκεί ζηταω να μου ξαναβγάλουν πινακιδες! αφού παρω τις πινακίδες είμαι υποχρεωμένος να περάσω ΚΤΕΟ μεσα στις επόμενες 20 μερες. ερωτήσεις:1) πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσω για να μου βγάλουν καινούριες πινακίδες? 2) πόσο καιρό θα πάρει να βγούν οι πινακίδες? 3) ο αριθμός κυκλοφορίας θα αλλάξει, ή απλως θα μου δώσουν καινούριες πινακίδες με τον ίδιο αριθμο? Νομίζω τα έβαλα σε μια σειρα, ευχαριστω εκ των προτέρων !
  5. καταρχας ευχαριστω για τις απαντήσεις, για την ασφάληση χρειάζετονται οι πινακιδες και το όχημα ασφαλίζεται με βάση τις παλιες του πινακιδες (ρωτησα ασφαλιστη για αυτο) . εχω άδεια, δηλαδη απο το μηχανολογικο θα μου βγάλουν πινακίδες και μετα θα περάσω κτεο?
  6. Νομιζω πως για να ασφαλιστει ενα οχημα χρειάζεται να έχει ήδη πινακιδες ... κτέο πότε το περναω? (οι πινακιδες λογικα έχουν καταστραφει)
  7. Γνωρίζει κάποιος την ακριβή διαδικασία έτσι ώστε να επανακυκλοφορίσω νόμιμα ένα αυτοκίνητο του οποίου οι πινακίδες είχαν παραδωθεί 5 χρόνια πριν?
  8. panaggiotis

    note 4 910c lollipop update

    'Αλλαξα σε ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα και έστρωσε προς το παρον!!
  9. panaggiotis

    note 4 910c lollipop update

    Δεν εχω απενεργοποιησει τπτα εκτός του open svoice via home button, εχω επιλεξει κλειδωμα οθονης με κυληση και στο κλειδωμα οθονης ειναι ολα επιλεγμενα εκτως απο την προβολη πληροφοριων!
  10. panaggiotis

    note 4 910c lollipop update

    Δεν εκανα καμοια αναβαθμιση, το s-voice το εκανα disable!
  11. panaggiotis

    note 4 910c lollipop update

    Βασικα αντιδραει σαν να μην το παταω... και πρεπει να το πατησω 2η φορα, αλλα δεν ειναι hardware το θεμα γιατι γενικα δουλευει απροβληματιστα!
  12. panaggiotis

    note 4 910c lollipop update

    Το μονο που παρατήρησα οτι είναι λιγο ενοχλητικο είναι οτι μερικες φορες, ενω έχω κλειδώσει το κινητο, πατάω το κουμπί και αργει να ανάψει η οθόνη... ολα τα άλλα σφαιρα!
  13. panaggiotis

    note 4 910c lollipop update

    Οκ, θα το κανω ετσι, πιστεύω οτι ο octa αξιζει, και το εψαξα πολυ πριν παω στο C αντι για το F, κυριως για θεματα υπερθερμανσης και μπαταριας! θα ενημερωσω σε λίγες μερες
  14. panaggiotis

    note 4 910c lollipop update

    Το δουλεύω περιπου 6 ωρες kitkat με τις εφαρμογες μου μεσα, και δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα! (btw ξερω οτι υποστιριζεις lollipop )
  • Δημιουργία νέου...