Προς το περιεχόμενο

spirelis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

spirelis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. spirelis

    Ανάλυση οθόνης

    εχει πολλες αναλυσεις απο πολυ αχαμηλες μεχρι πολυ υαψηλες που δεν τις υποστηριζει..αλλα καμια δεν με ικανοποιει οπως πριν,,
  2. spirelis

    Ανάλυση οθόνης

    βασικα δεν πειραξα κατι...απλως οταν τον ανοιξα ειχε αλλαξει αυτο...αν ειναι θεμα software τι μπορω να κανω??oi drivers δεν εκαναν τιποτα...
  3. spirelis

    Ανάλυση οθόνης

    Καλησπερα...εχω μια οθονη viewsonic VA1916w και ξαφνικα χαλασε η αναλυση της...νομιζω την ειχα σε 1400*900..αλλα πλεον δεν υπαρχει αυτη η επιλογη και ολες οι υπολοιπες αναλυσεις δεν με ικανοποιουν..δοκιμασα να κατεβασω drivers για την οθονη και την καρτα γραφικων αλλα τιποτα..μπορει να βοηθησει καποιος??
  4. spirelis

    System cannot boot

    Καλησπερα...εχω εγκατεστημενα τα windows 7 ultimate 64bit και εχω ενα προβληματακι..εδω και κατι μερες τα windows δεν ανοιγουν..στην αρχη μου εβγαζε μια μπλε οθονη και εκανε επανεκκινηση και μετα μου εβγαζε : Bootmgr image is corrupted.The system cannot boot.... Προσπαθησα πολλες φορες να κανω παλι εγκατσταση τα windows απο dvd αλλα μολις εφτανε σχεδον στο τελος μου πεταγε πολλλα errors και σταματουσε η εγκατασταση. Μπορει καποιος να με βοηθησει???
  5. spirelis

    Αγνωστη συσκευη

    ΟΚ παιδια ευχαριστω πολυ...
  6. spirelis

    Αγνωστη συσκευη

    ACPI\PNP0510 *PNP0510 αυτα νομιζω ρε φιλε
  7. spirelis

    Αγνωστη συσκευη

    Καλησπερα..Στισ συσκευες μου βγαζει ενα κιτρινο για το user-pc..Λεει αγνωστη συσκευη για ενα διαυλο PCI...Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω???
  8. spirelis

    Windows 7 64 bit freeze

    Ευχαριστώ πολυ φιλε και δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα αυτο ειχε ξεκινησει απο οταν μου εκλεισε μια φορα απο κεραυνο.....
  9. spirelis

    Windows 7 64 bit freeze

    Καλησπέρα...Έχω εγκατεστημενα στον υπολογιστή μου τα windows 7 professional 64 bit και εδω και λιγο καιρο η οθονη παγωνει και ο υπολογιστης δεν κανει τιποτα...Έχω κανει και φορματ αλλα τιποτα..Μπορει να βοηθησει καποιος??
  10. spirelis

    Laptop acer

    Ευχαριστώ πολύ φιλε...Ολα οκ
  11. spirelis

    Laptop acer

    Καλημερα παιδια....Εχω ενα laptop acer me windows vista...μολις ανοιγει και παω να βαλω τον κωδικο μου το ποντικι δεν κουνιεται και το πληκτρολογιο δεν κανει τιποτα...σημειωστε οτι πριν γινει αυτo ειχα διαγραψει πολλα αρχεια με το ccleaner...μπορει καποιος να με βοηθησει???
  • Δημιουργία νέου...