Προς το περιεχόμενο

jsidir

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.468 προβολές προφίλ

jsidir's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Έχεις ιστορικό από λογαριασμούς προηγούμενων ετών; Μένεις χρόνια εκεί ή μόνο πρόσφατα; Θα πρέπει να δεις για τις ίδιες περιόδους τι κατανάλωση υπήρχε για να συγκρίνεις, αλλά και αν είχες ίδιες συσκευές πχ ψυγείο, κλιματιστικό κα. Επίσης, δοκίμασε να μετρήσεις ένα προς ένα τα ενεργοβόρα μηχανήματα τι κατανάλωση έχουν κλείνοντας όλα τα άλλα. Μην ανησυχείς, δε θα χαλάσει τίποτα από φαγητά. Θα σου έλεγα χρόνο μέτρησης τουλάχιστον μια ώρα ανά μηχάνημα και σύγκριση με ονομαστική κατανάλωση. Τελος αν δεν βρεις άκρη με αυτά, φώναξε ηλεκτρολόγο για να μετρήσει γιατί μπορεί να παίζουν διάφορα περίεργα. Αλλά πράγματι έχεις τεράστια κατανάλωση.
  2. jsidir

    Ατύχημα

    Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πριν από άλλον, αλλά έλεγξε αν σε πιάνει η παράταση που έχει δοθεί. 3 μήνες είναι το μέγιστο. https://www.automoto-kteo.gr/content/181/pote-pernao-kteo-meta-tin-karantina/
  3. Με αυτό δεν θα δεις τίποτα! Είναι hdmi σε dvi, εσύ θέλεις scart σε scart. Τα hdmi σε scart είναι μετατροπείςκαι δε συμφέρουν. Ο αποκωδικοποιητης σου 99% θα έχει έξοδο scart. Αλλιώς θα χρειαστεί να πάρεις με scart έξοδο. Την παλιά τηλεόραση και με hdmi να τη συνέδεες πάλι σε SD θα έβλεπες την εικόνα.
  4. +1 κι από εμένα. Τούμπανο. Το πήρα κυρίως για την κάμερα και την προστασία από νερό κ σκόνη. Και κατά τα άλλα είναι και πολύ όμορφο ειδικά στο mocca.
  5. jsidir

    Skoda Scala ή Hyundai I30 ή .

    https://search.briskoda.net/ Εδώ θα βρεις πάρα πολλά. Η "τύχη" μπορεί να έρθει και στα πρώτα 2-3 χρόνια. Ειδικά με την καδενα ξέρω πολλούς που την πάτησαν. Και ένα σασμάν στα 150Κ χλμ να βγάλει πρόβλημα είναι απαράδεκτο. Οι ταριφες τα αλλάζουν στα 500Κ ή κάνουν πατέντες. Σε προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα με 300Κ χλμ και σκισμένο ούτε συμπλέκτη δεν άλλαξα. Αν καταλήξεις σε 2-3 μοντέλα τα οδηγείς και όποιο σου κάνει κλικ το παίρνεις. Για 8 με 10 χρόνια δεν θα έχεις θέμα.
  6. jsidir

    Skoda Scala ή Hyundai I30 ή .

    Ψάξε/ρώτα το Scala τι κωδικό σασμάν φοράει και σε πόσα (αν) έχει βγάλει πρόβλημα. Είναι γνωστό το θέμα με τα σασμάν της VAG όπως και με την καδένα, ακόμη και σε αυτοκίνητα με μόλις 50Κ χλμ. Κι ας λένε στην επίσημη ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση και ότι είναι για πάντα. Η βαλβιδόσουπα σίγουρη. Για μέχρι 120-150Κ χλμ μάλλον δεν θα σου τύχει κάτι σοβαρό, αλλά για μετά θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Α! Και μακριά από DSG! Πολύ βολικό αλλά υπολόγισε 3Κ € για την πρώτη πενταετία σε επισκευές τουλάχιστον. Για το άλλο δεν έχω άποψη.
  7. Χαχαχα!!! Μακάρι να υπήρχε ένας τέτοιος. Ευτυχώς το πήρε ένα καλό παιδί. 400 πήρα το Note2. To S2 180 το πούλησα. Συμφωνώ για την αρχική τιμή αλλά όταν στα ίδια λεφτά υπάρχουν καλύτερα τότε η αρχική τιμή θα πέσει πολύ γρήγορα. Εδώ το S4 με κορυφαία specs έκανε πωλήσεις τους δύο πρώτους μήνες και μετά έπεσαν κατά πολύ οι πωλήσεις και η τιμή του. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα είναι τελικά αυτή η τιμή του ή αν η HTC βλέπει απλώς αντιδράσεις και θα πράξει ανάλογα και φυσικά τι τιμή θα έχει εδώ και τι τιμή έξω. Όταν το HTC One έχει αυτήν τη στιγμή 535 και σε 1,5 μήνα θα έχει πέσει κάτω από τα 500 στα σκρουτζομάγαζα, ο μικρός αδερφός του μάλλον θα έχει 400 max, αλλιώς θα πάει αδιάβαστο. .
  8. Παρόμοια specs με το S2 που πούλησα πριν μερικές μέρες για να παρω το Note2 με 400€. Τζαμπα τα δίνει η HTC! Όσο για το αλουμίνιο καλό από έξω αλλά από μέσα τι γίνεται; Πολύ υγρασία ρε παιδί μου μαζεύει (αυτήν την απάντηση πήρα από το επίσημο σέρβις της Θεσσαλονίκης για άλλο μοντέλο με αλουμίνιο).
  • Δημιουργία νέου...