Προς το περιεχόμενο

DIDAKOS22

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

DIDAKOS22's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπερα. Ναι ειναι αληθεια. Στην Αθηνα του 2012 δεν μπορω να εχω σταθερο τηλεφωνο. Ο λόγος; Μα δεν εχει διαθεσιμη γραμμη ο Οτε να μου διαθεσει Η ιστορια μου ξεκιναει απο ποιο παλια. Στο προηγουμενο σπιτι ειχα forthnet και μετακομιζοντας εκανα αιτηση μεταφορας της γραμμης. Η forthnet δεν μπορουσε να την μεταφερει με την αιτιολογια οτι ο οτε δεν της παρεχει γραμμη. Μετα απο ενα ευλογο διαστημα αναμονης, πηγα στον οτε σαν πελατης του πια και ζητησα τηλεφωνικη γραμμη. Αφου ειδα οτι και αυτοι καθυστερουσαν μου επικοινωνησα με τις τεχνικες τους υπηρεσιες. Οι τεχνικες τους υπηρεσιες μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη γραμμη στο δικτυο της περιοχης μου και θα πρεπει να περιμενω. Τους ρωτησα τι θα πρεπει να περιμενω και μου απαντησαν: ή να φυγει καποιος απο την περιοχη και να αδειασει η τηλεφωνικη γραμμη ή να γινουν εργασιες αναβαθμισης. Οποτε καταλαβα ακριβως τι εννοουσε ο λεβεντης. Για να εχω τηλεφωνο στην περιοχη Ιλιον Αττικης το 2012 ή θα πρεπει να περιμενω με δελτιο στην ουρα για να αδειασει καποια θεση ή θα πρεπει να περιμενω να ερθουν οι κομαντος του οτε να κανουν εργασιες αναβαθμισης. Δηλαδη αν κανω μια σχετικη προβλεψη, θα περιμενω το λιγοτερο 3 χρόνια για να εχω σταθερο τηλεφωνο. Και ερωτώ. Εγω σαν ατομο, πολίτης, καταναλωτής , τι μπορώ να κάνω για να εχω τηλεφωνο και με ποιους θα πρεπει να επικοινωνησω; Αν γνωρίζετε καποια λύση στο πρόβλημα μου ή καποια πρόταση με χαρά θα ήθελα να την ακούσω. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπερα φιλοι. Περασε τοσος καιρος και τελικα λυση στο προβλημα μου δεν εχει δοθει. Αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα ο ΟΤΕ στην πραγματικοτητα δεν εχει γραμμη να μου διαθεσει στην περιοχη μου. Οπως μου ειπαν τεχνικοι του ΟΤΕ, το δικτυο δεν εχει διαθεσιμες γραμμες οποτε δεν μπορει να με εξυπηρετησει παρολο που αυτη τη φορα πηγα σαν πελατης του ΟΤΕ. Επισης μου ειπαν το απιστευτο: οτι αν θελω να βαλω τηλεφωνο θα πρεπει ή να περιμενω να φυγει καποιος απο την περιοχη ή να περιμενω να γινουν εργασιες αναβαθμισης του δικτυου. Ναι, ειναι αληθεια. Ειμαστε στο 2012, μενω στην Αθηνα και δεν μπορω να εχω μια απλη τηλεφωνικη γραμμη. Τι μπορω να κανω περα απο το να περιμενω;( ηδη περιμενω 4 μηνες) Ευχαριστω πολυ !
  3. Μετα απο τη βοηθεια σας αποφασισα να ενεργοποιησω γραμμη απο τον ΟΤΕ. Αφου λοιπον πηγα και ειπα οτι θελω να κανω ενεργοποιηση τηλεφωνικης γραμμης μου ειπε οτι για την ενεργοποιηση θα χρειαστω 35 € και οτι σε 2 ημερες θα ειναι ενεργοποιημενη. Καταλαβα ομως οτι θα πληρωσω ακριβα την μεταφορα σε αλλη εταιρεια. Μηπως ξερει κανεις ποσα χρηματα τελικα θα αναγκαστω να ξοδεψω για να ενεργοποιησω γραμμη isdn και μετα να την μεταφερω σε αλλη εταιρεια;
  4. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τη βοηθεια. Για τους φιλους που εχουν την απορια για το που μενω,μενω στο Ιλιον και δεν ξερω αν η forthnet εχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη μου Μια αλλη παραμετρος που δεν την εθεσα ειναι οτι καποιους μηνες πριν κανω την μετακομιση επειδη βεβαια τοτε δεν ηξερα οτι θα αλλαξω σπιτι, ανανεωσα το συμβολαιο μου με τη forthnet. Ελπιζω οτι σε περιπτωση που κανω διακοπη δεν θα εχω καποιες κυρωσεις.
  5. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Ωστοσο περισσοτερες αποριες γεννουνται. Οταν θα παω στον οτε τι γραμμη θα του ζητησω και τι θα τους πω; Υποθετω οτι θα του ζητησω γραμμη που θα υποστηριζει και internet ωστε στο μελλον να εγκαταστησω και ιντερνετ. Επισης μηπως γνωριζει καποιος το κοστος για την εγκατασταση και για την μεταφορα;
  6. Καλησπέρα Αναζητώ γνώμες και καθοδήγηση για το τι ακριβώς μπορώ να κάνω για να λύσω ένα πρόβλημα που με απασχολεί. Πιο αναλυτικά είμαι συνδρομητής της forthnet για πολλά χρόνια και ουδέποτε είχα παράπονο από την παροχή υπηρεσιών που μου πρόσφερε. Ωστόσο επειδή έπρεπε να αλλάξω σπίτι, αποφάσισα να κρατήσω τον αριθμό της forthnet και να ζητήσω να μου κάνει μεταφορά στο νέο μου σπίτι Την διακοπή την έκανα μέσα Ιουλίου και όπως με ενημέρωσε ο υπάλληλος, θα χρειαζόταν γύρω στις 20 εργάσιμες για να γίνει η μεταφορά. Λογάριαζα όμως χωρίς τον οτε. Ο αγαπητός οτε ύστερα από συνεχόμενες προωθήσεις του αιτήματος συνεχίζει να απαντάει ότι το δίκτυο δεν διαθέτει την κατάλληλη υποδομή (έλλειψη ακραίου και κυρίου δικτύου) και συνεπώς δεν μπορεί να μου διαθέσει γραμμή. Από επικοινωνία που είχα με την forthnet μου είπαν ότι αυτό ειναι κάτι που κάνει ο οτε συνέχεια στους πελάτες των εναλλακτικών παρόχων και ειναι μια πρακτική που του εξασφαλίζει οτι μπορεί να καθυστερήσει τους εναλλακτικούς πάροχους χωρίς να μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει αφού ο οτε είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση στο δίκτυο εξασφαλίζοντας ότι δεν θα δεχθεί πρόστιμο απο την ΕΕΕΤ. Σήμερα λοιπόν το πήρα απόφαση και πήγα στον οτε. Ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και η απάντηση που μου δόθηκε είναι οτι ο οτε δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και σε 2 ημέρες μπορεί να μου ενεργοποιήσει γραμμή. Επίσης η καθυστέρηση οφείλεται στην forthnet και στα κόλπα της χωρίς ωστόσο να μπορούν να μου εξηγήσουν γιατί η forthnet να ρισκάρει να χάσει τον πελάτη. Πηγαίνω στην forthnet και τους το λέω και μου απαντούν: Τι περίμενες να σου πει ο οτε. Πρακτικά εξακολουθώ να είμαι χωρίς τηλέφωνο. Και η ερώτησή μου είναι η εξής: Τι μπορώ να κάνω για να έχω internet και τηλέφωνο σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα; Σας ευχαριστώ πολύ.
  • Δημιουργία νέου...