Προς το περιεχόμενο

Nutella

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Nutella's Achievements

  1. Nutella

    power bank για xperia z

    Έχει θήρα usb με 2.1Α και με 1Α αυτό με τα 2.1 φορτίζει αρκετά γρήγορα πρέπει να είναι σχεδόν ίδιο με κανονικό φορτιστή πρίζας, δεν έχω κάτσει ποτέ να το μετρήσω όμως.
  2. Nutella

    power bank για xperia z

    Εγώ πήρα αυτό http://www.skroutz.gr/s/5136615/Romoss-Sailing-3-7800mAh-PH30-301.html πριν κάτι μήνες και είναι πολύ μπόμπα. Το χρησιμοποιουσα καθημερινά το καλοκαίρι και δεν είχα κανένα πρόβλημα έχω το GS3 και μου το φορτίζει 3 φόρες φουλ. Είναι και μικρο άπλα το έχω πάντα μέσα στην τσάντα.
  3. Το έκανα σήμερα το πρωί μου λέει κέρδισα, πήγα Πειραιώς δίνω πάσο μου το δίνει και φεύγω.
  4. Nutella

    Ηχεια 2.1 με πολυ καλό ήχο

    Εχεις κανει 3 topics...
  5. Nutella

    Note 2 stock rom

    Γεια σας παιδιά έχω το Note 2 και θέλω να του βάλω την καινούρια αναβάθμιση 4.4.2 που είναι διαθέσιμη στο SamMobile επιδη από μόνο του δεν πιστεύω πως θα γίνει πότε. Άπλα αυτό που θέλω να μάθω είναι οτι οταν ψάχνω GT-N7100 στο SamMobile αυτό που λέει Greece εχει μεσα σε παρένθεση (Cosmote), αν το βάλω θα γέμιση ι συσκευή μου με εφαρμογές cosmote η οχι?
  6. Nutella

    Antivirus για tablet

    Δεν χρειάζεσαι AntiVirus στο tablet σού....
  7. Τσίμπησα και εγώ ένα ζευγάρι για να τα έχω για backup.
  8. Εγώ έχω την Nikon d5100 και πριν κάτι μήνες ξεκίνησα την φωτογραφία. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ δυνατή κάμερα και με λίγες γνώσης κάνεις πολύ καλή δουλεια. Θα σου πρωτινά να πας σε ένα μαγαζί και να τις πιάσεις όλες στα χέρια σου έτσι μόνο θα δεις πια είναι κατάλληλη για εσένα. Άλλα η d5100 και η d3200 είναι σχεδόν ίδιες άπλα η d5100 έχει οθόνη που περιστρέφετε και η άλλη έχει πιο πολλά megapixels (δεν φαίνεται η διάφορα). Εγώ που της δοκίμασα και της 2 πριν κάνω την αγορά δεν είδα καποια φανερή διάφορα στης πικ που έβγαζαν. Άπλα προτίμησα την περιστρεφομενη οθόνη.
  9. Μπορώ να κρατήσω το key για το Photoshop και να το χρησιμοποιήσω αργότερα αν θελήσω πχ. σε κάνα χρόνο? Η λήγουν αυτά?
  • Δημιουργία νέου...