Προς το περιεχόμενο

nicotenios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    67
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Παλλήνη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.665 προβολές προφίλ

nicotenios's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/02/2024 11:04 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Η αγγελία δεν θα ξανανέβει η τιμή είναι η τελική Αγοράστηκε για γραφείο στις 23-06-2022 από Dell Stores. Έχει ελάχιστη και πολύ προσεγμένη χρήση. Επίσης δεν χρησιμοποιήθηκε πάρα ελάχιστα οπότε είναι εμφανισιακά και λειτουργικά σαν καινούργια. Δίνεται λόγω έλλειψης χώρου, με την απόδειξή της και το βιβλίο οδηγιών. Παραλαβή από Μαρούσι. Ευχαριστώ το forum, Γιάννης

    340 €

  2. Ναι apple id το έχω και είναι σε δικό μου mail γιατί εγώ του το είχα σεττάρει όταν το πήρε. Υπάρχει περίπτωση να του είχα κάνει κάποιο back up παλαιότερα μέσω itunes αλλά δεν το θυμάμαι και δυστυχώς στο itunes βγάζει μόνο την επιλογή restore ipod, δεν μπορώ να δω διαθέσιμα back ups δηλ. Να τσεκάρω τους λογαριασμούς εννοείς να μπω από browsers στο apple id? Από appleid.apple.com δεν βλέπω τέτοιες λεπτομέρειες μόνο ρυθμίσεις ασφαλείας και τα στοιχεία μου. Από αυτή τη σελίδα εννοούσες να τσεκάρω για contacts και notes?
  3. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Ipod 2g touch το οποίο έβγαλε στην οθόνη το εικονίδιο με το usb και το itunes. Όταν το συνδέω στο itunes το βλέπει και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει access το περιεχόμενο και να το κάνω restore. Περιληπτικά, το συνέδεσα με ifunbox και κατάφερα να πάρω την μουσική τις photos και τα podcasts. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τις επαφές και τα notes τα οποία χρειάζεται ο ιδιοκτήτης του διακαώς καθώς απ'ότι καταλαβαίνω για να τα δει το ifunbox έπρεπε το Ipod να ήταν jailbroken. Icloud ή κάποιο app μέσα από την συσκευή ή mail τις επαφές δεν γίνεται καθώς σε σχέση με το 1ο ο ιδιοκτήτης δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με icloud και σε σχέση με το 2ο, η συσκευή δεν ανοίγει. Οπότε, εάν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να με καθοδηγήσει pls do!
  4. Χμμ μάλλον δεν θες να το δεις. Ο καθένας ζητάει διαφορετικά πράγματα. Σε αυτά που ψάχνω εγώ βλ. μικρότερο από 5ίντσες, καλοσχεδιασμένο λειτουργικό, καλή πίσω camera, καλαίσθητο design με ταβάνι τα 200ευρώ (έχεις κολλήσει στα 300 εσύ..) δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκτός αν κοιτούσα προς Κίνα. Οι επιλογές είναι S3(βαρετό design) nexus 4(χάλια camera) lumia 925(windows..) και βέβαια μετριότατο touch response. Όταν το htc mini 2 πέσει σε αυτά τα λεφτά τότε αλλάζει το θέμα. Εάν το θέμα μου ήταν το μήλο δεν θα είχα στο παρελθόν ούτε το note, ούτε το s4. Απλώς η λογική ορισμένων ότι δεν μπορεί να το καταλάβει απλά το κατηγοριοποιεί βάσει αυτών που ξέρει. Σε τεχνολογικό site είστε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο και πετάξτε τις παροπίδες, δεν έχουν όλοι την ίδια κακομοίρικη λογική ν'αγοράζουν "μήλα" για να δειχθούν. Αγοράζουμε μετά από έρευνα αυτό που καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες μας στα λεφτά που θέλουμε να διαθέσουμε, άρα το περσινές ναυαρχίδες και το 300άρι δεν μου λέει τίποτα.
  5. Λες μισές αλήθειες. Ναι υπάρχουν και στα 300, αλλά ποιές εκδόσεις? Βρες μου εσύ 2 παραδείγματα 4s 16gb στα 300 και από χρήστες με αξιολογήσεις, κοινώς που γνωρίζουν έστω λίγο τις πραγματικές τιμές. Εγώ βρήκα με ένα search του ενός λεπτού ένα στα 240 ένα στα 195 και ένα στα 220. Το 64άρι με search μιας βδομάδας το είχα πάρει στα 260 πριν κανα τρίμηνο πάλι από εδώ και δίπλα σε ένα του κουτιού δεν καταλάβαινες καμία διαφορά.Ευκαιρία?Ναι! Αλλά αυτό είναι και το νόημα του μεταχειρισμένου. Τώρα αν είναι πολλά για μεταχειρισμένο τα 200 το κρίνει για μένα αν λειτουργεί σωστά, σε διάρκεια χρόνου και είναι εμφανiσιακά άψογο κάτι το οποίο ευχαριστιέμαι να έχω. Παρόλαυτα ξαναλέω το θέμα μου δεν είναι αν εσύ δεν θες μεταχειρισμένο κινητό για τους δικούς σου λόγους, δική σου είναι η τσέπη. Με ενοχλεί η λογική σου "αγοράζει μεταχειρισμένο (iphone)"="δυστυχής που θέλει random ακριβή συσκευή/(το μήλο) να ποζάρει"="αξιολύπητος". Το βλέπεις το λογικό κενό ή όχι?
  6. Τα ίδια και τα ίδια λέμε κάθε φορά. Τις τιμές να τις λες όπως είναι γιατι το 4s 16gb παίζει στα 210 αυτή τη στιγμή. Εγώ ήμουνα τυχερός και το πήρα στα 160 εδώ στο ινσομνια(αν θες να παραθέσω λίνκ της αγγελιας το κάνω). Τώρα αν εσύ δεν τα θεωρείς αυτά καλά λεφτά για το συγκεκριμένο κινητό τότε έχουμε αλλά κριτήρια.
  7. Παρόλαυτα πρέπει να επανεξετασεις την ευκολία σου αυτή να χαρακτηρίζεις μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων ως αξιολυπητους απλά και μόνο επειδή προσπαθούν να πιάνουν τόπο τα χρήματά τους. Διότι καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι άλλο κινητό παίρνεις με 300 μεταχειρισμένο κ άλλο καινούριο. Τέλος καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου για την καθαριότητα αλλά δεν χρειάζεται να πιάνεις όρια μικροβιοφοβιας. Πολλοί δίνουν τα κινητά τους πεντακάθαρα, ειδικά εδώ μέσα που οι γκατζετακηδες τα προσέχουν σαν τα ματιά τους. Επίσης με μια απολύμανση στα 25 ευρώ και μια μέρα χρήση έχεις ξεχάσει ότι το πήρες μεταχειρισμένο. Το θέμα είναι εντελώς στο μυαλό σου. Τέλος να πω ότι κρίμα αλλά αξιολυπητη βρίσκω την ευκολία με την οποία κακοχαρακτηρισες κάτι το οποίο εσύ είτε δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ είτε απλά το έχεις πάρει τέρμα λάθος.
  8. ..Αν κατάλαβα καλά προτιμάς να αγοράζεις προιόντα στα 700ευρώ αντί στα 300 προκειμένου να μπεις στον κόπο να απολυμάνεις μια συσκευή με κόστος μόλις 25ευρώ? 'Ασε που δεν είναι και σώβρακο για να έχει όλη την μπίχλα που περιέγραψες : )
  9. +1 Στην HTC το είπε πολύ κομψά. Πραγματικά ήλπιζα όλα τα leaks να είναι fake και να μας εντυπωσιάσει η apple παρουσιάζοντας κάτι πρωτοποριακό να μας στείλει αδιάβαστους. H Apple στη μετα-Steve Jobs εποχή δείχνει στεγνή. Πριν διαφωνήσει κάποιος παρακαλώ να δεί το μικρό documentar "objectify" στο κομμάτι που αφορά την Apple. Δηλαδή ρε apple μέσα από ένα τόσο καλοστημένο μηχανισμό design και production και τόσο χρόνο που είχες μπροστά σου κατέληξες σε ΑΥΤΟ το iphone6?? FFS απλά. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα : )
  10. Ε από λύσεις σε θέμα φορητότητας, πολυμορφικότητας έως και αποθήκευσης.Κατά την γνώμη μου τεράστιο βήμα εξέλιξης, αντίστοιχο στις προοπτικές με αυτό της μετάβασης από τους desktop pcs στα laptop.
  11. Είπε ο πολεμοχαρής ανθρωπιστής της πλάκας.. Θυμάμαι τις βόμβες ακριβείας μέτρου που έπεσαν στο Ιράκ πόσο κοσμάκη γλίτωσαν. Εσύ ξεχνάς ή γενικά δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς; Γενικά πάντως χίλιες φορές χίπης παρά αιμοδιψής Ράμπο πολυθρόνας. Να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα, που έχασα 7 τούφες μαλλιά και μου βγήκαν τα μάτια με την πατάτα που πέταξες..
  12. Φιλόλογος? Επειδή βλέπω μια συμπάθεια στις παρομοιώσεις ρωτάω. Σύμφωνα λοιπόν με το παραμύθι σου η γιαγιά και η κόρη σου (αλλά και σχεδόν όλος ο κόσμος θα σου πώ εγώ) κυκλοφορεί με τρακτέρ στα Supermarket.Και μετά υπάρχει και ένα υπόλοιπο ποζέρια που πάνε με τα φρού φρού τους. Ενδιάμεσες καταστάσεις να φανταστώ δεν παίζουν στη φάση σου? Έτσι από περιέργεια εσύ τι κάνεις με το android στο κινητό σου που δεν σου έκανε το ios και που το καθιστούν εργαλείο στην δουλειά σου?
  13. Το ότι όσοι παίρνουν android χρειάζονται-έστω θέλουν εργαλείο-έστω το χρησιμοποιούν εν τέλει ως εργαλείο είναι τουλάχιστον μια υπεργενίκευση και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.Το ότι ένα μέρος από εμάς που έχουν/+είχαν android την ακούσαμε κάποια στιγμή developers επειδή τρέξαμε μια rom με το πανεύκολο android μου ακούγεται πιο ειλικρινές ;Ρ Android έχουν από την θεία της γειτονιάς που το πιο ψαγμένο που κάνει είναι να googlaρει το πρόγραμμα του star για το ΣΚ μέχρι τον υπεύθυνο υπολογ+δικτύων του Πολυτεχνείου. Σε αυτό ρόλο έχει παίξει και η τεράστια γκάμα συσκευών που υπάρχει για android και η ποικιλία τιμών καθώς δεν ψάχνουν όλοι κινητό 700 ευρώ που ζητάνε για τα iPhone. Τώρα ότι στην Apple πληρώνεις και design δεν σημαίνει ότι είναι το μόνο που πληρώνεις.Δηλαδή ένα όμορφο τρακτέρ 50hp παραμένει τρακτέρ και ας μην είναι το άσχημο τρακτέρ των 80hp:) Και το design παίζει παντού σε ένα κινητό μην το υποτιμάς ως φρου-φρου. Design είναι και το γεγονός ότι με long press στο android βλέπεις τι τρέχει background και με swype το σβήνεις. Τώρα το τι θεωρώ εγώ ότι κάνει ένα κινητό (εύχρηστο) εργαλείο και τι εσύ και τι ο γιατρός/τεχνίτης/μηχανικός/ναυτικός/νοικοκυρά κτλπ. περι ορέξεως..
  • Δημιουργία νέου...