Προς το περιεχόμενο

athinos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

athinos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. athinos

    κάνε το καλό ...

    Και περίμενα καλύτερα να σου πώ!Δεν πειράζει!Ότι μαζεψω καλό είναι.Παρεπιπτόντως , ωραίο το blog για τον ναργιλέ που παραθέτεις.
  2. athinos

    Official Beer Topic

    Παιδιά είχα σκοπό κάποια στιγμή να πάω Octoberfest αλλά η κρίση μου άλλαξε γνώμη και οικονομικά και την άποψη μου για τους Γερμανούς.Δεν τους δίνω φράγκο.Τώρα απο μπύρες τί να πεις? Πιστέυω ότι δεν μπορείς να πείς απλά την καλύτερη μπύρα απ'ολες γιατί υπάρχουν τόσα είδη που ταιράζουν με το τί θα φας , τι θα τσιμπήσεις , την ώρα που θα πιεις ,την θερμοκρασία του περιβάλλοντος που θα την πιεις και πάνω απ'ολα την διάθεση σου.Πάντως την Schlenkerla Rauchweizen την καπνιστή που ανέφερε το παλικάρι που άνοιξε το θέμα την δοκίμασα πριν απο πολλά χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση στη ζωή μου να ξαναπιώ αυτό το πράμα.Γενικά , μου αρέσουν όλες αλλά για όλες τις ώρες προτιμώ Leffe σε όλες τις αποχρώσεις.
  3. Παιδιά έχω ακούσει ότι την κράζουν την ταινία.Εμένα πάντως δεν με χάλασε το μεσάνυχτα στο Παρίσι που δεν ήταν κι ότι καλύτερο ,απλά μου αρέσουν τα ταξίδια και ο Αλεν παρουσιάζει πολύ όμορφα τις πόλεις των ταινιών.
  4. athinos

    κάνε το καλό ...

    Σας ευχαριστώ όλους όσους βοηθάτε.Αν δεν είχα μεγάλη ανάγκη κι αν ο τύπος δεν φερόταν έτσι , πιστέψτε με δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σας πρίζω για τα ριμάδια τα like.Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.
  5. athinos

    κάνε το καλό ...

    Δεν παίρνεις τα χρήματα , απλά δεν πληρώνεις για την ερχόμενη χρονιά.Τον έχουμε καταγγείλει και εγω και το άτομο στο οποίο ανήκει η συνταγη , αλλά απο τη σχολή τα μασάνε(λενε οτι το ερευνουν και θα αποφασίσουν).Τι να πείς?Να περιμένω?
  6. athinos

    κάνε το καλό ...

    Γειά σας παιδιά.Είμαι σπουδαστής σε μία σχολή μαγειρικής η οποία κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με έπαθλο τα δίδακτρα της χρονιάς σε αυτόν που η συνταγή του θα μαζέψει τα περισσότερα like.Ξέρω ότι δεν είναι σωστό μέτρο σύγκρισης σε έναν διαγωνισμό τέτοιου είδους αλλά έχω πολύ μεγάλη ανάγκη την υποτροφία (έμεινα άνεργος και νέος πατέρας, είπα να αλλάξω τομέα εργασίας μιας και ο προηγούμενος ψόφησε) .Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία όυτε να πρίζω όποιον έχω γνωστό αλλά ούτε κι εσάς που δεν γνωριζόμαστε καλα καλα να μου κάνετε like , αλλά θεωρώ άδικο και απαράδεκτο να με νικήσει κάποιος που αντέγραψε όχι μόνο τη συνταγή αλλά και τη φωτογραφία απο το internet και δεν μπήκε στον κόπο να μαγειρέψει κάτι.υποτείθεται ότι το αγαπάς αυτό που κάνεις.Η σχολή λέει ότι το θέμα του εκκρεμεί αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη αφού ο τύπος ανέβασε και δέυτερη συνταγή , ενώ θα έπρεπε να έχει ήδη αποκλειστεί.Ξέρω οτι και άλλοι εχουν επιχειρήσει να ζητήσουν like στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι η περίπτωσή μου διαφέρει.Γι' αυτό αν μπορείτε παιδιά , κάντε έναν κόπο και κάντε ένα like στο παρακάτω link της συνταγής μου.Ο διαγωνισμός είναι μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων http://www.facebook....&type=1
  7. athinos

    Γρατζουνιες σε κολωνα

    Αν έφυγε το χρώμα νομίζω οτι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανάλθει με ερασιτεχνική εργασία (πινελάκι με το χρώμα του αυτοκινητου που πουλάνε στο εμπόριο).Αν δεν έφυγε χρώμα και έχει μαυρίλες ή το χρώμα απο το αντικείμενο που ακούμπησες υπάρχει μία αλοιφή της Farecla για βαθιές γρατζουνιές και για πιο μικρές και τελειώματα τη G10 της Farecla , με αρκετο τρίψιμο με μαλακό πανί.Εμένα με έχουν σώσει.
  8. Νομίζω ότι τα ΙΧ πριν του1990 θα μπορουν να κινούνται στο κέντρο της Αθήνας όταν δεν ισχύει ο δακτύλιος.Τα ΙΧ απο 1990 - τελη του2010 με τη μέθοδο μονά ζυγα και τα ΙΧ απο 2011 όλες τις μέρες.
  • Δημιουργία νέου...