Προς το περιεχόμενο

eaglej

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    155
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.972 προβολές προφίλ

eaglej's Achievements

  1. Τις αποστάσεις που γράφεις εγώ με το beverly τις έχω κάνει άνετα. Αλλά ο νόμος λέει ότι ξεκινάς με 300αρα και σε 2 χρόνια θα ζητάς κάτι μεγαλύτερο και πάει λέγοντας...
  2. eaglej

    Τελωνείο και EORI

    Ναι ήρθε email από DHL και μου ζητάνε τον αριθμό EORI. Μπήκα στο site των τελωνείων και λέει οτι μπορείς να το κάνεις μέσα από τα αιτήματα μου στο myaade. Έχει καταφέρει να το κάνει κανείς?
  3. Μια ερώτηση όποιος γνωρίζει. Πάω να κάνω check in στην ιστοσελίδα της turkish airlines με προορισμό ευρωπαική χώρα με στάση στη Κωνσταντινούπολη (κλασσικά) και στις επιλογές δε μου δείχνει να προσθέσω ταυτότητα. Έχει μόνη επιλογή το passport. Τι νέο μαργαριτάρι είναι αυτό πάλι? Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με την turkish airlines (για 1000στη φορά).
  4. eaglej

    Γνωστοί Πίνακες Puzzle

    Στο ίδιο παζλ τα κομμάτια ήταν ακρίβως 1000 . Θα συμφωνήσω ότι είναι πιο σκούρο. Εκτός από ravensburger, προτείνω και eurographics
  5. Ryanair παντως ακόμα δεν μου έχει ακυρώσει την πτήση για Πολωνία στις 19/4. Ελπίζουν σε κάποιο θαύμα? 😅
  6. eaglej

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ασσυρο, Λαγκαδά, Πολυκαστρο και στην ιδια Σαντα.
  7. Καλησπέρα φίλοι, Έχει παρακολουθήσει κανένας το Επιστήμη Δεδομένων και Μηχανική Μάθηση ;
  8. Δεν εχω αποφασίσει ακόμα. Θα έχω 6 μέρες γεμάτες. Σκέφτομαι να μείνω στη κρακοβία όλες και απλά να πεταχτώ μέχρι το Βροτσλαβ.
  9. Μάλλον θα επισκεφθώ και εγώ το Βρότσλαβ μιας και αναφέρθηκε. @Chrisxxx Σε ευχαριστώ που έδωσες τέτοια έμφαση στο φαγητό 😅.
  10. eaglej

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Γιατί η 71 δεν έχει πυροβολικό στην Αργυρούπολη;
  11. eaglej

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Χατζηιωάννου θα παρουσιαστείτε λογικά και όχι στο Ζωγκου. Ε οι πρώτες μέρες είναι απλά προσαρμογή δεν έχει κάτι από θέμα εκπαίδευσης. Μόλις παρουσιαστείτε όλοι της 71 θα σας στείλουν Πολυκαστρο λογικα για βασικη. Πάρε sleeping bag, κινητό θα στο κρατήσουν κάνα μια-δυο μέρες και μετά θα στο δώσουν.
  12. eaglej

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Άσσυρο θα σε στείλουν την ίδια μέρα. Εκπαίδευση και στελέχη δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.
  13. eaglej

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ελατε μελλοντικοί κοκκινομπερέδες μπας και μας πάει καμία φορά 1 1. Γενικώς είναι καλές οι μονάδες και το 595 και η ταξιαρχία. Εντάξει σίγουρα άσσυρο περνάς καλύτερα άλλα και εδώ επικρατεί σε γενικές γραμμές καλό κλίμα.Don t worry!
  14. eaglej

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Έτσι όπως βλέπω την κατάσταση θα πάει για μέσα-τελη Οκτώβρη. Και να σας βάλλουν από τέλη Σεπτέμβρη με βασική και ορκομωσια θα είστε έτοιμοι αρχές Οκτώβρη για να "ενισχυσετε" τις μονάδες. Προφανώς δε ξέρω 100%.
  • Δημιουργία νέου...