Προς το περιεχόμενο

ms13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    238
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ms13

  • Ημερομηνία γέννησης 5 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.594 προβολές προφίλ

ms13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

118

Φήμη

  1. α) Το έχω σκεφτεί, αλλά λόγω άνεσης και ιδιωτικότητας προτιμώ προσωπικό εκτυπωτή. β) Αν δεν αναγκάζομαι να αλλάζω το έγρωμο είτε αν τελειώσει είτε αν ξεραθεί, τότε δεν με πειράζει να βάζω μια υπενθύμιση για να τυπώνω κάθε βδομάδα. γ) Μου είχε περάσει από το μυαλό και αυτή η λύση, μιας και ουσιαστικά απλά δίνεις τα λεφτά μπροστά και μετά τυπώνεις σχεδόν τζάμπα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για τόσο μικρή χρήση. Ο συγκεκριμένος βλέπω δεν έχει και πολύ καλές κριτικές και αν είναι να πάω σε αυτή την λύση θα ήθελα να είναι αρκετά καλός και αξιόπιστος για να κρατήσει ώστε να βγάλει τα χρήματά του.
  2. α, β σωστά, γ σχεδόν σωστά, μπορεί και να τύχει να κάνω 2 μήνες αλλά ναι το βασικό που ξέχασα να γράψω πριν είναι ο μ.ο. τον μήνα που είναι γύρω στις 10 σελίδες. Μπάτζετ δεν είπα εσκεμμένα μιας και ξέρω ότι τα χρήματα θα φεύγουν στα μελάνια, για αυτό λέω να παίζει με τα imitation. Επίσης έχω δει τις τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 40-80 για ένα βασικό πολυμηχάνημα. Και για laser που δεν χρειάζεται για τη μικρή χρήση μου 100+. Οπότε πάμε στην πρώτη επιλογή όπου οι διαφορές μακροπρόθεσμα θα ναι μικρές, άρα ότι αξίζει περισσότερο.
  3. Ψάχνω για έναν εκτυπωτή που να καλύπτει τα παρακάτω: Ασπρόμαυρη εκτύπωση, αρκεί να μην προϋποθέτει την ύπαρξη έγχρωμου μελανιού για να τυπώσει. Μου έχει τύχει να ξεραθεί το έγχρωμο μελάνι από την μη χρήση και να μου ζητάει να το αλλάξω προκειμένου να τυπώσει ακόμα και ασπρόμαυρα. Οπότε είτε μόνο ασπρομαυρή είτε να μην έχει τέτοιο θέμα. Φωτοτυπία από "πάνω", ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την ευθυγράμμιση ή όταν θέλω να ενώσω δυο έγγραφα σαν αυτοκόλλητα. Συμβατά μελάνια imitation. Σάρωση και wifi θα είναι θετικά αλλά όχι απαραίτητα.
  4. Άντε, γιατί ΚαποΙΑ ζΩΑ δΕΝ Με ΠΙστεΥΑν 😜 Ο συγκεκριμένος στο reddit είπε πρώτος για τα δώρα 29-3 και την ημερομηνία του guardians, το οποίο το αποκάλυψε στο twitter o billbil-kun όπως και σχεδόν όλα τα προηγούμενα. Και σήμερα επιβεβαίωσε και αυτός τη λίστα.
  5. Από άλλη πηγή Dec 30|❔ Saints Row Dec 31|❔ Ghostrunner Jan 01|❔ Escape Academy Jan 02|❔ 20 Minutes Till Dawn Jan 03|❔ A Plague Tale: Innocence Jan 04 - Jan 11|❔ Marvel's Guardians of the Galaxy
  6. Το είχα κάνει παλιά με VPN αλλά χρειαζόταν κάθε φορα που συνδεόμουν, μετά μπορούσα να το κλείσω, έχει αλλάξει αυτό; Με revolut που πήγα να πληρώσω δεν με άφησε και μένα.
  7. Αν δεν βλάλεις άκρη μόνος σου με τους drivers, ζήτα refund από την σελίδα της παραγγελίας. Ότι έχω ζητήσει σε μικροαγορές μου το έχουν επιστρέψει χωρίς αντίλογο. Έχεις 15 μέρες από τότε που εμφανίστηκε στο σύστημά τους ότι παρέλαβες.
  8. Στο bestprice έχει 290 με μεγάλη αναμονή βέβαια. Και αυτή εδώ στο πλαίσιο γράφει 7-10 μέρες. Άρα δεν πρέπει να θεωρείται και πολύ προσφορά. Αντίθετα με την 3060 12GΒ που ήταν πράγματι.
  9. Πρέπει να μπερδεύτηκες με την σύγκριση 5800x-5700x.
  10. ms13

    EuroLeague Tv έκπτωση 20%

    Έχει κανείς πρόβλημα με τηλεοράσεις LG; Το έχω δοκιμάσει σε δύο διαφορετικές με web os 5 και ενημερωμένο τον browser και αρκετές φορές (όχι πάντα δηλαδή) δείχνει να φορτώνει αλλά δεν παίζει τα παιχνίδια. Από πέρσι λίγο πριν τελειώσει η rs μου το κάνει. Πιο πριν έπαιζαν κανονικά, ενώ αν βάλω το λάπτοπ παίζει αμέσως.
  11. Δε μου στέλνει το μήνυμα για την επιβεβαίωση της κάρτας, έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
  12. ms13

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Τέλεια, παρήγγειλα το Σάββατο και τα έστειλαν τη Δευτέρα. Ξέρετε αν είναι ακριβείας αυτό; Σε κάτι θήκες που πήρα στις ίδιες ημερομηνίες μου λέει 6/8 και 26 μέρες καθυστέρησης. Επίσης, το tracking number αρχίζει με LT και τελειώνει σε NL, μήπως το στείλανε με NLpost και τη γλιτώσω έτσι;
  13. ms13

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Καλησπέρα, Έσπασε η οθόνη του κινητού ενός φίλου. Στο ali κοστίζει περίπου 70$ με το frame για πιο εύκολη εγκατάσταση και 50$ χωρίς. Εδώ το χωρίς κάνει κοντά στα 100€. Γνωρίζω για τα άνω των 22€ και τα βαριά αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει η διαφορά το ρίσκο τελωνείου συνυπολογίζοντας ότι θα καθυστερήσει τουλάχιστον κανά μήνα; Εγώ παρήγγειλα κάτι αρχές Απριλίου και μου γράφει ότι θα καθυστερήσει ως αρχές Ιουλίου. Από την άλλη θα αγόραζε και μια καινούρια μπαταρία από Κίνα αν έπαιρνε. Ίσως αν έλεγα στον πωλητή να βάλει χαμηλό ποσό και επειδή θα ναι ελαφρύ το πακέτο θα μοιάζει με θήκη ή tempered glass. Τι προτείνετε;
  14. ms13

    Επιλογή Android TV Box

    Δοκίμασα και σε άλλο δίκτυο αλλά η ταχύτητα ήταν και πάλι χαμηλή. Άρα πιθανότατα δε φταίει το δίκτυό μου. Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα να δοκιμάσω;
  15. ms13

    Επιλογή Android TV Box

    Δοκίμασα με hot spot και έπιασε 3Mbps όσα και το κινητό με 4G. Δεν έχω πρόσβαση σε άλλο δίκτυο να δοκιμάσω αυτή τη στιγμή, αλλά θα το κάνω μόλις μπορέσω για να δω αν φταίνε οι ρυθμίσεις του δικτύου. Οπότε αν δεν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα θα περιμένω μέχρι τότε για να ενημερώσω.
  • Δημιουργία νέου...