Προς το περιεχόμενο

paroikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

857 προβολές προφίλ

paroikos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Αφοσιωμένος
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να διεκδικήση κάποιος τα απολεσθέντα χρήματα απο τον λογαριασμό του, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα για κάποιον νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί.
  2. Είχε αναμονή περίπου 5 λεπτών και μου είπαν ότι είναι ο τομέας πρόληψης απάτης και μου ζήτησαν να κάνουμε ταυτοπροσωπία με αφμ και αριθμό ταυτότητας. Και στη συνέχεια μου είπαν ότι έχουν κλειδώσει τον λογαριασμό μου και ότι πρέπει να μεταβώ σε ένα υποκατάστημα της εθνικής για να κάνω αίτημα αμφισβήτησης συναλλαγών, όπως και έκανα. Χωρίς να έρθουν ποτέ τα χρήματα πίσω. Επίσης δεν έχω εγκατεστημένο το viber στον υπολογιστή μου παρά μόνο στο κινητό μου.
  3. Θα απαντήσω και στους δυο σας. Όταν με πήρε ο υπάλληλος της εθνικής τηλέφωνο να με ενημερώσει για τα εμβάσματα που έγιναν στο εξωτερικό μπήκα στο email μου και είδα ότι είχαν έρθει πριν 5:30 ώρες περίπου τα ενημερωτικά email ‘’Έκδοση εντολής ποσού’’ αφότου είχε ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων. Άρα το τηλεφώνημα από την εθνική έγινε 5:30 ώρες περίπου μετά την εκτέλεση των εμβασμάτων. Επίσης μου έδωσε το ονοματεπώνυμο του ο υπάλληλος της εθνικής και καλώντας εγώ στο τμήμα ασφάλειας συναλλαγών της εθνικής 2104848540 σήκωσε το τηλέφωνο ο ίδιος και μιλήσαμε. Τώρα στον δεύτερο φίλο που δεν βγάζει νόημα του εξηγώ το εξής. Ο υπάλληλος της εθνικής με ρώτησε αν έχω κάνει εγώ της μεταφορές των χρημάτων και του απάντησα όχι. Η δεύτερη ερώτησή του ήταν αν συμφωνώ να ξεκινήσει η διαδικασία της ακύρωσης χρεώνοντάς με 25 ευρώ για κάθε ακύρωση εμβάσματος ανεξάρτητα αν επιστρέψουν τα χρήματα ή όχι και φυσικά του απάντησα ναι. Τελικά οι χρεώσεις για την ακύρωση των εμβασμάτων έγιναν κανονικά αλλά τα χρήματα δεν επέστρεψαν ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο δεν βγάζεις νόημα ?
  4. Απο την τράπεζα ήταν το τηλεφώνημα και επειδή δεν το πίστεψα και εγώ εξ αρχής μου πρότεινε ο υπάλληλος να πάρω τηλέφωνο εγώ στην τράπεζα, στον αριθμό τηλεφώνου που έχουν όλες οι κάρτες της εθνικής στην πίσω πλευρά. Πήρα τηλέφωνο εγώ αμέσως στην εθνική μόλις έκλεισα το τηλέφωνο και το σήκωσε ο ίδιος υπάλληλος (έχω το επίθετό του) και μου είπε για να προβεί στην ακύρωση των εμβασμάτων πρέπει να έχει την συγκατάθεσή μου και να με ενημερώσει ότι θα χρεωθώ με 25 ευρώ για κάθε έμβασμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
  5. Γεια σας παιδιά και Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να μεταφέρω την δική μου εμπειρία από την εθνική τράπεζα. Με πήραν πρόσφατα από την εθνική τράπεζα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έγιναν κάποιες μεταφορές από τον λογαριασμό σε λογαριασμό άλλης τράπεζας του εξωτερικού και αν συναινώ να ακυρωθούν τα εμβάσματα και να χρεωθώ 25 ευρώ για κάθε έμβασμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Φυσικά συμφώνησα να ακυρωθούν τα εμβάσματα και περίμενα μήπως και επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Επικοινώνησα αμέσως με τα κεντρικά γραφεία της εθνικής τράπεζας και τους διαβεβαίωσα ότι δεν διέρρευσαν από την πλευρά μου στοιχεία του Digital Banking ούτε και της χρεωστικής κάρτας μου με κανέναν τρόπο. Δεν έχω αποθηκεύσει σε υπολογιστή ή σε κινητό τα στοιχεία πρόσβασης του τραπεζικού μου λογαριασμού ούτε τα έχω εισάγει σε παραπλανητικές ιστοσελίδες. Επίσης δεν μου ήρθε ποτέ για τις μεταφορές αυτές κανένα μήνυμα ή email με I-BAK OTP για την επιβεβαίωση της συναλλαγής ενώ έρχεται σε όλες τις άλλες συναλλαγές που έχω κάνει από τον λογαριασμό μου. Τους προκάλεσα επίσης να μου αποδείξουν ότι έστειλαν στον αριθμό του κινητού μου μηνύματα I-BAK OTP για την επιβεβαίωση της συναλλαγής. Μου έγραψαν ότι σε ένα μήνα θα μου απαντήσουν κάτι που δεν έγινε. Μετά από καθυστέρηση τεσσάρων μηνών μου απάντησαν και μου έγραψαν ότι: Η τράπεζά μας έλαβε εντολή εγγραφής νέας συσκευής στην εφαρμογή Mobile Banking μέσων... ταυτοποίησής σας (userID, password, καθώς και του κωδικού μίας χρήσης (OTP) ο οποίος εστάλη μέσω μηνύματος SMS/Viber στο κινητό σας τηλέφωνο. Έψαξα αμέσως μετά τα εμβάσματα το κινητό μου τηλέφωνο sms/viber τα email μου και φυσικά δεν έλαβα ποτέ τα μηνύματα που ισχυρίζεται η εθνική τράπεζα και πολύ περισσότερο δεν εισήγαγα τους κωδικούς μιας χρήσης για να κάνω εμβάσματα αφού δεν έλαβα ποτέ τέτοια μηνύματα από την εθνική τράπεζα. Στο ερώτημά που έθεσα σε διευθύντρια υποκαταστήματος της εθνικής γιατί άργησαν τόσο πολύ να μου απαντήσουν, μου είπε ότι είναι καθημερινό φαινόμενο αυτό και χρειάζονται μήνες μέχρι να φτάσουν στην υπόθεση του καθενός. Πήρα τηλέφωνο και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπαν εμείς ερευνούμε μόνο το ποινικό μέρος και για την επιστροφή των χρημάτων υπεύθυνη είναι η τράπεζα και μόνο. Επίσης μου είπε ο υπάλληλος που ήταν στο τηλέφωνο ότι επειδή αυτοί που χακάρουν τις τράπεζες χρησιμοποιούν vpn και ψεύτικες IP δεν είναι εύκολο να τους εντοπίσουμε. Δυστυχώς η τράπεζα δεν πίστωσε τα απολεσθέντα χρήματα παρότι παραβιάστηκαν τα δικά της συστήματα ασφαλείας χωρίς την παραμικρή συμμετοχή μου σε αυτό. Προσέξτε φίλοι μου σε ποια τράπεζα εμπιστεύεστε της οικονομίες σας γιατί όσο και αν φαίνεται απίστευτο μπορεί να βρεθείτε στην θέση μου χωρίς έχετε διαρρεύσει με οποιοδήποτε τρόπο στοιχεία του λογαριασμού σας.
  6. Για σας παιδιά ψάχνω να αγοράσω το MAGENTA Αυτόματος Πολυτονιστής αλλά δεν το βρίσκω πουθενά μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει πως να το βρώ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  7. Λοιπόν βρήκα με το RouterPassView το wps mode στο config αλλά το εικονίδιο αποθήκευσης δεν είναι ενεργό για να αποθηκεύσω τις αλλαγές που θα κάνω. Μήπως ξέρει κάποιος κάποιο config editor που θα μπορώ να αποθηκεύω τις αλλαγές? Σας ευχαριστώ πολύ.
  8. Κάπου διάβασα οτι: Όσο αφορά το WPS μπορείς να το ρυθμήσεις μέσα απ' το Configuration κάνωντας το backup και τροποποιόντας την σειρά που αναφέρει για το WPS και ανεβάζοντας το τροποποιημένο Configuration Μπορεί κάποιος να το κάνει αν ανεβάσω το Configuration file ?
  9. Σήμερα απενεργοποίησα την ασφάλεια του ZXV10 H201L αλλά και πάλι δεν μπορούσα να συνδεθώ με το nanostation m2 ενω με το λάπτοπ και το κινητό μου το έβλεπε ελεύθερο και συνδεόταν κανονικά. Παρατήρησα όμως στην ασφάλεια έγραφε wps. Όταν εχει wps ούτε ελεύθερο συνδέεται σε acces point . Το θέμα είναι πως θα το απενεργοποιήσω το wps με κάποιον τρόπο remote...
  10. Καλημέρα και χρόνια πολλά, (Πέτρου και Παύλου σήμερα) έχει δοκιμάσει κανείς να απενεργοποήση το wps απο το ZXV10 H201L της CYTA ?
  11. Γεια σας παιδιά, έχω ένα router ZXV10 H201L της CYTA με wpa2 και wps και προσπαθώ να συνδεθώ με ένα nanostation m2 αλλά επειδή το router της cyta εχει wps δεν συνδέομαι με τίποτα, το έψαξα λίγο και είδα οτι "Ubiquiti airOS doesn't support WPS." Επίσης και το TP-LINK CPE210 μου είπε η επίσημη αντιπροσωπεία δεν μπορεί να κάνει repeating όταν το router έχει WPS (αν ξέρετε κάποιο που κάνει repeating με wps πέστε μου) Προς το παρόν η μόνη λύση είναι να απενεργοποιήσω το wps από το ZXV10 H201L. Αλλά ούτε αυτό είναι δυνατόν προσπάθησα και ως administrator με user και pass που βρήκα από εδώ αλλά δεν υπάρχει καμία επιλογή στο web interface. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι : 1) ενα wi-fi repeater / extender αλλά να υποστηρίζει wps 2) να απενεργοποιήσω το wps από το ZXV10 H201L της CYTA Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  12. paroikos

    dhl και τελωνειο

    τίποτα και έλαβα αρκετά δέματα ενα μου ήρθε σήμερα μου χρέωσε μόνο 27€ μεταφορικά με dhl για ενα δέμα 4 κιλά περίπου.
  13. paroikos

    dhl και τελωνειο

    Φορτωτική: Υπογραφή από: Πέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2016 at 14:58 Περιοχή προέλευσης: HONG KONG - HONGKONG - HONG KONG Προορισμός Αποστολής: THESSALONIKI - THESSALONIKI - GREECE 1 Τεμάχιο Πέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2016 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο 15 Παραδόθηκε - Παρελήφθη από : THESSALONIKI 14:58 1 Τεμάχιο 14 Η αποστολή είναι με τον διανομέα προς παράδοση THESSALONIKI - GREECE 13:10 1 Τεμάχιο 13 Η αποστολή έφτασε στο Κέντρο Διαλογής THESSALONIKI - GREECE THESSALONIKI - GREECE 12:18 1 Τεμάχιο 12 Αναχώρησε από τον σταθμό ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:51 1 Τεμάχιο 11 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:52 1 Τεμάχιο 10 Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:50 9 - ATHENS - GREECE 09:49 8 Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό ATHENS - GREECE 09:47 1 Τεμάχιο 7 Τελωνειακές διαδικασίες στη/στο ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:47 1 Τεμάχιο Τετάρτη, Δεκέμβριος 21, 2016 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο 6 Η αποστολή έφτασε στο Κέντρο Διαλογής LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 22:20 1 Τεμάχιο 5 Αναχώρησε από τον σταθμό HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 11:52 1 Τεμάχιο 4 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 11:38 1 Τεμάχιο 3 Η αποστολή έφτασε στο Κέντρο Διαλογής HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:43 1 Τεμάχιο 2 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 03:45 1 Τεμάχιο Τρίτη, Δεκέμβριος 20, 2016 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο 1 Παραλαβή αποστολής HONG KONG - HONG KONG 22:11 1 Τεμάχιο όλα τα δέματα ήταν απο το aliexpress και τα παρέλαβα απο την dhl
  14. paroikos

    dhl και τελωνειο

    Καλή σαρακοστή παιδιά, εδώ και μερικούς μήνες έχω δεχτεί αρκετά δέματα σχετικά μεγάλα από κίνα με dhl και δεν πέρασε κανένα τελωνείο, ενώ παλιά ήταν σίγουρο ότι θα περάσει παρόλο που είχαν βάλει χαμηλή τιμή. Τι έγινε άλλαξε την πολιτική της η dhl ή είμαι πολύ τυχερός.
  • Δημιουργία νέου...