Προς το περιεχόμενο

Crazy Tony

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    68
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.339 προβολές προφίλ

Crazy Tony's Achievements

  1. Crazy Tony

    HyperX Offers μέχρι 70%

    Είναι από τα ποιοτικότερα headset στην αγορά με πολύ καλό ήχο για «gaming» ακουστικά. Τα ανταλλακτικά τους για αν ποτέ τα χρειαστείς μετά το πέρας της εγγύησης είναι πάμφθηνα από AliExpress. Το μόνο μείον τους είναι πως με τα χρόνια αρχίζουν να «κολλάνε» τα πλαστικά τους.
  2. Καλησπέρα σας, πριν από μερικά χρόνια είχα πάρει τον Toshiba P300 2TB και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό η υγεία του έχει πέσει στο 32% με 54 Bad Sectors, άρα ήρθε ο καιρός για αντικατάσταση του. Έπειτα από έρευνα διαπίστωσα πως η πλειοψηφία των 2TB δίσκων σήμερα, στα περίπου 50€, είναι SMR τεχνολογίας, για την όποια διάβασα τα χειρότερα, τόσο σε θέμα Writing (όταν μπουκώνει η cashe) αλλά και σε θέμα ανάκτησης δεδομένων. Έτσι ψάχνοντας για CMR τεχνολογίας, φθηνούς δίσκους βρήκα τους παρακάτω. Toshiba P300 2TB 7200RPM 64MB Τον όποιο μετά από την πρώτη μου κακή εμπειρία με δίσκους συν τα 2 μόνο χρόνια εγγύησης, δεν μπορώ να τον ξανά προτιμήσω. Western Digital Red Plus 2TB 5400RPM 64 MB Η τιμή του είναι τσιμπημένη και φλερτάρει με τις τιμές των 4TB χωρίς να δίνει πάνω από 3 χρόνια εγγύηση όποτε μάλλον άκυρο και αυτός. Seagate Skyhawk 2TB 7200RPM 64MB Ο 2ος φθηνότερος με καλές ταχύτητες και 3 χρόνια εγγύηση. Το μόνο μου προβληματίζει είναι πως είναι Seagate για την όποια δεν ακούγονται και τα καλυτέρα. Western Digital Purple 2TB 5400RPM 64MB Ο φθηνότερος WD με κατώτερες επιδόσεις από Toshiba και Seagate και με 3 χρόνια εγγύηση. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή μου να μην εντόπισα και αν όχι, ποιός από του παραπάνω αξίζει περισσότερο ο Seagate Skyhawk ή ο Western Digital Purple; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  3. Δοκίμασα να μην ξεκάνει ο ανεμιστήρας φιλέ Dark_Nightfall, αλλά και πάλι κάνει τον θόρυβο. Αν είναι το relay που λες φιλέ grmaster2 είναι φυσιολογικό ή υπάρχει κάποιος κίνδυνος;
  4. Σήμερα παρέλαβα το Corsair TX650M και μετά την εγκατάσταση του στον υπολογιστή παρατήρησα πως είναι σχετικά θορυβώδες, όταν είμαι στο Desktop επικαλύπτει τον ήχο από επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και σκληρούς δίσκους (με εφαρμογή στο κινητό από απόσταση 30 εκατοστών μετρώ 39dB) ενώ σε Video Games ακούγεται πιο δυνατά από την κάρτα γραφικών ( με την εφαρμογή μέτρησα 46dB). Αν και με ενόχλησε, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Το βασικό πρόβλημα όμως είναι πως κατά την εκκίνηση και κλείσιμο του υπολογιστή ακούγεται ένας κοφτός ήχος από το τροφοδοτικό τον όποιο μπορείτε να ακούσετε στο επισυνημμένο αρχείο. Είναι φυσιολογικό να ακούγεται τέτοιος ήχος; Σε όσα τροφοδοτικά έχω πιάσει στα χεριά μου, δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο. 20210428_204051.mp3
  5. Crazy Tony

    Call of Duty: Warzone [Battle Royale]

    Έχοντας παρόμοιο πρόβλημα με εσένα, έμενα crashare στο Desκtop στο cutscene του αεροπλάνου, δεν έχω βρει μόνιμο fix απλά, όσο χαζό και αν ακούγεται, κάθε φορά που ανοίγω το game περιμένω 10-15 λεπτά στο Lobby χωρίς να κάνω τίποτα, κάτσε Alt + Tab κάνε ότι θες και μετά δεν crasharει όση ώρα και να παίζεις.
  6. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μπορείς να μου εξηγήσεις σε τι ακρίβως είναι ανώτερος ο Toshiba P300, στην ποιότητα κατασκευής; Μέχρι τώρα βλέπω πως ο WD Blue είναι ο πιο αργός και ο Seagate Barracuda ο πιο γρήγορος. Επίσης, είναι κάποιο κατάστημα που δίνει 3 χρόνια εγγύηση στον P300; Γιατί στο σάιτ της Toshiba λέει για 2 χρόνια.
  7. Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για αγορά σκληρού δίσκου για αποθήκευση σειρών, ταινιών και παιχνιδιών. Χωρητικότητα κοιτάω στα 2TB και το πολύ 60€, μέχρι τώρα είμαι μεταξύ: Toshiba DT01ACA200 2TB Seagate Barracuda 2TB Western Digital Blue 2TB Τέλος, σε αξιολογήσεις στο amazon και newegg αναφέρουν πως οι Toshiba και Seagate έχουν το APM ενεργοποιημένο στα 8 seconds και για αυτό είναι θορυβώδης, μπορεί αυτή η λειτουργιά να απενεργοποιηθεί μέσω των Windows ή όχι; Σας ευχαριστώ.
  8. Τέλεια, τα παρήγγειλα και εγώ, 41€ τελική τιμή. Όταν με το καλό έρθουν θα ανεβάσω εντυπώσεις.
  9. Παιδιά, επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει εκτώς ΕΕ, με την επιλογή αποστολής "Registered Air Mail - Netherlands Registered" υπάρχει περίπτωση το δέμα να περάσει τελωνείο;
  10. Crazy Tony

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Δωρεάν το Site: ShipLord στο Site: VG247 , βάζουμε απλώς ένα email και τέλος.
  11. Παιδιά ξέρετε αν ο εκτυπωτής έχει μέσα χρώματα έστω και demo ή έρχεται μόνο με αυτό που δίνει ο κώτσος;
  12. Λοιπόν παιδιά, μετά από τα σχόλιά σας για την οθόνη αποφάσισα να πάρω το Fujitsu Lifebook A555G. Το έχω εδώ και μερικές μέρες και μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω να πω. Αρχικά, η κατασκευή του είναι από πλαστικό, καλής ποιότητας όμως, και φαίνεται αρκετά στιβαρό. Έχει βάρος περίπου 2.8 Kg, σχετικά ελαφρύ, και το φινίρισμα θυμίζει matte. Όσον αφορά τώρα το πληκτρολόγιο - ποντίκι, πολύ θετικό βρίσκω τα δύο ξεχωριστά πλήκτρα(δεξί - αριστερό) στο κάτω μέρος του ποντικιού. Η επιφάνεια στο ποντίκι είναι ευχάριστη και δεν χρειάζεται "πολύ" δύναμη για να κάνεις κλικ. Το πληκτρολόγιο αξιοποιεί όλο το χώρο, δηλαδή δεν έχει κενά στα πλάγια, έχει αποδεκτό κενό μεταξύ των πλήκτρων, αξιοπρεπή feedback, δεν έχει "βυθίσεις" όπως κάποια Lenovo και γενικά είναι ευχάριστο στη πληκτρολόγηση. Για την οθόνη τώρα, είχα, όπως είδατε κάποιους ενδοιασμούς για την φωτεινότητα κυρίως αλλά τελικά τζάμπα τους είχα μιας και η οθόνη είναι κατ' εμέ είναι από τα πιο δυνατά σημεία. Η φωτεινότητα είναι παραπάνω από αποδεκτή, την περισσότερη ώρα την έχω στο 30-40%, τα χρώματα έχουν την ψυχρότητα IPS οθονών και ας μην έφτανε αυτό, οι γωνιές θέασης μοιάζουν να είναι από IPS διότι όσο και αν την κοίταγα από τα πλάγια, πάνω και κάτω τα χρώματα είχαν ελάχιστη διαφοροποίηση σε σχέση με την LG(TN πάνελ) που έχω στον σταθερό υπολογιστή. Η ανάλυση είναι όντως μεγάλη για τις 15,6 ίντσες αλλά ρυθμίζοντας το scaling στο 140% το “πρόβλημα” λύνεται. Στους υπόλοιπους τομείς τώρα, ο θόρυβος είναι μηδαμινός όταν είμαι μόνο στο Internet και δεν κάνω κάτι βαρύ όπως πχ Gaming, στο οποίο το ανεμηστηράκι, ενώ δουλεύει στο φουλ, δεν κάνει σαν τουρμπίνα και δεν ενοχλεί. Οι θερμοκρασίες σε κατάσταση χαμηλής χρήσης είναι μεταξύ 40-55°C ενώ σε κατάσταση υψηλής χρήσης ανεβαίνει στους 70+°C. Τα ηχεία πέραν από την μεγάλη, σχετικά, ένταση δεν έχουν κάτι άλλο στα συν, η ποιότητα είναι μέτρια αλλά ικανοποιητική. Τέλος έτρεξα κάποια Benchmarks και παιχνίδια, αναφορικά η έκδοση είναι τα Windows 8.1. Παρακάτω είναι τα αποτελέσματα. PassMark 8.0 CPU Mark Score: 3656 CPU - Single Threaded: 1525 Max CPU Temp: 56°C Heaven Benchmark 4.0 Preset: Basic(Direct3D9) FPS: 17.5 Score: 441 Min FPS: 6.1 Max FPS: 30.7 Max CPU Temp: 77°C Max GPU Temp: 78°C Preset: Basic(Direct3D11) FPS: 17.6 Score: 443 Min FPS: 6.2 Max FPS: 31.4 Max CPU Temp: 77°C Max GPU Temp: 77°C Far Cry 3: 1360x768 - SSAO - Low Settings (μετά από περίπου 30λεπτά) Max FPS: 60 Avg FPS: 35-40 Min FPS: ≈30 Max CPU Temp: 74°C Max GPU Temp: 80°C
  13. Παιδιά, όσοι έχετε πάρει το Site: FujitsuLifebook A555 θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η οθόνη του είναι όσο κακή λένε Site: εδώ ή όχι. Έχει αποδεκτή φωτεινότητα ή πρέπει να είσαι σε κατάσταση χαμηλού φωτισμού για να φαίνεται η οθόνη σωστά.
  14. Το ξέρω πως μπορείς να το αλλάξεις μέσα από τα Windows το θέμα είναι η εμφάνιση παράδειγμα για να βάλεις τόνους θα πρέπει να πατάς το " Ö ".
  • Δημιουργία νέου...