Προς το περιεχόμενο

Lotan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.260 προβολές προφίλ

Lotan's Achievements

  1. Δωρεάν το συγκεκριμένο platformer game στο Steam! Link: https://store.steampowered.com/app/1048540/Kao_the_Kangaroo_Round_2/ Cheers 😉
  2. Όπως λέει και ο τίτλος.. Link: https://freebies.indiegala.com/daily-chthonicle-editors-edition?dev_id=freebies/
  3. 'Οπως λέει και ο τίτλος.. Free game απο το winter sale του: https://www.gog.com/ Enjoy.. Cheers
  4. To Peggle (Δωρεάν παιχνίδι) στο Origin 'on the house' αυτού του μήνα! Καλησπέρα σε όλους! Όπως λέει και το θέμα για όσους έχουν ήδη Origin Account (αλλα και γιά όσους δεν έχουν μπορούν να κάνουν ένα αν θέλουν να έχουν τα free παιχνίδια που δίνει η ΕΑ σχεδον κάθε μήνα) Απο σήμερα λοιπόν το Peggle είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα.. Link: https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house njoy
  5. Origin FREE(Δωρεάν) Games! (Battlefield 3 ,Plants Vs Zombies) Καλησπέρα σε όλους.. Όπως λέει και το θέμα για όσους έχουν ήδη Origin Account (αλλα και γιά όσους δεν έχουν ας κάνουν ένα αν θέλετε τα "games on the house") η ΕΑ στο "on the house" δίνει ΔΩΡΕΑΝ αυτα τα 2 παιχνίδια..καθόλου άσχημα! njoy https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house
  6. Lotan

    Galaxy Note 3 Πρόβλημα με το S-pen!

    Τελικά μου επέστρεψε το κινητο την Τρίτη με καινούργιο s-pen (τουλάχιστον ετσι έγραφε το χαρτάκι των παρατηρήσεων που συνοδεύει την συσκευασία του επίσημου Samsung Service) Ρώτησα τι έφταιγε και μου είπαν οτι το s-pen δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτό τώρα κατα πόσο είναι εφικτό δεν ξέρω... πάντως ειμαι πάλι τρισευτυχισμένος που το 'χω στα χέρια μου ,ειναι ακρίβώς σαν να το άνοιξα πριν απο 10λεπτά εμφανισιακά (1 ημερας ήταν άλλωστε..μην τρελαθούμε) αλλα και όλα δουλεύουν ΆΨΟΓΑ ,επίσης όσο το χειριζομαι περισσοτερο τόσο συνειδητοποιώ τι φοβερες συσκευες ειναι τα Note! υ.γ. Είναι σωστό να αναφέρω ότι όλη η διαδικασία πήρε 1 μόλις μέρα..ευτυχώς! υ.γ.2 Αν ακούγομαι λιγο σαν διαφήμηση της Samsung σε καμiα περίπτωση δεν ειναι αυτή η πρόθεση μου..απλά ειμαι χαρούμενος με το νέο μου απόκτημα και που έληξε καλά η διαδικασία αυτή!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας. Φιλικά ,Άγγελος!
  7. Lotan

    Galaxy Note 3 Πρόβλημα με το S-pen!

    ..αρα ειναι πιθανό να μιλαμε και για hardware πρόβλημα? Δεν μου πολυαρέσει η ιδέα να αρχιζουν να ξυλώνουν οθόνες και αισθητήρες σε ενα τηλεφωνο μολις 3 ημερών. Το note ειναι μια συσκευή που μου κάνει γάντι επαγγελματικά..αλλα δεν σου κρύβω οτι εχω απογοητευτει απο το συγκεκριμένο γεγονός και ακόμη και στην Samsung που πήρα τηλέφωνο αντί να με καθησυχασουν μου είπανε και αυτοί οτι θα πρέπει να το δει τεχνικός πρώτα.. Δεν ξέρω αν το χειριστηκα λαθος απο την αρχή με το καταστημα που το αγόρασα πάντως ελπίζω πως εν τέλη αν ειναι κατι σοβαρό θα λάβω άμεση αντικατάσταση της συσκευής! Είδωμεν..
  8. Lotan

    Galaxy Note 3 Πρόβλημα με το S-pen!

    Δεν πρόλαβα να checkaρω και πολλα πράγματα αφου πανικοβληθηκα και το πήγα πίσω κατευθείαν αλλα σίγουρα είχα απενεργοποιήσει τα πολλαπλά παράθυρα αν αυτο εννοείς και το προβλημα υπήρχε... επίσης εκανα επανεκκινηση 2 φορες σε factory default και ακομη υπήρχε! πάντως φαινετε για software προβλημα ..κατι σαν μην ειναι calibrated σωστα η πένα!
  9. Lotan

    Galaxy Note 3 Πρόβλημα με το S-pen!

    Μου είπε εκεί ο πωλητής τους οτι πρεπει να το στείλουν στην Samsung πρώτα..μήπως ειναι παγίδα για να περάσει το 6ήμερο της αντικατάστασης που λέει ο dimitriOS? Δεν γνωρίζω πολλα απο εγγυήσεις.. Εχει κάποιος καποιο παρόμοιο περισταστικο με το συγκέκριμένο κατάστημα? Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας! Σήμερα μου είπανε θα το στέλνανε το είχα πάει πίσω το Σάββατο.
  10. Lotan

    Galaxy Note 3 Πρόβλημα με το S-pen!

    KaiserShop με απόδειξη Παρασκευής 7 Μαρτίου.
  11. Καλησπέρα σας.. Απο προχθές είμαι κάτοχος ενός ολοκαίνουργιου Galaxy Note 3. Όλα καλά ..πολύ ευχαριστημενος μέχρι την στιγμή που πήγα να κάνω ενα σημειωματάκι με το s-pen του.. Συνηδητοποίησα οτι στην δεξιά πλευρά της οθόνης του είναι σαν να υπάρχει μια φαρδιά τυφλή λωριδα απο την κορυφή μέχρι τη βάση του τηλεφλωνου..Επίσης σε μερικά σημεία μεσα σ'αυτη την λωρίδα δεν μου αναγνωρίζει το πενάκι. Τωρα αν προσπαθησω να τραβηξω μια κάθετη γραμμή απο την πανω πλευρά του τυφλού αυτού σημείου μεχρι κάτω καπου στη μέση της οθόνης παραμορφώνετε η γραμμή. Ενω απο αριστερά λειτουργούν όλα άψογα!!! Επίσης να τονίσω οτι η touch λειτουργία του τηλεφώνου (χωρίς την χρήση του s-pen δηλαδή) συμπεριφερεται άψογα σε όλη την οθόνη. Φυσικά έχω ψιλοπανικοβληθεί μιας και πρόκειτε για τηλέφωνο 3 ημερών! Δυστηχώς δεν έχω καποια photo να σας δείξω μιας και που το γύρισα απ'ευθειας στο κατάστημα οπου το πήρα και στάλθηκε στην Samsung. Περιμένωντας λοιπον τα αποτελέσματα τών τεχνικών εκει αναρωτιέμαι αν..έχει και καποιος άλλος παρατηρήσει-αντιμετωπίσει καποιο παρόμοιο προβλημα..η είμαι ο μοναδικός? Βρήκα καποιο ξένα forums που μιλούν για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλα κανένα ελληνικό Θεωρήτε οτι προκειτε για πρόβλημα λογισμικού-calibration ή πρόβλημα hardware? και τέλος γνωρίζει κάποιος αν η εγγύηση καλύπτει μέχρι και αντικατάσταση της συσκευής? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Φιλικά Άγγελος!
  • Δημιουργία νέου...