Προς το περιεχόμενο

CaptainAmerica

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    88
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.034 προβολές προφίλ

CaptainAmerica's Achievements

  1. Αυτό θα κάνω !! Θα το πάρω πίσω καινθαβρο δοκιμάσω και θα σας πω τελικά τι έχει γίνει !!!
  2. παιια εχου φυγει τελειος off topic μιλαμε για μεταχ. και 2 ιδιωτες που και οι 2 εχουν δικιο ! relax !ο νομος παντως λεει οτι ακομα και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος απο ενα καινουργιο προιον μπορεις να το επιστρεψει ! αν θυμαμαι καλα σε 14 μερες η 7
  3. φυσικα εχει περασει στην 6.0 δεν εχει θεμα αυτο κατι αλλο εγινε απλα δεν εγινε στα χερια μου η με την χρηση που του κανω εγω !!! http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/847146-lg-g3-162-gb-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/ αυτη ειναι η αγγελια μου μολίς ειχα βγαλει και την σιμ στην δευτερη σελιδα εηταν και τα παιχνιδακια μου !!! το κινητο παντως δεν ειχε προβλημα ! Αυτα !
  4. Για μια πωληση του ινσομνια δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο ουτε μαγαζι εχω ουτε τιποτα ανθρωπια εχω αλλα μου αρεσουν και τα δικαια και επιδη παλευω μεσα μου πολυ γιατι κανονικα ειναι να του πω φιλε μου δεν ευθηνομαι σε κατι ξεκαθαρα απο την αλλη του εβγαλε προβλημα στην 2 3 μερα και το σκεφτομαι ! ενω ειμαι σιγουρος οτι κατι αλλο εχει παιξει θα το παρω πισω θα το τεσταρω φουλ ομως και θα το βγαλω 100Ε να φυγει δεν βρισκω αλλη λυση τωρα αν εχει ζημια ειναι αλλο θεμα !!! ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις το εκτιμω !
  5. εγω ξερω το δοκιμαζεις τελος ! εφυγες δεν φερει καμια ευθηνη ακομα και μουη εχει τυχει ο αλλος να μου πουλησει κινητο με ξεθαμπομα στην οθονη που το εβλεπες μονο νυχτα δηλαδη τι επρεπε να του κανω σε αυτον ? δεν ξερω μαλλον δεν θα δεχτω επιστροφή κτλ (και του ειπα για το προβλημα που αναεφερε ο προηγουμενος ) .... τωρα τι να πω !
  6. αααα το νοκια λες ε ηταν ουτε και εγω δεν ξερω ποσα χρονια στην ακρη !!!
  7. Ναι αλλα γινεται με το που φυγει απο τα χερια μου να χαλασει και που ξερω εγω τι εκανε ? και που ξερω αν δεν αλλαξε μητρικη και πολλα αλλα ! επιδη τυχαινει να ξερω απο τεχνικα κομματια και θεωρω οτι εχω αρκετες γνωσεις μπορω να πω οτι στα χερια μου δουλευε αψωγα ! αλλα ευχαριστω για την γνωμη σας !! η ανθρωπια εχει οριο οχι να γινω και κερατας και γδαρμενος !
  8. σας ευχαριστω για τις απαντησεις το κινητο καποια στιγμη εκανε καποια κολπα αλλα πηγα και το εφτιαξα κανονικα ειχαπληρωσει φαντασου 40 e και μου ειπε οτι θελανε καλύτερο κουμπομα τα conecors φυσικα για τους επομενους μηνεσ που το δουλεψα δεν ειχα κανενα απολυτος θεμα ! συμφωνω οτι μπορει να το ελιωσαν η μπορει πολυ απλα να ετυχε στα χερια του τι να πω δεν ξερω εχω καλες και αρκετες αξιολογήσεις για να λεω ψεματα και πραγματικα οτι και να εχει γινει στεναχωριεμαι γιατι μαλλον θα παμε σε αντιμαχία και βλεπω να πεφτουν αρνητηκες κτλ ! Τι να πω Δεν Ξερω.....εχω βρεθει σε μια κατασταση που αλλος μοπυ πουλησε μαπα αλλα το καταπια ειπα στον εαυτο μου πχ ας προσεχα ! αλαλ για αυτη την περίπτωση δεν ξερω να φανταστω για το MOtO g2 ε ναι ρε φιλε αν κατι ειναι χαλασμενο ειναι χαλασμενο το λες Για αυτο εχω τρελαθει σε αυτη την περιπτωση εφηγε απο τα χερια μου ενα κανονικο τηλ και θελουν να μου το γυρισουν πισω η οτι αλλο μπορεις να φανταστεις !!!
  9. λοιπων εχω ερωτησεις και θελω την γνωμη σας γιατι δεν μου εχει ξανατυχει ποτε . πουλησα στο ινσομνια ενα lg g3 χωρις κανενα προβλημα το εκανα factory reset και το εδωσα το τεσταρε δουλευε κανονικα μετα απο λιγο με πηρε ο ανθρωπος μου λεει φιλε βγαζει μαυρες οθονες κτλ !!! το παιρνω πισω του δινω τα λεφτα του . το δοκιμαζω στα χερια μου κανενα προβλημα ... το ξανα πουλαω και με περνει ο ανθρωπος ο δευτρερος μετα απο 2 3 μερες μου λεει το ιδιο προβλημα ! το Ζητημα ειναι εδω απο τα Χερια μου ενα καθαρο πληρες λειτουργηκο κινητο τι να κανω εχω εγω καμια ευθηνη στο κατω κατω μεταχειρισμενα ειναι ειμαι εγω υπευθηνος για εγγυηση κτλ ! ακουω γνωμες να αποφασισω τι θα κανω!
  10. To 64 είναι μια χαρά ακόμα και για ταινίες απλά είχες στο μυαλό σου SD μόνο για φώτο και video κάπως περισσότερο σαν οργάνωση. Εμένα πάντως που το κινητό δεν έχει SD μου έχει λείψει και ας έχει χώρο....
  11. Ακούω χαζομάρες πρώτη φορά xiaomi MI note pro και πραγματικά δεν ξανα αλλαζω εταιρία και ας μην έχει εγγύηση ρε αδερφέ να σουνπω γιατί ενώ εχω περάσει από iOS and Android μπορώ να πω ότι έγινε ότι καλύτερο πάντρεμα έχω δει... Αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στην ελληνική κοινότητα που έχει κανει τρομερή δουλειά
  12. Εγώ θα μείνω με το xiaomi Mi Note Pro μια χαρά είμαι χαχα Χαχα αχαχαχα....
  13. Ανταλαζω rpg μπαζουκα για note 6 Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές στυλ έχω τανκ η tnt τέτοιες προσφορές Δεν θα απαντηθούν καν ! .
  14. Που είδες εσυ διαφήμιση σε gmail ακριβος .. μην λεμε οτι θελουμε ,,,
  • Δημιουργία νέου...