Προς το περιεχόμενο

Κάβουρας

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    450
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Κάβουρας

  • Ημερομηνία γέννησης 21/09/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Καμία φορά Ελλάδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.870 προβολές προφίλ

Κάβουρας's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

287

Φήμη

  1. Κάβουρας

    Gaming Monitors News/Comparison

    Και εγώ τότε περίπου θα κάνω την αλλαγή. Για dell με βλέπω μέχρι στιγμής, αν και προτιμώ flat για τις φώτο.
  2. Κάβουρας

    Gaming Monitors News/Comparison

    OLED για μένα άλλη εμπειρία . Από όταν πήρα την τιβι μου το 2019 oled μόνο σε oled θα ξαναπάω. Ναι είχε judder στα 24fps σε ταινίες λόγω ταχύτατου πάνελ και έφτιαξε με firmware Update. Γενικώς σε oled στα 60fps+ δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Στα 30 και εγώ συμφωνώ ότι δεν κάθεται καλά (η δικιά μου δεν έχει Vrr )αλλά και πάλι καλύτερη είναι από απλες led. Τελικά πιο 4k monitor από τα νέα qdoled θα πάρουμε από Ελλάδα βρήκαμε; 4k 120hz τουλάχιστον ψάχνω με μια hdmi και μια dp τουλάχιστον. Η Dell τι λέει ;(τους εμπιστεύομαι λίγο παραπάνω σε εγγύηση από τους άλλους ). Θα βγουν νέες ultrawide qdoled? Θα την δούμε την τεχνολογία αυτή σε τηλεοράσεις;
  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/03/2024 11:58 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δίνεται η κάρτα αγορασμένη από Ελλάδα με υπόλοιπο εγγύησης 1 έτος στο κουτί της. Quick Specs Οικογένεια GPU: AMD Επεξεργαστής γραφικών: Radeon RX 6700 XT Ποσότητα Μνήμης: 12 GB Μέγιστη ανάλυση: 7680 x 4320 pixels Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 650 W Ποσότητα θυρών HDMI: 1 Έκδοση HDMI: 2.1

    300 €

  4. Έχω ήδη αρχίσει το κλάμα. Νταξει θα παίζω με switch 2 μέχρι τότες και θα τα ξεχασω μέχρι την σειρά 6000.
  5. Καλησπέρα το fractal ridge σκέφτομαι να πάρω όπου ο αέρας βολεύει να βγαίνει από την μεριά των ανεμιστήρων των gpu. 2x 120 mmx15mm fans σε exhaust . Κάτι τέτοιο σκέφτομαι . Την μητρική, επεξεργαστή ,ψύξη, ram , διάφορα ανεμιστηράκια, nvme, ποδαράκια hi-fi τα έχω ήδη. Περιμένω να πουλήσω την 6700xt να πάρω gpu που θα σηκώνει 4k και το κουτί.
  6. Και αυτό βολεύει, Κυρίως λόγω μεγέθους της θέλω. Το μέγεθος μετράει.
  7. Δυστυχώς οριακά με βλέπω σε τέτοιες υλοποιήσεις γιατί οι τιμές σε αυτές είναι τσιμπημένες, το απόθεμα ελάχιστο και πολλές έχουν μεγάλο μήκος. Επίσης δεν βολεύει σε miniitx σύστημα που δεν είναι blower. Θα δω μιας και έχω συγγενείς στη Γερμανία τι μπορώ να κάνω. Στο nvidia.de από 4070 και πάνω καμία available... Επίσης το store δεν ανοίγει σε firefox... Σε ευχαριστώ για την πληροφορία μήπως πετύχω προπαραγγελία του χρόνου την σειρά 5000
  8. Καλησπέρα που μπορώ να βρω κάρτα founder edition? Με ενδιαφέρουν γιατί είναι μικρές και διώχνουν τον αέρα από πίσω. Παρόμοιες υλοποιήσεις υπάρχουν;
  9. Διαβάζοντας την έρευνα στην προηγούμενη σελίδα βλέπω στις mirrorless που μπορει να αλλάξει φακός 1η Cannon με πολύ μικρή διαφορά η sony μετά nikon, fuji και panasonic και τέλος οm . H cannon και η fuji έχουν μεγάλη πίτα στο medical imaging και βγάζουν περισσότερα λεφτά από εκεί παρά απο κάμερες. Η sony κυρίαρχος 70%+ στους μικρότερους αισθητήρες. 50% περίπου των πωλήσεων της Cannon είναι dslr και compact. Σε άλλα νέα έδωσε βιντεο η pentax πως θα είναι η νέα της film camera. Vertical format με focus zone.
  10. Είδα πάντως ότι η g9ii παίρνει lut σε real-time. Για βίντεο αλλά και φωτογραφία και ξαφνικά άρχισε να με τρώει η τσέπη μου .
  11. Η νέα Sony με το global shutter 7200€ στην Ελλάδα .Τρέξτε να προλάβετε κόσμε. Η Pentax ξέρουμε δουλεύει στην Pentax K1-III και σε μια κάμερα φιλμ. Οι παππούδες του φόρουμ θα ξετρελαθούνε (δυστυχώς η τσέπη τους ούτε για μεταχειρισμένη σοβιετική κάμερα δεν είναι). Έχει ανεβάσει πολλά βιντεάκια teaser στο YouTube. Ricoh grIv είναι στην φάση της σχεδίασης λεγεται μάλλον πάει για 2025+. Οσο για το 3. Κομμένη μάλλον η σειρά x-e4 με την x pro 4 να παίρνει χαρακτηριστικά της. Εγώ θα ήθελα οθόνη λειτουργική όταν το επιλέξεις αλλά μικρή όταν νιωσεις χίπης . Γιατί αυτή η lcd δεν μπορούσες να τραβήξεις σαν άνθρωπος όταν το ήθελες. Αλλά να σου πω την αλήθεια πλέον μια κάμερα με καλή συνδεσιμότητα με υπολογιστή και φορητές συσκευές θέλω. Να μην τραβάω τα βυζιά μου να κάνω μια δουλειά . Πολλές οι φήμες για Nikon z6Iii μακάρι να μην βγει μάπα το καρπούζι .
  12. Καλή χρονιά στο Θέμα και ξεκινάω με τα νέα της αγαπημένης μου (όχι τόσο στο πορτοφόλι) fuji. Νέος φακός από Voigtlander για Fuji. Φέτος η εταιρεία λέγεται θα ανακοινώσει 3 νέες κάμερες Την x100vi Μια νέα medium format Ακόμα μία μάλλον την xpro-4 η την συνέχεια της x-e4. Πιθανόν από αυτές τις 2 σειρές να παραμείνει μόνο η μία. Η tamron θα βγάλει 6 νέους φακούς φέτος, 3 για aps-c με βάση τις πατέντες. Ai από νέα εταιρεία για Oem κινητών τηλεφώνων. Δουλεύει σαν Dxopure raw όσο είδα αλλά στο κάνει με το που τραβήξεις την φώτο. Μακάρι για εμένα να έρθει και στις κάμερες για να μην χρειάζεται να το κάνουμε μετά.
  13. Κάβουρας

    Gaming Monitors News/Comparison

    Ωραία κοιτάω σε 4k 32 . Για ultrawide έχουμε ενημέρωση με τα νέα qd-oled πανελ;
  14. H προηγούμενη γενιά Snapdragon XR2+ Gen 1 ήταν το quest pro με αρχική τιμή 1500$ και σε σχέση με το quest 2 που φορούσε Snapdragon XR2 Gen 1 είχε καλύτερα γραφικά, eye tracking & face tracking, γενικά καλύτερη ποιότητα κατασκευής και βελτιωμένο AR & MR λόγω παραπάνω καμερών. Το foveated rendering που θέλει eye tracking να λειτουργήσει έδωσε σε standalone γραφικά ίδια με PCVR (στα games που το υποστήριζαν). Οπότε άμα βγάλει κάποιο headset η Samsung με αυτό τόση περίπου εκτιμώ ότι θα είναι και η αρχική τίμη 1500$. Μπορεί και περισσότερα ανάλογα τι θα επιλέξει για οθόνη-χειριστήρια-μνήμη.
  15. Nothing 1 σαν δεύτερη συσκευή. Πρώτη iPhone. Σαν ποιότητα κατασκευής είναι σαν της Apple δηλαδή κορυφαία, Android χωρίς πολλά πολλά , τακτικές ενημερώσεις, κάμερα καλή μόνο στο φως, και το skin είναι minimal ότι πρέπει για να κάνεις την δουλειά σου. Η ποιότητα της κατασκευής το κάνει μοναδικό καθώς άλλοι δίνουν τηλέφωνα για ένα χιλιάρικο και είναι χειρότεροι. Θα αγόραζα ξανά.
  • Δημιουργία νέου...