Προς το περιεχόμενο

dsynos80

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.952 προβολές προφίλ

dsynos80's Achievements

  1. Τα φλας ειναι με συνδρομη κ αυτα? Μπορω να προπληρωσω για να εχω, εχω δει κατι κιτρινα λαμπακια σε αυτα αλλα δεν αναβουν.
  2. Ε ειναι φρικτο πραγματικα. Προλαβα το δεκεμβρη μια 5700xt nitro+ στα 600 (483 με τιμολογιο) και τη βλεπω τωρα στα 1320? Οποιος βιαζεται σκονταφτει λενε αλλα καμια φορα..
  3. Μετα απο 15 χρονια ειπα να ξαναδοκιμασω με amd... πηρα μια vega 64. πολυ καλες επιδοσεις οπως και τοτε, αντιστοιχα παραδοσιακη ασταθεια στους drivers και θερμοτητα οπως τοτε. Καλος ο ανταγωνισμος αλλα..last time.
  4. dsynos80

    Χ58- Χeon owners club

    Με W δεν εχω εμπειρια για να σε βοηθησω. Αν εχεις ομως i7 και θες να πας σε xeon με κλειστα ματια! Εκτος αν εχεις 980-990x.
  5. dsynos80

    Χ58- Χeon owners club

    Βρες της Orico, εγω αυτην πηρα και δουλευει και στο Osx
  6. dsynos80

    Χ58- Χeon owners club

    Εμενα εχει αλλα επειδη ηθελα κ αλλα usb 3.0 εβαλα μια pci της orico που την βλεπει κ το Osx. Το καλυτερο κ πιο σωστο topic που εχω βρει γ X58+xeon για Oc. https://www.insanelymac.com/forum/topic/319980-overclocking-6-core-cpu-on-ga-ex58-ud5/
  7. dsynos80

    Χ58- Χeon owners club

    Φανταστικο σετ το X58! Εχω την GA X58A-UD5 Rev 2.0 με τον Χ5670 στα 4.18-4.56 turbo 24gb ram δεν κολλαει πουθενα το θηριο. Και Osx και gaming οτι θετε πανω. Πραγματικα πολυ αξιοπιστο μηχανημα δεν το αλλαζω μεχρι να καει.
  8. Ωραιες ολες αυτες οι 'καινοτομιες' οπως ονομαζονται, η τεχνολογια προχωραει και σιγουρα συνεχως χρειαζονται νεες ιδεες ειτε αρεσουν ειτε οχι. Οντας κατοχος note 8 και πριν 4 και 3 " δεν ειμαι fanboy απλα με βολεψαν" , ολοι οι κατασκευαστες εχουν καλες συσκευες πλεον, αλλα ρωταω: τι παραπανω περιμενεις να σου κανει ενα κινητο... μονο η μπαταρια πρεπει να εξελιχθει, που εχει εξελιχθει πολυ περισσοτερο απο οσο μας παρουσιαζουν, απλα δεν αφηνουν να βγει ακομα ευρεως επειδη θα εφαρμοστει παντου σε θερμανση κινηση οπου ναναι. Θα χαθουν λεφτακια απο τα υγρα καυσιμα κ αυτο δεν αρεσει...για οσο θα υπαρχουν δηλ
  9. Το 1e δεν ειναι κ τοσο γδυσιμο αν σκεφτω οτι με 30e καθαρη καταναλωση ο συνολικος λογαριασμος ειναι 172e με τα κερατιατικα που βαζουν μεσα. Αυτο ειναι το γδυσιμο οπως ειπαν κ αλλοι φιλοι παραπανω!
  10. Οντας κατοχος Note 4, δεν μπορω να επιβεβαιωσω πληρως αυτο το αρθρο αν κ σιγουρα ειναι βασιμο, αφου το αυθεντικο λογισμικο ( τον ενα μηνα που το κρατησα δηλ πριν κατι χρονια), περιεχει αχρηστα πραγματα που κανουν τη συσκευη να σερνεται μετα απο καποιο διαστημα, καθε φορα χρειαζεται 'debloat' και disable σε οτι δε χρησιμοποιουμε. Υποτιθεται οτι τα Apps μπαινουν σε sleep αλλα αυτα ειναι κουραφεξαλα. Μολις κανεις on off το wifi η το location παμε παλι... οποτε...Custom Rom και ηρεμησα δια παντός.
  11. Commandos επος! θυμαμαι εποχη παλευοντας να παιξω με dial up με ενα φιλο command n conquer και warcraft 2. βεβαια οταν εφερε ο πατερας μου το BBC και περιμεναμε να φορτωσει το Elite απο κασσετα ηταν μαγεια με ολα αυτα τα τριγωνα διαστημοπλοια και τα rpg στοιχεια. ασε, βαλε κανα 50ρικο να παιξουμε Cadillacs n Dinosaurs.
  12. dsynos80

    Xiaomi Redmi Note 5 Review

    Με ολο το σεβασμο στην παρεα, ειναι πολυ καλη συσκευη επαιξα λιγο με το 4, ονομαζονται ομως note κ η απωλεια πενας ειναι αισθητη. οντας κατοχος Sam Note, η πενα ειναι φανταστικο εργαλειο,θα μ πεις παιρνεις μια εξωτερικη κ την κουβαλας αλλα δεν ειναι το ιδιο...κ ομως ονομαζεται note.με τετοια οθονη θα επρεπε εν ετει 2018 να ειναι ενσωματωμενη.
  13. Καλη χρονια admins! Υγεια σε ολους τους insomniacs! Συμφωνω με τους προλαλησαντες για Dark Theme. Kαι καλα ποσταρισματα!
  • Δημιουργία νέου...