Προς το περιεχόμενο

technomangr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    134
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

technomangr's Achievements

  1. Για μενα πιο άσχημη κονσόλα χειρος δεν εχω ξαναδει .
  2. Σε ευχαριστώ πολύ ξέρεις πόσο είναι η συνδρομή την έχω σπο Αυγούστο πρέπει να κλείσω χρόνο?
  3. Έχω βγάλει την μεταλ με 14 ε τον μήνα πως μπορώ να κόψω την συνδρομή. ? Πατάω κλειδώνω την κάρτα ?
  4. Καλησπέρα την επόμενη εβδομάδα πετάω για Αγγλία. Θέλω να βάλω στην κάρτα λεφτά συμφέρει από alfa bank? Η από κάποια άλλη ελληνική τράπεζα Και κρατάει προμήθεια στην Αγγλία που θα Την χρησιμοποιώ για αγορές? Ευχαριστώ
  5. Νομιζω οτι ολοι αρχισαμε με παπι και μαθαμε την συμπεριφορα δρομου . οσοι πηραν κατευθειαν μηχανη δεν βγηκε και σε καλο . ο φιλος μηλησε για πρωτο μηχανακι και η γνωμη μου ειναι παπι . Τωρα περι ορεξεως .. Εμπειρικα και μονο οτι μου διδαξε το παπι δεν μου διδαξε η μηχανη . και εχω περασει και απο τα 4 σταδια παπι (το εχω ακομη) μηχανη (sxv 550 ) , (r6) , και κατεληξα με scooter (ξερω θα με κραξετε αλλα αλλα η καλυτερη επιλογη που εκανα ) Βeverly 300 . Και μιλαω παντα για συμπεριφορα δρομου αναμεσα στους αλλους οδηγους . το παπι ειναι ναι ειναι σκοτοστρα ( μικρο δεν ακουγετε και δεν τα προσεχουν ) αν ομως καταφερεις και μαθεις σωστα να το χειριζεσαι και να βλεπεις καταστασεις τοε με μηχανες θα εισαι πιο υπευθυνος. Αυτο θελω να πω .
  6. Καλησπερα εγω για πρωτο μηχανακι θα επαιρνα ενα crypton x που παει χλμ και μαθαινεις και τον δρομο πιο ευκολα γιατι το κουμανταρεις πιο ευκολα και ολο το θεμα για εμενα ειναι να μαθεις πως σθμπεριφερεται ο δρομος και οι οδηγοι του και δυστιχως εδω εχουμε πολλους που ειναι ασχετοι ...... Τελος παντως η αρχη των παντων ειναι παπι κακα τα ψεμματα .. μετα απο 2 χρονια εμπειριας θα πηγαινα σε κατι ΨΗΛΟ ΛΟΓΩ ΛΑΚΟΥΒΑΣ εδω γιατι οι δροι μας ειναι χαλια. Μαθε σε παπι και ολα τα αλλα θα ειναι ευκολα . προσοχη ομως κρανος και οχι μαγκιες και εγωισμοι.
  7. Καλησπερα εκανα αναληψη απο ατμ Πειραιως και μου κρατησε 3 ε . Υπαρχει τραπεζα που να μην κραταει προμηθεια? νομιζω η αλφα βανκ... και μπορω να κανω ονλινε καταθεση απο ατμ να φορτωσω την καρτα μου οπως κανω με την Πειραιως..... αν ναι σε ποιο? Ευχαριστω πολυ Εννοω σε ποια τραπεζα χωρις να μου κρατησει προμηθεια
  8. Έγινε φίλε σε ευχαριστώ πολύ
  9. Εβγαλα καρτα περιμενω να μου ερθει . μπορω να κανω οτι κανω και με την πειραιως ? Εχω ακατασχετο εδω στην ελλαδα επηρεαζεται με την Revolut?
  10. Μολις φορτωσα την καρτα θα δω αυριο τι θα γινει αν θα μου ερθει η καρτα Ατμ .
  • Δημιουργία νέου...