Προς το περιεχόμενο

nicolinos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

nicolinos's Achievements

  1. αμα το animation ειναι εστω μετριο θα μιλαμε για το επος, ξερουμε αν το audio ειναι ιαπωνικα ή κορεατικα; ελπιζω το πρωτο
  2. nicolinos

    Chained Echoes

    Σιγουρα δεν θα μπορουσε να ειχε voice overs, δεν νομιζω να μπορουσε να το κανει/διαχειριστει και αυτο το παλικαρι, για τους χαρακτηρες θα συμφωνησω, ιδιαιτερα για τους δευτεροτριτους κακους , στην καλυτερη ειναι αδιαφοροι, αυτο χτυπαει πιο ασχημα μια που το παιχνιδι στηριζεται στην ιστορια του. Ειναι κριμα παντως να βγαινουν παιχνδιδια οπως το FF16 (που θα μπορουσε να λεγεται και Devil may cry origins) που δεν εχουν καμια σχεση με τις ριζες των jrpg (αλλα πλασαρονται ως τετοια) και τετοια διαμαντια να ειναι indie παραγωγες και να τα γνωριζουν ελαχιστοι.
  3. nicolinos

    Chained Echoes

    ηθελα να κανω μια εξαιρεση (σπανια γραφω σε φορουμ) και να γραψω για αυτο το διαμαντακι αλλα περιμενα να το τελειωσω πρωτα. Μολις ειδα το θεμα δεν μπορεσα να αντισταθω και να πω δυο λογακια. Εχοντας μπει στο τελευταιο act και εχοντας καμια 30αρια ωρες ηδη γραψει, μπορω να πω οτι οποιος αγαπαει τα jrpg να το δοκιμασει χωρις κανενα ενδοιασμο (νομιζω υπαρχει και demo στο steam για δοκιμη) κατ' αρχας το παιχνιδι ειναι δημιουργημα ΕΝΟΣ μονο ατομου, κατι απιστευτο, οχι για τα γραφικα, αλλα για το ποσο ωραιο κοσμο εχει φτιαξει ο τυπος. θα συμφωνησω σε ολα με το παιδι που ανοιξε το θεμα, εκτος του οτι τα γραφικα ειναι προβλημα. Ξερεις τι να περιμενεις, απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο. Να προσθεσω οτι οι μαχες ακομα και με απλους εχθρους ειναι ενδιαφερουσες και δυσκολες, πρωτον γιατι οι περισσοτεροι εχθροι ειναι αρκετα δυνατοι και οχι botakia για να φαρμαρεις και δευτερον λογω του συστηματος μαχης με το συστημα overdrive που δεν σε αφηνει να χρησιμοποιεις τα ιδια skills χωρις συνεπειες. Ακομα και στο πιο απλα encounter πρεπει να χρησιμοποιεις στρατηγικα τα skills σου. Δεν υπαρχουν αρκετα encounters στο χαρτη, λογω της δυσκολιας της καθε μαχης, ειναι. Τα boss δεν βγαινουν με τη καμια αν δεν χρησιμοποιεις οτι skills εχεις διαθεσιμα. Γενικα οι μαχες εχουν αρκετη ενταση, ειναι αρκετα δυσκολες αλλα νιωθεις ωραια οταν στο τελος τα καταφερεις. Συστημα leveling με experience δεν υπαρχει, αναβαθμιζεις skills, εξοπλισμο και αν κερδισεις καποιο class. Στην αρχη θα ξενισει λιγο αλλα το συνηθιζεις και δινει πολυ ενδιαφερον στην προετοιμασια πριν τις μαχες. Τελος, μετα τις μαχες γινεται rest αυτοματα και γεμιζεις ζωη και mana, κατι που βοηθα στο να επικεντρωνεσαι μονο στις μαχες. Το μονο αρνητικο που βρηκα μεχρι τωρα, ειναι οτι στο τελευταιο act ο βαθμος δυσκολιας ανεβηκε καπως αποτομα, ισως επρεπε να ειχα κανει καποια side quests πριν μπω σε αυτο, θα δειξει στη πορεια. Για οποιον εχει ενδοιασμους για το παιχνιδι, να σας πω οτι με ελαχιστο προσωπικο χρονο λογω δουλειας και παιδιων, εχω ριξει αρκετα ξενυχτια οταν ολοι κοιμουνται για να το προχωρησω. Αν σας αρεσε το FF6, το Chrono trigger ή το Xenogears (ή κατι παρομοιο) παιξτε το χτες
  4. Kaze no tani no Naushika, σε αυτο δεν αναφερεσαι; με ενα ψαξιμο στο google σιγουρα κατι θα βρεις στα γνωστα μερη
  5. nicolinos

    Arrow

    ειναι καλο αν σου αρεσουν σειρες με ηρωες,ξεκιναει αρκετα καλα αλλα μετα τη 2ο σεζον νομιζω κανει μια μικρη κοιλια,τωρα τελευταια καπως παει να φτιαξει. αν ειναι να διαλεξεις μια σειρα και μονο ξεκινα το φλας, πολυ καλυτερο.
  6. Γιατι δεν βαζεις το genesis add on ; αφου επιλεξεις τι θες να δεις σου πεταει μια λιστα οπου φαινεται τι ποιοτητα ειναι
  7. nicolinos

    Legend of Heroes: Trails in the Sky

    η εκδοση για pc εχει jap voice ή ειναι english dubbed?
  8. Εγω το βλεπω το Akame ga kill, σπλατερια-harem, ανατρεπτικο περαν του πρωτου επεισοδιου δε το λες, αλλα βλεπεται ανετα και ευχαριστα. Οποιος δεν εχει ξεκινησει το Aldoah Zero να μη το κανει. Προτεινεται μονο για anime μαραθωνιο. Αν ειχε και yuki kajiura στη μουσικη θα ηταν ακομα πιο τελειο.
  9. nicolinos

    Divinity: Original Sin

    Παντως το spell Tornado το ειχα βρει σε skillbook απο την enchantress που ειναι στην αρχικη πολη στην πλατεια. Δεν ξερω αν ειναι random τα spells που εχει βεβαια. Spells skillbooks εχει και ο healer.
  10. nicolinos

    Divinity: Original Sin

    με το μαγο σου κανε telekinesiis και φερε κοντα στους melee χαρακτηρες σου τους rangers ή τους μαγους σκελετους. ετσι τρως απο την αρχη τουλαχιστον ενα ενοχλητικο εχθρο. επισης η Madora εχει ενα spell, fist-κατι (δεν το θυμαμαι ακρυβως) που κανει paralyze για 2 γυρους. χρησιμοποιησε το σε καποιο ranger. παντως εγω ημουν lvl 5 οταν τους εβγαλα.
  11. nicolinos

    Divinity: Original Sin

    Το παιχνιδι ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει τα τελευταια χρονια. Ειδικα η πρωτες ωρες που γυρναγα στην πολη και ψαχνομουνα που να παω μου θυμησαν εντονα Baldurs Gate 2. Οι μαχες ειναι απολαυστικες και σε νορμαλ επιπεδο ειναι δυσκολουτσικες. Θα ηθελα λιγο καλυτερο artwork οσο αφορα τα πορτρετα των χαρακτηρων και τα αντικειμενα ( οπως στο Baldur's ας πουμε), διαλογους μεταξυ των companions καιι θα εφτανε το τελειο.
  12. nicolinos

    Bound by Flame

    εντυπωσεις απο 1-2 ασχολιας. Ο χειρισμος στη μαχη μοιαζει αρκετα με το Dark Souls (βαραμε-roll back-βαραμε), του DS ειναι βεβαια πολυ καλυτερος,.Στο δευτερο επιπεδο δυσκολιας του παιχνιδιου βρισκω τις μαχες αρκετα δυσκολες, ισως λογω και του συστηματος parry που εχει το παιχνιδι. Εχει τρια στυλ να διαλεξεις αναλογως την περισταση και τον εχθρο, warrior ranger & pyromancer. Εκει που το παιχνιδι δεν με εχει κερδισει ειναι στο θεμα ιστοριας. Κλασσικο σεναριο και οι διαλογοι ειναι τουλαχιστον μετριοι. Δεν καταφερνουν να περασουν το επικο κλιμα που θα επρεπε να εχουν τετοια παιχνιδια. Θα συνεχισω βεβαια προς το παρον και βλεπουμε.....
  13. ναι αυτο ειναι αλλα δεν ειναι τοσο ωραιο οσο το manga.πολυ ψευτικο animation εχει
  14. οσοι περιμενετε το επομενο Naruto, Bleach ριξτε ενα βλεφαρο στο Kingdom. Μπορει να εχει τα κλισε των shounen αλλα ειναι τερμα επικο και κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερο απο τα δυο παραπανω.
  • Δημιουργία νέου...