Προς το περιεχόμενο

vagggos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.375 προβολές προφίλ

vagggos's Achievements

  1. Λογω του οτι το εχω το παιχνιδι, μιας και το ειχα αγορασει οταν ηταν διαθεσιμο στη alpha εκδοση του, μπορω να πω οτι μαλον απογοητευση θα ειναι για αυτους που νομιζουν οτι θα αγορασουν ενα πραγματικο sim. Φαινεται οτι το marketing τους εχει αποδωσει με το παραπανω και εχουν ξεγελασει πολυ κοσμο. Αυτοι που εχουν τιμονιερα και εχουν παιξει παιχνιδια οπως rFactor 2, Assetto Corsa και τα αναλογα ξερουν ακριβως πως ειναι ενα σωστο simulator.
  2. Με τοσο μεγαλο bezel κατω απο την οθονη, τουλαχιστον επρεπε να βαλουν hardware buttons αφης. Αν εχει καλη τιμη παντως θα πουλησει πολυ.
  3. Χαχα! οκ λοιπον, αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.
  4. Δεν νομιζω οτι 'ξεστομισα' τιποτα φοβερο και επισης ακομα κ αν ξερω ποσο καλη ειναι η titan για καποιες συγκεκριμενες χρησεις, θα παραμεινω στην αποψη οτι η titan z ειναι τρελα ακριβη.
  5. Καταρχας η titan ΕΙΝΑΙ για παιχνιδια (αν ειναι δυνατον να μη παιζεις παιχνιδια με την titan), και επισης αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω. Το οτι μπορει η titan z να εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες σε εφαρμογες εκτος του gaming, δεν δικοιολογει τα 3 χιλιαρικα που ζηταει. Απλα η nvidia την εχει ψωνισει εντελως σε αυτη την περιπτωση.
  6. Μισή τιμή από την titan z και θα είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορη απ ότι φαίνεται. Τα benchmarks δειχνουν όντως τρελά νούνερα. Αμα μου τρέχαν λευτά απ τις τσέπες θα την έπαιρνα.
  7. Σκάβει το λάκκο του ο τύπος μέρα με τη μέρα. Όχι οτι δεν το είχε κάνει από πριν βέβαια, αλλά με τα τελευταία.. άντε γεια..
  • Δημιουργία νέου...