Προς το περιεχόμενο

giannaros_mes

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    260
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giannaros_mes

  • Ημερομηνία γέννησης 31/10/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.394 προβολές προφίλ

giannaros_mes's Achievements

  1. Καλησπέρα σας, χθες κατάφερα και τελείωσα το στήσιμο και το γέμισμα. Έχω όμως μια απορία, είναι λογικό να χρειάζονται μόνο περίπου 220ml υγρού; To loop αποτελείται από 2x240 ψυγεία, το ένα 20mm και το άλλο 40mm πάχος, combo της Barrow res-block-pump και gpu block για την 2080. Y.Γ. Πως μπορώ να περιστρέψω τις φωτογραφίες;;;
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλό είναι να διαβάζουμε και να έχουμε μια τυπική γνώση και να μη πηγαίνουμε με κλειστά μάτια... Δεν είμαι τόσο extreme user και overclocker για να θέλω 8°C πάνω από την ambient όπως εσύ αλλά όντως με το δεύτερο ψυγείο τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις. Προσπαθούσα να κρατήσω το κόστος λίγο χαμήλα αλλά δεν το βλέπω...
  3. Αν και θεωρώ ότι μπορεί και να μην είχα ιδιαίτερο θέμα με το μονό 240άρι τελικά παρήγγειλα και το ultrathin 240άρι της XSPC. Δυστυχώς κάποιο παχύτερο ψυγείο με κανονικού μεγέθους fans δε χωρά στο Η400 καθώς θα βρίσκει στις ram.
  4. Καταρχάς πιστεύω ότι και μόνο που η κάρτα δεν θα ακούγεται εν ώρα παιχνιδιού είναι όφελος ακουστικά. Από εκεί και πέρα στο NZXT Η400 το SE240 της ΕΚ πιστεύω θα χωρέσει οριακά στην οροφή χωρίς πρόβλημα. Άρα θεωρείς ότι μόνο με το 240αρι ο CPU θα έχει χειρότερες θερμοκρασίες από την Dark rock 4 που έχω τώρα; Επίσης για fans σκέφτομαι να πάω στη φθηνή λύση αλλά με πολύ καλές κριτικές των Arctic P12. Sorry που τα λέω όλα μαζεμένα αλλά έχω ένα κάρο απορίες στο μυαλό μου.
  5. Παιδιά καλησπέρα σας, είμαι έτοιμος για δεύτερη φορά να επιχειρήσω custom loop. Έχω έναν 3700x και μια asus strix 2080 που θα βάλω στο νερό. Προς το παρόν έχω παραγγείλει το ψυγείο EK PE 240. Θεωρείτε ότι είναι αρκετό για να έχω νορμάλ θερμοκρασίες και σχετική ησυχία ή μήπως να προσθέσω και ένα SE240; Να επισημάνω ότι OC παίζει μόνο στον αυτόματο καθώς δεν είμαι ιδιαίτερος fun απλά θέλω να έχω μια ισορροπία σε θερμοκρασία και ήχο.
  6. Ήθελα να πάω σε mini itx αλλά η συγκεκριμένη κάρτα δεν χωρούσε στο Η200 που σκόπευα να πάρω οπότε άλλαξα πλεύση. Πρωταρχικός σκοπός ήταν να πάρω monitor... Τώρα πως κατέληξα με νέο pc είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο...😁.
  7. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Μετά από σκέψη και αρκετή αναμονή, αλλαγή πλέον από Intel σε Ryzen και γενική αλλαγή στο HW πέρα από τους σκληρούς.
  8. Η απάντησή σου ήταν κατατοπιστηκότατη. Γενικότερα, έχω διαβάσει για τις δυνατότητες της vega με undervolt+oc και εφόσον τη κρατήσω έχω σκοπό να πειραματιστώ. Απλά σκεφτόμουν μήπως μια 1080ti ήταν πιο future proof. Όσον αφορά το custom loop πέρα από την ησυχία που προσφέρει αυτό που με τραβάει περισσότερο είναι το στήσιμό του και η όλη διαδικασία. Νομίζω πάντως πως η φράση σου "Ασχολήσου με το hardware που έχεις πληρώσει." τα λέει όλα.
  9. Το monitor είναι το μόνο σίγουρο ότι θα αγοραστεί. Ο ενδιασμος μου είναι αν είναι προτιμότερό να κρατήσω τη Vega ή να πάω σε μια 1080ti. Το θέμα custom loop το σκεφτομαι το σκέφτομαι σε περίπτωση που κρατήσω τη Vega για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υδρόψηξη και γιατί πιστέψτε με δεν παλεύεται να κάθεσαι δίπλα από έναν 4790 με stock ψύκτρα και από μια Vega με reference cooler.
  10. Δηλαδή; Να πάω στη δεύτερη επιλογή ή να μη κάνω τίποτα;
  11. Χαιρετώ το forum, Θέλω την άποψή σας για την αλλαγή ή μη κάρτας γραφικών και γενικώς specs του pc. Στο διαταύτα, έχω το pc την υπογραφής. Περίπου 1 μήνα πριν αγόρασα από φίλο συμφωρουμίτη την radeon Vega 64 silver edition. Η αγορά αυτή έγινε με το σκεπτικό αναβάθμισης από μία 980ti που είχα και την επικείμενη αγορά ενός Freesync monitor 1440p και με ανανέωση >100hz. Όλα αυτά πάντα πριν ανακοινώθει(ή τουλάχιστον το μάθω εγώ) από την nvidia η υποστίρηξη σε Freesync monitor. Το ζήτημα είναι ότι είχα σαν πλάνο να αγοράσω ένα custom loop απο την EK Fluid gaming και συγκεκριμένα το A240R https://www.ekfluidgaming.com/ek-fluid-gaming-a240r που παρέχει block για την Vega και να τα βάλω όλα στο νερό για καλύτερες θερμοκρασίες, ενδεχόμενο OC και βέβαια λιγότερο θόρυβο. Το κόστος της αγοράς αυτής υπολογίζεται γύρω στα 250€. Το ερώτημά μου είναι το εξής, αξίζει να προχωρήσω στην παραπάνω επιλογή ή είναι προτιμότερο να κρατήσω τα χρήματα αυτά, να δώσω τη Vega και να πάω σε αγορά μιας 1080ti για παράδειγμα και στην αγορά μιας δυνατής αερόψυξης πχ Be quiet Dark rock pro 4 και όλα στον αέρα. Να προσθέσω ότι η χρήση του PC είναι περιστασιακό gaming σε τίτλους όπως Witche 3, Tomb Raider, AC κλπ πέραν της απλής καθημερινής χρήσης και προς το παρόν δεν είμαι πολύ fan του OC αλλά μπορεί να πειραματιστώ. Αναμένω τις απόψεις σας, Φιλικά πάντα, Γιάννης.
  12. Το laptop δυστυχώς δεν έχει θύρα usb3 πρέπει να το δοκιμάσου και πουθενά αλλού να δώ...
  13. Δεν έχει άλλο καλώδιο η θήκη, υποτίθεται ότι τροφοδοτείται από το usb. Στο laptop έβαλα τον ssd στη θέση του αρχικού σκληρού και λειτουργεί κανονικά. Τον "εξωτερικό" προσπάθησα να τον συνδέσω σε σταθερό pc.
  14. Χαίρετε, αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα: Αντικατέστησα σε laptop τον αρχικό του δίσκο HEITACHI 500gb με έναν SSD της INTEL που είχα στη διάθεσή μου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αγόρασα λοιπόν μία θήκη usb 3.0 https://www.skroutz.gr/s/7716530/Powertech-PT-198.html για να μετατρέψω τον HEITACHI σε εξωτερικό. Αφότου έκανα format στον δίσκο τον συνέδεσα με το pc μου χρησιμοποιόντας τη θήκη. Όταν λοιπόν τον συνδέω σε USB 3.0 θήρα ενώ οι ενδεικτικές λυχνίες ανάβουν, ο σκληρός δεν αναγνωρίζεται από το PC. Όταν όμως τον συνδέσω σε USB 2 ο σκληρός φαίνεται κανονικά. Έκανα αρχικά απεγκατάσταση της USB BASS από τη διαχείριση συσκευών και επανεκκίνηση για να επαναεγκατασταθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως έχετε κάποια ιδέα για το πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ, Γιάννης
  • Δημιουργία νέου...