Προς το περιεχόμενο

amdforever

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    99
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.791 προβολές προφίλ

amdforever's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. εισαι βεβαιως γιαυτο φιλε?γιατι λεει 7 χρονια εγγυηση πλαισιο?
  2. καλησπερα παιδια τα φωτα σας...εχω ενα hx 1050 corsair psu το οποιο μετα απο 4 χρονια αρχισε να κανει θορυβο ο ανεμιστηρας του οταν δουλευε..το πηγα πλαισιο και μετα απο 5 μερες τα τσακαλια διαπστωσαν οτι πρεπει να γινει rma,η απορεια μου τωρα ειναι η εξης..μου ειπαν πως το στειλαν στην corsair και η διαδικαια θα παρει 20+μερες...οταν πας να αγοραεις κατι απο πλαισιο και τους λες γιατι πχ ειναι 100ε πιο ακριβο απτο σκρουτζ καμαρωνουν κ εν θερμα σου λενε οτι εχει εγγυηση πλαισιο και ολα γινοντε απο αυτους,το πολυ σε 3μερες αντικατασταση,ενω απο το σκρουτζ πρεπει να σταλει εξωτερικο..εγω τωρα τι πρεπει να κανω,να παω απο το καταστημα να δωσω show???επισης μιλοντας με το τεχνικο τμημα στα κεντρικα <επειδη καιγομαι για το pc λογο δουλειας>τους λεω μπορειτε να μ δωσετε καποιο psu να κανω την δουλεια μ κ η απαντηση ηταν δυστηχως δεν μπορουμε...
  3. amdforever

    Οθονη 27+" - Gaming

    Dell με κλειστα ματια,μακρια απο lg..
  4. Τι εχεις να προτηνεις αδερφε? Τωρα εχω το corsair 760t κ αυτο δεν εχει καμια υποδοχη..
  5. Δηλαδη να ενωσω τα 2 τα καρφακια μεταξυ τους?παιζει να καψω τπτ στο pc?
  6. Πως τα βραχυκυκλωνω???(ερωτηση δημοτικου)
  7. Πως τα βραχυκυκλωνω???(ερωτηση δημοτικου)
  8. Και ομως φιλε μ εχω 2 οπως βλεπεις κ στην φοτο το ενα ειναι το κλασικο το οποιο το εχω βαλει κ δουλευει κανονικα το φαν κ το αλλο τις φωτο ειναι για να αναψει το λεντ,ξεχασα να αναφερω οτι ηταν μαμα φαν απο το cm stryker αν βοηθαει αυτο..
  9. το φαν ειναι αυτο coolermaster a12025-12cb-3bn και το βυσματακι στην φοτο..
  10. καλημερα εχω βγαλει απο ενα παλιο κουτι ενα led fan,τον εχω συνδεσει σε αλλο κουτι,το fanι εχει 2 καλωδια ενα για να γυρναει κ ενα για το φωτακι αποτι καταλαβενω..η απορια μου,δεν βρηκα που να συνδεσω το καλωδιο για το led,υπαρχη καποιος ανταπτορας κατι???
  11. amdforever

    απορία με doa συσκευης

    Δεν κράζω,άψογη συμπεριφορά καταστήματος,απλά ήθελα να δω αν ισχύει αυτό που διάβασα,έχει κάνα 2μηνο που το διάβασα αν το βρω θα δώσω Λίνκ
  12. amdforever

    απορία με doa συσκευης

    Α οκ,απλά κάπου είχα διαβάσει ότι είναι υποχρεωμένο να δώσει το κατάστημα ίσης η μεγαλύτερης αξίας χωρίς επιβάρυνση του πελατη..
  13. amdforever

    απορία με doa συσκευης

    Απλά του είπαν από Δευτέρα έρχεται καιμούρλια παραλαβή και θα στο αλλάξουμε..είπε να πάρει κάτι άλλο και του ζήτησε διάφορα..γιαυτό μου έκανε εντύπωση..
  14. amdforever

    απορία με doa συσκευης

    Υπαρχή κάτι που να αναφέρει αναλυτικά τα δικαιώματα του αγοραστή με βάσει το doa?το αγόρασε και τον ενημέρωσαν πώς έχει doa 7ημερων,πήγε χτες και του είπε από Δευτέρα θα του φέρει καινούργιο τι μπορεί να απαιτήσει?
  15. Αγόρασε ένας φίλος ένα τηλ το οποίο είχε θεματικι.το πήγε στο κατάστημα και είπαν θα το αντικαταστησουν αλλά από Δευτέρα που γιατί δεν είχε το ίδιο τηλέφωνο στο μαγαζι..η απορία μου το κατάστημα δεν είναι υποχρεωμένο να το αντικαταστησουν άμεσα και αν δεν υπαρχή το ίδιο μοντέλο με ένα αντίστοιχο η καλύτερο και πιο ακριβό?
  • Δημιουργία νέου...