Προς το περιεχόμενο

mk.

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ATHENS

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.606 προβολές προφίλ

mk.'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. mk.

    note 2 κολλάει το internet

    Καλημέρα του είχα κάνει εκκαθάριση αλλά τίποτα, εχθές δοκίμασα με chrome όλα καλα και σήμερα πάλι με τον στοκ και δούλεψε μια χαρά με 8 καρτέλες ανοιχτές ........κουλό......πάντως σ ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Ευχαριστώ.
  2. mk.

    note 2 κολλάει το internet

    Μόνο το πρόγραμμα κολλαει τα υπόλοιπα δουλεύουν, αν δεν κάνω λάθος explorer (αυτό που έχει εγκατεστημένο από μαμά). Reset πως κάνεις; θέλει backup ολα τα αρχεία;
  3. mk.

    note 2 κολλάει το internet

    Καλημέρα σε όλους έχω το note 2 εδώ και 4 μέρες μόλις ανοίξω τρίτο παράθυρο στο internet παει να φορτώσει και κολλάει μετά για να επανέρθει θέλει restart . Δοκίμασα κάποια πραγματάκια (καθότι μεγάλος προφέσορας στο αντικείμενο ). Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας΄
  4. mk.

    Αγορά Tablet

    Καλημέρα επειδή κι εγώ ψάχνω θα έλεγα https://www.skroutz.gr/s/4949055/Samsung-Galaxy-Tab-4-10-1-16GB-LTE.html
  5. mk.

    Πρόβλημα με imac late 2009 οθόνη

    Kαλημέρα δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, σήμερα που τον άνοιξα την ώρα που πήγα να ρυθμίσω τη φωτεινότητα μου έκανε ένα βύθισμα και δεν είναι τόσο φωτεινή η οθόνη τώρα όσο εχτές μετά τις ενέργειες που έκανα τέλος πάντων θα το ξανακοιτάξω απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε .
  6. mk.

    Πρόβλημα με imac late 2009 οθόνη

    Ναί λείπει αλλά λίγο με ενδιαφέρει και πάλι σ ευχαριστώ. PS αν ποτέ χρειαστείς βοήθεια σε ότι έχει σχέση με μηχανικά αυτοκινήτου θα χαρώ πολύ να εξυπηρετήσω. PS χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου το είδα στο προφίλ σου.
  7. mk.

    Πρόβλημα με imac late 2009 οθόνη

    Καλημέρα ακολούθησα το link που μου έδωσες και μάλλων τελείωσε το πρόβλημα μου μέχρι στιγμής δεν μου ξανάκανε τίποτα και μπορώ να πω ότι τρέχει και αρκετά ποιό γρήγορα ,ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια σου
  8. mk.

    Πρόβλημα με imac late 2009 οθόνη

    Καλημέρα OSX εκδοση 10.9.4 και δυστυχώς δεν έχει την επιλογή που μου δείχνεις. Να υποθέσω οτι την γ........σα; Βέβαια παίζει και η επιλογή οτι του χρωστάω ακόμα του τύπου άλλα 100 ευρώ οπότε μάλλων θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο έτσι και μου κάνει κόλπα PS Συγνώμη που δεν απάντησα ποιό νωρίς αλλά ήμουν εκτός το ΣΚ.
  9. mk.

    Πρόβλημα με imac late 2009 οθόνη

    Πήγα αλλά δεν έχει καμία τέτοια ρύθμιση
  10. Καλημέρα σε όλους ,αγόρασα ένα mac μεταχειρισμένο αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με τρεμόπαιγμα του φωτισμού της οθόνης μήπως ξέρει κάτι κάποιος καθότι ολίγον Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ!!!!!!!!!! PS Στο ξεκούδουνο κάνει μια πτώση σα να της χαμηλώνεις απότομα τη φωτεινότητα ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα κι εγω ,μου εδωσαν ενα δεκαρι dell το οποιο στο μαγαζι μου (οτε) συνδεεται κανονικα και παιζει μια χαρα με mozila οταν το πηρα στο σπιτι που εχω hol ενω βλεπει το ρουτερ συνδεεται κανονικα με wi fi δεν ανοιγει κανενα browser και μου γραφει συνεχεια οτι δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητης ,ενω το hp που εχω δουλευει κανονικα ,το ξαναφερα στο μαγαζι και δουλευει αψογα ξερει κανεις τιποτα ;;;;;;;;; Ευχαριστω.
  12. mk.

    google chrome could not find insomnia. gr

    Παιδια καλημερα εχω κι εγω ενα προβλημα εαν ξερει καποιος ,μου δωσαν εναν dell δεκαρι το ανοιξα στο μαγαζι που εχω cosmote ολα καλα ,το πηγα σπιτι μου που εχω hol και ενω βλεπει το wi fi δε συνδεεται πουθενα μου γραφει συνεχεια δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητης ,το ξαναφερα στο μαγαζι συδεθηκε κανονικα και μπαινει παντου κανονικοτατα. Εχει κανεις καμια ιδεα ; Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...