Προς το περιεχόμενο

jacksumm77

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    45
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.661 προβολές προφίλ

jacksumm77's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. jacksumm77

    Apple iPhone 7 (Χρυσό/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/05/2024 04:05 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Quick Specs Οθόνη: 4.7" Είδος οθόνης: IPS Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Χρυσό Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 7 MP Μπαταρία: 1960 mAh Αποθ. Χώρος:256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 2 GB Βάρος: 138 g Πωλείται phone 7 256 gb σε άριστη κατάσταση και πλήρως λειτουργικό. Eκδοση ios: 15.8.2 (Αναβαθμίστηκε 5/3/24) Tampered glass εμπρός KAI tampered glass πίσω, σε όλη την πλάτη απο την πρώτη μέρα.Χωρίς ίχνος γρατζουνιάς. Μπαταρία 100%, αλλαγμένη απο κατάστημα The Fixers με απόδειξη/εγγύηση για 2 χρόνια. Κουτί με όλα τα παρελκόμενα (ακουστικά κτλ αχρησιμοποίητα) και φορτιστή. Μαζί δίνονται και 2 θήκες: Μία Spigen Hybrid Armor χρησιμοποιημένη και μία θήκη-βιβλίο καινούργια Είμαι απο Αθήνα. Συνάντηση σε σταθμό μετρό για έλεγχο και παραλαβή. Δεν απαντώ σε παζάρια ή ανταλλαγές. Η τιμή είναι τελική

    200 €

  2. jacksumm77

    Marvel Eaglemoss Classic Collection Figures

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/05/2024 04:05 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλούνται οι εξής 7 φιγούρες ηρώων της Marvel: Loki, War Machine, Ant-Man, Lady Sif, Winter Soldier, Deadpool, Loki, Moon Knight.Είναι καινούργιες και σφραγισμένες στο κουτί τους μαζί με το βιβλιαράκι κάθε ήρωα.Πρόκειται για επανέκδοση της σειράς Marvel Classic Eaglemoss και είναι κατασκευασμένες απο πλαστικό. Η συλλογή πωλείται ολόκληρη ΟΧΙ μεμονωμένα. Είμαι απο Αθήνα. Παρακαλώ όχι παζάρια. η τιμή είναι τελική.

    100 €

  3. jacksumm77

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω.
  4. jacksumm77

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Καλησπέρα.Θα ήθελα και εγώ λίγο τα φώτα σας. Έχω ένα Ps4 Pro με 9.00 firmware.Έχω κάνει το exploit σωστά και τρέχω παιχνίδια και homebrew εφαρμογές χωρίς πρόβλημα.Χρησιμοποιώ Goldhen 2.3 από karo218.ir. Όλα καλά ως εδώ με μία εξαίρεση: το ίντερνετ δεν δουλευέι με τους DNS του Al Azif. Δηλαδή: μπορώ να μπώ πχ στο homebrew store και να κατεβάσω εφαρμογές χωρίς πρόβλημα ΑΛΛΑ δεν μπορώ να πάω πουθενά με τον browser πχ google.com.Εμφανίζει το εξής μύνημα: ERROR WV-33898-1. Στην δε οθόνη test internet connection λέει NAT Type failed. Στα server options του goldhen έχω τσεκαρισμένα τα enable FTP Server και enable binloader server. Οι DNS servers που χρησιμοποιώ είναι: Primary DNS: 192.241.221.79 και Secondary DNS: 165.227.83.145 Έχω δοκιμάσει να τρέξω το enable browser payload απο το kairo χωρίς επιτυχία.Επίσης έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι βέβαιος)οτι όταν πρωτοχρησιμοποίησα το exploit το ίντερνετ δούλευε μέχρι που πάτησα το disable updates payload στο kairo Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια που μπορείτε να δώσετε.Σας ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα,Θα ήθελα λιγες πληροφορίες παρακαλώ αν είναι δυνατόν. Θέλω να αγοράσω κάποια βιβλία απο το book depository στην Αγγλιά το οποιό αναφέρει πως οι τιμές είναι τελικές, όσον αφορά τις αποστολές στην Ευρώπη, και πως δεν υπάρχουν έξτρα δασμοί. Συγκεκριμένα στο FAQ γράφει: Brexit information: Will I have to pay any extra fees to get my order in the EU? The prices on our website and what you pay at checkout is the final price. You will not have to pay any additional charges or fees at delivery. Ισχύει αυτό;Αν το πακέτο κοστίζει πχ. 100 ευρώ (πολύ πάνω απο 22 δηλαδή) θα χρεωθώ τα κλασσικά 24% + εκτελωνισμός ή όχι; Επίσης αν σπάσω την παραγγελία σε πολλά πακέτα μικρότερα ή ίσα με 22 ευρώ (τα οποιά έρθουν μαζί) χρεώνομαι έξτρα ή όχι; Σας ευχαριστώ.
  6. Κατ’αρχάς ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.Άρα βγάζω τη x-treme music και βάζω στην onboard τα edifier σωστά; και αν θέλω και Bluetooth παραγγέλνω από Banggood αυτό που μου έστειλες.Τώρα στο θέμα της ποιότητας ήχου τι διαφορές μπορώ να περιμένω;Ξερώ από προηγούμενες σου αναρτήσεις στο thread ότι στα ηχεία του υπολογιστή δεν υπάρχουν μέσες λύσεις.Ή πας σε πολύ ακριβά ή σε χαμηλή κατηγορία έτσι;Κατά την γνώμη σου αξίζει τον κόπο;Μιλάμε πάντα για gaming και surround σε 5.1.Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα σας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα (15 χρόνια+) στο desktop μου έχω τα creative t7700 σε συνδυασμό με μιά creative x-fi xtreme music κάρτα ήχου.Τα ηχέια χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά για gaming σε 7.1 setting.Δυστυχώς απο εποχής Windows 10 και μετά λόγω ασυμβατότητας driver, υπάρχει ένα αρκετά γνωστό και δυστυχώς ΠΟΛΥ συχνό πρόβλημα όπου όταν χαμηλώνω πολύ τον ήχο υπάρχει μεγάλη παραμόρφωση ήχου (crackling) που διορθώνεται μόνο όταν μπαίνω στα sound settings των 10 και κάνω test.Σε κάποια φάση σύνδεσα τα ηχεία απευθείας στην onboard κάρτα (Asus M5 A97 R2.0) και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αλλάξω τα ηχεία μου με 5.1 και σκέφτομαι διάφορες προτάσεις έως 200 ευρώ.Έχοντας διαβάσει παλιότερα post στο thread σκέφτομαι τα Edifier C6XD Αρχικά σκεφτόμουν τα Logitech z906 αλλα έχω ακούσει πως βγάζουν πολλά προβλήματα και χαλάνε/καίγονται εύκολα.Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξείς: 1) Στο σύστημα μου: FX 8350, Asus m5 A97 R2.0 16 GB RAM αξίζει να κρατήσω την x-fi xtreme ή να μεταβώ μια και καλή στην onboard;Τι διαφορές υπάρχουν στην ποιότητα ήχου; 2) Για ηχεία (αποκλειστικά 5.1) αξίζουν τα edifier C6XD; Θα δώ διαφορές σε σχέση με τα t7700; Ή δεν αξίζει να τα αλλάξω; 3) Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη 5.1 λύση για ηχεία; (αν μπορούν να γίνουν και bluetooth για να γλυτώσω απο τα καλώδια). Θέλω καλό surround για games, μουσική ακουώ ελάχιστα απο το PC Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά στην δική μου περίπτωση ΔΕΝ ήταν αυτό το πρόβλημα.Είχα διαβάσει το post σου στο forum (αφού έψαχνα ώρες για λύση στο thread του οδηγού επιβίωσης) και έιχα ελέγξει τις ρυθμίσεις στην κάρτα μου απο το web banking πριν ξεκινήσω θέμα εδω.Είχε ήδη πλήρη πρόσβαση.Αφου πάλεψα κάμποσες ώρες και μιλώντας με τα support της Πειραιώς και της Revolut αυτο που έπιασε ήταν:Απεγκατάστηση και των 2 εφαρμογών (Revolut & Winbank mobile) επανεγκατάσταση και επέτρεψα τις ειδοποιήσεις, Δούλεψε αμέσως.Νομίζω πως αφού είχα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στο iphone και στις 2 εφαρμογές δεν άφηνε να γίνει redirect, οπότε και δεν άνοιγε το winbank mobile.Με το που το έκανα, η winbank mobile άνοιξε αμέσως και μπόρεσα να ξαναπεράσω την κάρτα στην Revolut (την είχα κάνει delete αρχικά και προσπαθούσα να την ξαναπεράσω)Μετέφερα 10 ευρώ δοκιμαστικά χωρίς πρόβλημα.Απο τότε που άλλαξαν οι ρυθμίσεις ασφαλείας της Πειραιώς τον Ιούλη πολύς κόσμος έχει πρόβλημα.Και προσωπικά δεν νομίζω πως παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι.
  9. Όλα καλά σας ευχαριστώ όλους
  10. Δεν κατάλαβες.Η εφαρμογή της REVOLUT ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ REIDRECT!.Δεν ανοίγει ούτε το WINBANK MOBILE που έχω στο κινητό ΟΥΤΕ σελίδα Πειραιώς. Εντάξει τα κατάφερα τελικά.Απεγκατέστησα και τις 2 εφαρμογες (Revolut & Winbank mobile) τις επανεγκατέστησα και επέτρεψα τις ειδοποιήσεις και δούλεψε αμέσως.Μου έκανε redirect στην εφαρμογή τηε Πειραιώς, πάτησα αποδοχή και τα λεφτά έφτασαν αμέσως.Ουφ!
  11. Την ξέρω την λύση του εμβάσματος αλλά δεν βολέυει.Πολλές φορές χρειάζομαι άμεσα πολύ μικρά ποσα και δεν μπορώ να περιμένω.Φροντίζω ο λογαριασμός στην Revolut να έχει μέσα 1-2 ευρώ για λόγους ασφαλείας και λεφτά βάζω τη στιγμή που θα κάνω την αγορά.Λεφτά θέλω να βάζω μόνο απο Πειραιώς παρ'ολο που έχω λογαριασμούς καi αλλού.Στην χρεωστική της Πειραιώς ο λογαριασμός που έχω συνδέσει για online αγορές και αυτός είναι με πολυ λίγα λεφτά οπότε δέν έχω πρόβλημα για τους κωδικούς.Τι θέμα είναι πως εμένα δεν κάνει ΚΑΝ redirect στη εφαρμογή ή σελίδα της Πειραιώς μόνο μύνημα λάθους, όπως είπα.Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα.Μου είπαν απο το support της Rervolut για απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση, που δεν έπιασε και για clear cache αλλά δεν ξέρω αν έχει τιο ios τέτοια επολογή μέσα στην εφαρμογή.
  12. Ναι αλλά ΔΕΝ κάνει redirect.Δεν την ανοίγει μόνο μύνημα "An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made"Σημειώση είμαι σε iphone 7, ios 14.01 αν παίζει ρόλο Εντάξει τα κατάφερα τελικά.Ευχαριστώ.
  13. Απο οτι κατάλαβα υπάρχει πρόβλημα με το 3DS verification σύστημα της Πειραιώς.Τελικά επικοινώνησα με την Revolut και αυτό μου είπαν.Ψάχνω λοιπόν τυχών ρυθμίσεις στο web banking που να διορθώνουν το πρόβλημα.
  14. Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα απο χθές.Έχω μια debit (χρεωστική) Πειραιώς απο την οποία εδώ και ένα χρόνο κάνω χωρίς πρόβλημα top-up στην Revolut.Χθές όμως προσπαθώντας να βάλω λεφτά βγαίνει συνεχώς το εξής μύνημα: ''An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made'' Προσπάθησα πάνω απο 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα.Ακύρωσα την κάρτα και προσπάθησα να την ξαναπεράσω αλλά ούτε αυτό γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Διάβασα στο forum του insomnia πως έχει να κάνει με αλλαγές στο web banking της Πειραιώς και συγκεκριμένα με την νέα 3D secure προστασία και πως κανονικά θα πρέπει να γίνει redirect στη σελίδα της Πειραιώς για να βάλω τα στοιχεία του web banking και να προχωρήσει το top up.Αυτό όμως ΔΕΝ γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Στο support της Πειραιώς μου είπαν πως η κάρτα είναι ενεργή και δουλεύει μια χαρά, κάτι που διαπίστωσα και ο ίδιος κάνοντας αγορά απο Amazon.Στο support της Revolut μου είπαν πως υπάρχει πρόβλημα με το 3DS verification σύστημα της Πειραιώς .Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο το web banking της Πειραιώς; Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
  15. Το γνωρίζω το thread αλλά ακόμα και εκεί δεν έχω βρει άκρη, πέραν του ότι έχει αλλάξει το web banking της Πειραιώς.Υπάρχει κάποιος που να έχει debit Πειραιώς και που να μπορεί να μου απαντήσει αν μπορεί όντως να γίνει top up?Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο το web banking της Πειραιώς?'Η μήπως δεν γίνεται πλέον με κάρτες της Πειραιώς?
  • Δημιουργία νέου...