Προς το περιεχόμενο

vtaxiarchis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.890 προβολές προφίλ

vtaxiarchis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. vtaxiarchis

    SONY Vaio VGN-AW21Z/B Windows 8.1

    Γεια σας, Έχω ένα laptop SONY Vaio VGN-AW21Z/B και παλαιότερα ειχα Windows 7 Pro, μου χάλασε ο ένας δισκος (SATA) και αφού τον αλλαξα εκανα format και εβαλα τα Windows 8.1. Ξαφνικα μια μερα μου εβγαλε 3-4 φορες το σφαλμα DPC Watchdog Violation (μπλε οθόνη) και από τοτε δεν ξεκινησε ποτε. Δειχνει κατεστραμενος ο SSD (τομος C). Τώρα θέλω να κανω format και να ξαναχτίσω από την αρχή το σύστημα μου, όμως παρατήρησα πως η SONY δεν έχει drivers για 8.1. Τότε που έβαλα τα Windows 8.1 είχα κατεβάσει αυτούς για Windows 7. Μηπως δεν είναι συμβατά τα 8.1 με το laptop μου? Να ξαναβάλω καλύτερα τα Windows 7 Pro? Και τα 2 τα εχω αυθεντικα οποτε δεν πρόκειται να βάλω σπασμενη εκδοση. Εαν καποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας απαντήσει. Ευχαριστώ
  2. Στα Χανιά που μπορώ να βρω τετοιες καψουλες?
  3. Οι κάψουλες nespresso απο την Jacobs (momente espresso) γιατι εχουν σταματησει? Τις ειδα στα ραφια των super markets πριν το 2015 και τωρα δεν υπαρχουν πουθενα. Ξερει κανεις γιατι?
  4. Ωραία οπου επιτρεπεται τελοσπαντων θα το βαλω να κανω τη δουλεια μου. Εδω αλλοι περνανε με κατι σακες στους ωμους και τσαντακια γεματα ρουχα.... εμενα θα μου τη πουν για το λαπτοπ?
  5. Επομενως με μια λιγο μικροτερη απο 55x40x20 + πολυ λεπτη τσαντα laptop με ενα Vaio 18.4 λογικα δεν θα εχω προβλημα. Ουτως η αλλως θα το κραταω δεν το βαζω πανω απο το κεφαλι στις θεσεις!
  6. Ειναι και μεγαλο λαπτοπ γι' αυτο φοβαμαι... αν ηταν κανα 13αρι δεν θα ρωτουσα καν!
  7. Ναι απλα διαφοροι μου ειπαν οτι περασαν... ομως εγω δεν το εχω δοκιμασει! Παντως κανενα λαπτοπ δεν ειναι στα ορια αυτα...
  8. Υπαρχει προβλημα εαν εκτος απο τη βαλιτσα που επιτρεπεται για τη καμπινα (δωρεαν) εχεις και τσαντα με λαπτοπ στον ωμο? Η πρεπει υποχρεωτικα να εχεις μια χειραποσκευη?
  9. Το εχω μια βδομαδα απεργοποιημενο και δεν εχει καποιο προβλημα. Εχω εναν εκτυπωτη, ποντικι, εναν δίσκο και καμια φορα ενα χειριστήριο. Σε αυτά δεν αντιμετοπίζω πρόβλημα παίζουν κανονικά. Το αφήνω ως έχει και λογικά δεν θα βγάλει κάτι...
  10. Εκανα τα βηματα με τη σειρα βρηκα τον driver αλλα δεν υπαρχει καπου... δυστυχως!
  11. Έχω ένα laptop SONY VAIO VGN-AW21Z με windows 7 και κάποιες στιγμές μου πετά μπλε οθόνη και γράφει Driver IRQL Not Less or Equal και από ότι είδα στις συσκευές κάποια έχει πρόβλημα, ίσως κάποιος driver. Κάνω ανίχνευση για αλλαγές, κάνω αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά τίποτα. Κατέβασα και κάποιους drivers από τη Sony μήπως, αλλά και πάλι τίποτα. Τι να κάνω για να επιδιορθωθεί? Προς το παρόν το έχω απενεργοποιήσει και με έχει αφήσει ήσυχο για λίγο.
  12. Πώς θα γίνει να δούμε NOVA GO στην επέκταση οθόνης, δηλαδή να "κοροϊδεύαμε" το plugin, να μην το καταλάβαινε και να μην μας σταμάταγε το βίντεο? Θα ήταν τρομερά εύχρηστο...
  13. vtaxiarchis

    Αγορά tablet

    Σε γενικές γραμμές είναι καλό. Φυσικά δεν έχει δυνατό επεξεργαστή και RAM όμως για τα χρήματα του εγώ πιστεύω ότι αξίζει την αγορά!
  • Δημιουργία νέου...