Προς το περιεχόμενο

akispap1987

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.888 προβολές προφίλ

akispap1987's Achievements

  1. akispap1987

    MacBook Pro 15-inch 2016 (16GB RAM, 256GB SSD)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/04/2024 09:26 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται MacBook Pro 15' 2016 σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένο πρακτικά σαν καινούργιο, ντυμένο με carbon επένδυση από την πρώτη ημέρα που μπορείτε να αφαιρέσετε. Original μπαταρία και πληκτρολόγιο χωρίς κανένα θέμα. Κύκλοι φόρτισης 144. Χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής: 2,6GHz Quad Core Intel i7 Μνήμη: 16GB RAM, 256GB SSD. Χέρι χέρι Αθήνα βόρεια προάστια ή αποστολή μετά απο κατάθεση. Όχι παζάρια.

    450 €

  2. Λίγο αργοπορημένη η απάντησή μου γιατί τωρα το είδα. Δεν έχω κανένα θέμα από τη Nova, η ταχύτητα είναι σταθερή χωρίς καμία αποσύνδεση, αλλά μπαίνεις στο τριπάκι καταλαβαίνεις, είμαι της τεχνολογίας, ασχολούμαι με gaming και θέλω το καλύτερο δυνατό internet. Και σκέφτομαι, μου δίνουν 1000 mbps με 24 ευρώ ΧΩΡΙΣ δέσμευση συμβολαίου ενώ τώρα πληρώνω 33 ευρώ για 200mbps. Οι γραμμές τους είναι έξω από το σπίτι μου και σκέφτομαι τι μπορεί να πάει λάθος ξέρω γω. Όσον αφορά την κατασκευή επειδή τους έβλεπα κάθε μέρα μου φαίνεται ότι έχουν κάνει καλή δουλειά, επίσης έστρωσαν καλά και το οδόστρωμα. Φαντάζομαι οι τεχνίτες δεν είναι όλοι ίδιοι παντού, υπάρχουν και σάπια μήλα.
  3. Χαίρεται. Βρίσκομαι στη Nova αυτή τη στιγμή με FTTH 200 στα 33 ευρώ. Πήρα ενημερωτικά την Inalan επειδή τελείωσαν τις εργασίες στην περιοχή μου πριν μερικές μέρες και έχω προσφορά 1gbps στα 24 ευρώ από 48 γιατί ήμουν ο πρώτος που κάλεσε. Νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά για να αρνηθείς έτσι? Έχει κανείς απο εσάς Inalan? Είναι αξιόπιστη?
  4. akispap1987

    Αλλαγή θέσης router (FTTH)

    Οχι δεν εχει γινει κατι τετοιο.
  5. akispap1987

    Αλλαγή θέσης router (FTTH)

    Χαίρεται. Λόγω αλλαγής διαρρύθμισης του σπιτιού, θέλουμε να αλλάξουμε τη θέση του ρούτερ και να πάει στον επάνω όροφο (2όροφη μονοκατοικία). Η θέση που θέλουμε είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο δηλαδή στην επάνω τηλεφωνική γραμμή και η απόσταση είναι πάνω κάτω στα 2 μέτρα. Τι μου προτείνετε να κάνω? Οι τεχνικοί της nova το αναλαμβάνουν προφανώς με κάποια χρέωση? Το ίντερνετ μου ειναι fiber.
  6. Οκ, ευχαριστώ. Νόμιζα ότι θα πιάνω πάνω κάτω τα ιδια αν αλλάξω σε 2,4.
  7. Καλησπερα. Πριν λιγες ημερες μου ενεργοποιήθηκε το Nova FTTH 200mbps και εχω μια ερωτηση. Είναι λογικο να μου πιανει 190-193 mbps ΜΟΝΟ οταν είμαι συνδεδεμένος στο 5Ghz? Mολις αλλαζω σε 2,4 η μεγιστη ταχυτητα πανω απ το ρουτερ ειναι max στα 47 και μολις απομακρύνομαι όλο και πέφτει.
  8. Μετά απο πολλούς μηνες επιτέλους υπάρχει διαθεσιμότητα στη περιοχή μου για Nova 200 FTTH στα 33 ευρώ. Περιμένω τους τεχνικούς για τη σύνδεση. Αυτή τη στιγμή έχω Νοva 100 καμπίνα στα 26 ευρώ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες γι'αυτό και θα συνεχίσω με τη Nova.
  9. Χαίρεται. Έχω το Vodafone ZTE-H267A router και δυστυχώς ο σκύλος μου έφαγε το καλώδιο του τροφοδοτικού με αποτέλεσμα να μην έχω ίντερνετ. Υπάρχει πουθενά τροφοδοτικό να αγοράσω η πάω για άλλο ρούτερ?
  10. Ευχαριστώ για την ενημέρωση δε το ήξερα. Αυτή τη στιγμή έχω 100άρα σύνδεση όποτε είμαι οκ.
  11. Χμμ, αυτό δε το γνωρίζω. Πάντως έργα η το οτιδήποτε εδώ στην περιοχή έχουν τελειώσει εδώ κ μήνες. Τα έφτιαξαν κ έφυγαν. Μπορεί να είναι και αυτό, θα ρωτήσω.
  12. Εγώ απορώ ποτέ θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε κ μεις 200αρα ftth στα βόρεια προάστια Αττικής. Οι οπτικές ίνες εχουν μπει στους δρόμους, έξω απ το σπίτι μου εδώ κ μήνες αλλα φώς δε βλέπω. Παίρνω τακτικά στη Nova αλλά τίποτα ακόμα.
  13. Γιατί υπάρχουν Tesla και αλλα "Autopilot" αυτοκίνητα και στη Ελλαδα. Ενημέρωση για να σταματήσει αυτή η νοοτροπία.
  14. akispap1987

    ZTE H288A (Nova)

    Αυτα ειναι τα στατιστικα απο το μοντεμ. Υπαρχει κατι λαθος?
  15. akispap1987

    ZTE H288A (Nova)

    Μου προτειναν απ το πλαισιο mesh repeater αλλα και παλι δεν ηταν σιγουροι για το αποτελεσμα και ετσι το αφησα. Δικο μου ειναι το κτιριο αλλα δεν το βλέπω εφικτό για καλωδίωση ethernet αυτή τη στιγμή. Αν επαιρνα καποιο ρουτερ και το χρησιμοποιούσα σαν access point υπάρχει περίπτωση να δω διαφορα? Επίσης να κάνω μία χαζή ερώτηση. Αν αλλάξω την πρίζα που χρησιμοποιώ internet η οποία βρίσκεται εκεί από τότε που κατασκευάστηκε το σπίτι το 1997 θα παίξει κάποιο ρόλο? Έχουν οι καινούργιες πρίζες κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τις παλιές?
  • Δημιουργία νέου...