Προς το περιεχόμενο

umbrella co.

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.688
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Αδης

Πρόσφατες Επισκέψεις

20.098 προβολές προφίλ

umbrella co.'s Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3,1k

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/03/2024 10:19 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλειται το ρολοϊ του τιτλου καινουργιο (βρισκεται ακομα μεσα στις ζελατινες) μεσα στο κουτι του. Χρειαζεται καινουργια μπαταρια. Λειτουργικο. Tο ρολοϊ ειναι αυτο: BINBOND New Top Brand Luxury Men's Watches Casual Fashion Trend Calendar Male Wristwatch 30 Meters Waterproof Calendar Stainless Steel Business Automatic Quartz Watch Clock Gift [With Box] | Lazada PH Τιμη: €20 Αγοραστες μονο απο Aθηνα, συναντηση στο σταθμο μετρο Αττικη και πρωινες ωρες.

    20 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/03/2024 10:19 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται ισογειο καταστημα 148 τ. μ. (96,50 τ. μ. κυριως καταστημα και 51,50 τ. μ. παταρι) επι των οδων παπαδα 66 και βρανα 2 στην περιοχη Ελληνορωσων - Ψυχικο. Ειναι γωνιακο, διαθετει 2 εισοδους (μια σε καθε οδο), και 2 w.c. Επισης, δεν υπαρχουν κοινοχρηστα. Bρισκεται σε αποσταση 10 - 15 λεπτων με τα ποδια απο τους σταθμους μετρο Πανορμου και Κατεχακη και στα 50 μ. απο το Ιατρικο Ψυχικου. Μεσιτες - ασχετοι - περιεργοι θα αγνοουνται.

    130.000 €

  3. Ο Germanos για οσους δεν γνωριζουν ειναι αυτη τη στιγμη το χειροτερο καταστημα ηλεκτρονικων στην Ελλαδα κατα τη γνωμη μου. Η πλειοψηφια των κριτικων του στο Skroutz ηταν αρνητικες, αλλα τωρα πια δεν βλεπω τιποτα. Εχω προσωπικη εμπειρια με rma τηλεορασης Toshiba την οποια αρνιοταν να παρουν πισω. Με ταλαιπωρησαν 50+ ημερες και μετα απο 3 καταγγελιες στο συνηγορο του καταναλωτη τελικα δεχτηκαν να μου δωσουν τα χρηματα πισω για ενα προϊον το οποιο δεν δουλεψε ποτε. Χαρη σας εκαναν σε οσους δεν παραλαβατε, πιστεψτε με.
  4. Παιδια οσοι την αγορασατε, τι panel φοραει? ΒΟΕ ή LG?
  5. Supraland: https://store.steampowered.com/app/813630/Supraland/ Καταρχην να γραψω πως δεν συμπαθω τα metroidvania, το συγκεκριμενο ομως θεωρω πως ειναι εξαιρεση και αξιζει οπωσδηποτε μια ευκαιρια για καποιον ο οποιος παιζει puzzle/exploration games. Mετα απο 35 ωρες playtime (88% completion εφτασα γιατι βαριομουν να τα κυνηγησω ολα) εχω να γραψω τα εξης σε οποιον ενδιαφερεται να το παιξει: To παιχνιδι σε κραταει κολλημενο στην οθονη, ομως εαν δεν θελετε να χρησιμοποιησετε καποιο online guide τοτε θα χρειαστειτε πολλη υπομονη διοτι τα puzzles ειναι κυριολεκτικα ελεεινα. Η λυση τους τις περισσοτερες φορες ειναι ευκολη, αλλα μεχρι να το συνειδητοποιησετε θα εχουν περασει μερικες ωρες...ευτυχως εχει κι αλλα πραγματα να κανεις στο μεταξυ (chest hunting, exploration για hidden areas κλπ). Επισης, εαν πατε για 100% completion συμβουλευτειτε οπωσδηποτε online guide, γιατι απο ενα σημειο και μετα κουραζει απιστευτα το ατελειωτο περα-δωθε.
  6. Προφανως οι ανθρωποι εκει στην meta κατι δεν κανουν καλα. Εδω στο ελληνικο δημοσιο δεν πατανε ποτε στη δουλεια τους και ολα συνεχιζουν να δουλευουν ρολόϊ!
  7. Εαν κυνηγας τα πολλα fps, τοτε αλλαξε και τη cpu. Αν θελεις να τερματιζεις τα sliders στα παιχνιδια και να παιζεις max graphics, αγορασε μονο την καρτα και κρατα τα υπολοιπα χρηματα για μελλοντικη αναβαθμιση.
  8. DIRT 3: https://www.ign.com/games/dirt-3 Arcade Rally στα καλυτερα του, ιδανικο για να περασει η ωρα ευχαριστα. Το Gymkhana σε αλλους θα αρεσει, σε αλλους οχι τοσο. ΥΓ. Η πιστα με τα βουνα του Μonaco ειναι πανεμορφη!
  9. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν με απασχολει το ips glow, αλλωστε το εχω συνηθισει εδω και χρονια με την u2515h. Το προβλημα μου ειναι στο πως δειχνει το λευκο, διοτι διαβαζω και τα σχολια απο reddit και skroutz, και αρκετοι παραπονιουνται πως βγαζει μια κιτρινο-κοκκινιλα το πανελ η οποια συνηθως αποδιδεται στην ελλειψη του sRGB mode. Και δεδομενου οτι δεν μπορεσα να τη δω απο κοντα ακομη, κανω την ερωτηση εδω μεσα για να βγαλω μια ακρη με το τι συμβαινει πραγματικα.
  10. Δεν με απασχολει το μαυρο, αλλα το προβλημα που περιγραφεται στο video που παρεθεσα, η οθονη εχει μια κιτρινιαρικη αποχρωση στο λευκο και απ οτι διαβαζω δεν λυνεται ευκολα (αν λυνεται). Αυτο ρωταω για οποιον την εχει δουλεψει, συμβαινει πραγματικα ή ετσι φαινεται επειδη ειναι ακαλιμπραριστη? Η u2515h απο την οποια γραφω αυτη τη στιγμη εχει το λευκο που βλεπεις στο video, κατι το οποιο μου αρεσει και δεν θελω να παω σε μια οθονη η οποια μοιαζει οπως η S2721 DGFA στα δεξια.
  11. Γι' αυτο ρωταω, απο τη μια την αποθεωνουν ολοι (yt, amazon κριτικες, skroutz) και απο την αλλη οσο το ψαχνω τοσο διαβαζω για ανθρωπους που υποφερουν.
  12. Επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη οθονη και ειμαι μεταξυ αυτης και του Lenovo Legion Y27q-20 θελω να ρωτησω το εξης διοτι δεν ειχα ακομη την ευκαιρια να παω να την δω καπου απο κοντα. Ισχυει οτι βγαζει αυτο το κιτρινο-κοκκινωπο χρωμα και δεν λυνεται με τιποτα? (διαβασα για color correction - custom color μεσω AMD drivers αλλα δεν ξερω κατα ποσο λυνεται το προβλημα). Eνα παραδειγμα ας πουμε με την u2515h που εχω τωρα, για εμενα προσωπικα εαν ισχυουν αυτα τα χρωματα στο video και μετα απο calibration τοτε η οθονη εχει μεγαλο προβλημα.
  13. Ερωτηση για οσους πηγαν απο κει: απο οθονες εχει τιποτα αξιολογο? Για την x27q ενδιαφερομαι.
  14. Καλο ειναι να αφηνεις παντα ενα 10% της συνολικης χωρητικοτητας του δισκου ελευθερο.
  15. Οσον αφορα το κολλημενο pixel, μπορεις να δοκιμασεις ελαφρυ μασαζ (με πανακι) με σβηστη και κρυα την οθονη στο σημειο που βρισκεται το προβλημα. Ειχα το ιδιο θεμα παλια με μια οθονη LG και ησυχασε μετα το μασαζ. Κατα περιοδους μου το ξανακανε αλλα με ενα μασαζ διορθωνοταν.
  • Δημιουργία νέου...