Προς το περιεχόμενο

Blacky4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.433 προβολές προφίλ

Blacky4's Achievements

  1. Μα αυτό έκανα εν τέλει, βρήκα δική μου μεταφορική και έφερα το προς ανακύκλωση ψυγείο στον δικό μου χώρο. Απλώς δεν θεώρησα πως ενδιαφέρει κανέναν τί έκανα εγώ προσωπικά για να μπω σε λεπτομέρειες. Απλά προσπάθησα να διευκρινήσω πως οι μεγάλες αλυσίδες ενδέχεται να μην θέλουν/μπορούν να κάνουν τέτοιες "εξυπηρετήσεις".
  2. Αυτό όντως ισχύει στα μικρότερα καταστήματα, αλλά όχι στις αλυσίδες δυστυχώς ή τουλάχιστον όχι σε όλες. Σε πρόσφατη αγορά ψυγείου, δεν δέχτηκαν να παραλάβουν την προς ανακύκλωση παλαιά συσκευή απο διαφορετική διεύθυνση από εκείνη της παράδοσης του καινούριου. Μάλιστα δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο ούτε με επιπλέον χρέωση, αλλά ούτε και να μου δώσουν τα στοιχεία της μεταφορικής ( δικής τους ή τρίτης συνεργαζόμενης) ώστε να μιλήσω απευθείας μαζί και να προτείνω κάτι αντίστοιχο.
  3. Blacky4

    Nintendo Switch Topic v3

    Το ξεκινήσαμε τις προάλλες σαν couch co-op, φαντάζομαι είναι και η πιο συνηθισμένη περίπτωση. Αλλά θέλει από ένα ζευγάρι joycons ή το pro controller για κάθε παίκτη. Ο λόγος είναι πως χρειάζεσαι έναν μοχλό για την κίνηση του χαρακτήρα και έναν μοχλό για την κίνηση της κάμερας ( πράγμα που αρνείται πεισματικά να καταλάβει η γυναίκα 😀 ).
  4. Blacky4

    Nintendo Switch Topic v3

    Το it takes two μόνο εμένα εξέπληξε τρομερά ευχάριστα ;;;
  5. Είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα reinstall το disney app, από το apps menu της τηλεόρασης (samsung). Δεν χρειάζεται uninstall, ούτε θα ξαναχρειαστεί να συνδέσεις το account.
  6. Blacky4

    Nintendo Switch Topic v3

    Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα, το δοκίμασα πριν λίγες ημέρες - πήρα το Fire Emblem (25€). Παραθέτω και εδώ τις οδηγίες που έγραψα στο άλλο thread με τις προσφορές για τα παιχνίδια nintendo switch: Αλλαγή στο region του nintendo account σε United State Αλλαγή του region στο amazon σε US. Η αλλαγή πρέπει να γίνει από το amazon στο region του οποίου ανήκει ο λογαριασμός σας τώρα. Επίσης εδώ θα χρειαστεί και διεύθυνση Αμερικής ( βρείτε ένα ξενοδοχείο πχ). Ανάλογα το state μπορεί να γλυτώσεις κάποια επιπλέον ψιλά από φόρο. Αγορά από το amazon. Εγώ το έκανα με revolut και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Εισαγωγή του κωδικού στην κονσόλα. Αλλαγή στα region που προτιμάς σε Άμαζον και Nintendo account.
  7. Απλώς να ενημερώσω παιδιά πως το δοκίμασα και δούλεψε μια χαρά - Πήρα το Fire Emblem: Three Houses με 25€. Και το Xenoblade definitive edition είναι στην ίδια τιμή επίσης. Αναλυτικά τα βήματα που έκανα είναι τα εξής: Αλλαγή στο region του nintendo account σε United State Αλλαγή του region στο amazon σε US. Η αλλαγή πρέπει να γίνει από το amazon στο region του οποίου ανήκει ο λογαριασμός σας τώρα. Επίσης εδώ θα χρειαστεί και διεύθυνση Αμερικής ( βρείτε ένα ξενοδοχείο πχ). Αγορά από το amazon. Εγώ το έκανα με revolut και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Εισαγωγή του κωδικού στην κονσόλα.
  8. Παιδιά υπάρχει ένα promo στο amazon Αμερικής και στο gamestop για digital παιχνίδια switch. Η διαδικασία περιγράφεται εδώ: https://www.mydealz.de/deals/the-legend-of-zeldabreath-of-the-wild-switch-digital-the-legend-of-zelda-links-awakening-fur-je-3550eur-targetcom-1894967 Χρειάζεται αγορά του κωδικού με χρήση διεύθυνσης στην Αμερική ( ή για το άμαζον αλλαγή και στο region) και δημιουργία US profile στο nintento account (ή αλλαγή του region και στο nintendo account) για την εξαργύρωσή του. Δεν το έχω δοκιμάσει και το σκέφτομαι αν θα το κάνω, απλώς είπα να ενημερώσω σε περίπτωση που κάποιος το έχει δοκιμάσει ή θέλει να το επιχειρήσει!
  9. Αν υπάρχει κενό σε καμία ομάδα count me in as well!!
  10. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση και η διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα σε amazon αγγλίας και γερμανίας. Παραγγελία ίδια περίοδο ( 27/11) με ίδια ημερομηνία expected delivery (14/12) , αντίστοιχης αξίας (Γερμανίας και λίγο μεγαλύτερη) και η απόκριση στο τσατ ήταν η εξής: Γερμανία - Μαλλον χάθηκε, θέλετε replacement ή refund? Καλές γιορτές! Αγγλία - Παρακαλώ περιμένετε να το ελέγξω. Παρακαλώ περιμένετε ακόμα λίγο. Συγγνώμη για την αναμονή, έχω ζητήσει την βοήθεια του ανώτερου.. ( 4 απολογίες και 15 λεπτά μετά). Σας παρακαλω να περιμένετε μέχρι 31/12.. Και οι 2 παραγγελίας είναι με royal mail. Ολες οι άλλες από όλα τα ευρωπαικά amazon έφτασαν κανονικά! Με εξαίρεση μία μικρή από το ισπανικό για την οποία επίσης όπως στον παραπάνω φίλο, ξαφνικά πήρα ειδοποίηση πως το δέμα επιστράφει γιατί δεν βρήκαν τον παραλήπτη.. Φυσικά δεν είχα καμία ειδοποίηση! Καλές γιορτές!
  11. Blacky4

    Ψησταρια Υγραεριου

    Βγαίνει σε διαφορετικά μεγέθη, το μικρό είναι όντως πολύ μικρό. Κατά βάση είναι μία ηλεκτρική χύτρα ταχύτητας ( ή μία χύτρα ταχύτητας gadget ) - επιλέγεις βαθμό πίεσης (low/high), λεπτά λειτουργίας και σταματάτει αυτόματα στον προκαθορισμένο χρόνο. Προφανώς μπορείς και να σωτάρεις κάτι νωρίτερα. Εμάς που η σύζυγος είχε μία φοβία με τις συμβατικές χύτρες μας έχει βολέψει αφάνταστα. Επιπλέον, κάθε μοντέλο έχει κάποια predefined προγράμματα ( από slow cooker έως .. παρασκευή γιαουρτιού). Κάποια από τα νεώτερα μοντέλα έχουν και λειτουργία sous-vide ( αν και η εταιρεία βγάλει και αποκλειστικά anova-style sous vide) ή dry fryer. Το βασικό όμως είναι πως υπάρχει ένα κυριολεκτικά τεράστιο community με οδηγίες / συνταγές για πραγματικά τα πάντα.
  12. Blacky4

    Ψησταρια Υγραεριου

    Not directly related βέβαια με το θέμα μας, αλλά πιθανότατα για όσους ενδιαφέρονται η πρώτη εταιρεία που διέδωσε το οικιακής χρήσης sous-vide είναι η anova. Το δικό μου το έχω 5 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μαζί με το instant pot (πρώτη έκδοση που δεν είχε ενσωματωμένη λειτουργία sous-vide), από τις πιο πετυχημένες αγορές και από τις λίγες που δεν γκρινιαξε η σύζυγος.. το instant pot πάντως γενικά είναι πολύ versatile συσκευή, αντικαθιστά στην βασική του λειτουργία πλήρως μια χύτρα ταχύτητας.
  13. Και εγώ κάτοχος ΩMEGA εδώ και 8 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος. Το mesh είναι όντως πολύ ποιοτικό. Θα προτιμούσα την TITAN για το lumbar support, αλλά δυστυχώς θα μου έπεφτε μάλλον μεγάλη. Έχει στο site τους οδηγό για την κατάλληλη καρέκλα με βάση το ύψος και βάρος. Πάντως νομίζω έχουν και μία μικρότερη - την Throne που σίγουρα θα σε καλύπτει.
  14. Blacky4

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλησπέρα! η απάντηση πρέπει να υπάρχει και 150(!!) σελίδες πίσω, οπότε λογικό να έχει χαθεί. Πάντως οι διαφορές είναι οι εξής, τουλάχιστον σύμφωνα με την υποστήριξη ενός από τα καταστήματα που διαθέτουν και τις 2: Και οι 2 εχουν την ιδια επιφανεια ψησιματος αλλά η Gem εχει μαντεμι 2 όψεων ενω η BK όχι. Οι αντιφλογιστικες σχαρες καλύπτουν σχεδόν ολοι την επιφανεια στη Gem ενω στη BK καλυπτούν μόνο τους καυστηρες. Η Gem έχει ανοξειδωτα εξώτερικα μέρη ενώ η BK όχι. Τωρα το αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα εξαρτάται από το Budget σου! Πάντως νομίζω κάποιοι συνφορουμιτες έχουν πάρει την BK οπότε μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω.
  15. Καλημέρα! Το fujitsu έχει τοποθετηθεί σε χώρο με θερμικές απώλειες 4330 χιλιοθερμίδες σύμφωνα με το παραπάνω εργαλείο. Στην πράξη θα είναι κάτι παραπάνω γιατί η πόρτα που οδηγεί στην κουζίνα δεν κλείνει σωστά. Από θόρυβο και απόδοση λίγο πολύ επαληθεύω όσα έχουν ήδη ειπωθεί: προσωπικά στην χαμηλή σκάλα σχεδόν δεν το ακούω, αλλά στο πιο δυνατό κάνει λίγο σαν τουρμπίνα! Επίσης από απόδοση κανένα πρόβλημα παρά τις δυσκολίες του χώρου. Για το mitsu, είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι θέμα του τεχνικού, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι κατά την εγκατάσταση. Με διαβεβαίωσε έκανε κενό, αλλά δεν τον πολυπίστεψα από το υφάκι του. Η εταιρεία με παρέπεμψε σε προβληματική εγκατάσταση και όταν ήρθε να το ξαναδει είπε πως έχανε φρέον από ένα βαλβιδάκι και είπε πως αυτό δεν έπρεπε να συμβαίνει. Αναπλήρωσε υγρά και έσφιξε το βαλβιδάκι παραπάνω, από το οποίο επέμεινε δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαρροή ( δυστυχώς δεν ήμουν πάλι στο σπίτι, οπότε ό,τι μου μετέφερε η σύζυγος). Αν σκεφτούμε πως δεν χρέωσε τα επιπλέον υγρά, θεώρησα πως είχε κάνει αυτός το λάθος και δεν επικοινώνησα ξανα με αντιπροσωπεία. Γενικά είναι τοποθετημένο σε χώρο (9τμ) με θερμικές απώλειες 2000 χιλιοθερμίδες και δεν είχα ποτέ πρόβλημε με τριγμούς ή θόρυβο. Στο θέμα της οικονομίας, έχεις δίκιο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Αυτή είναι η αίσθηση μου καθώς υπήρχε στον χώρο 2 μήνες πριν το fuji και με αυξημένη καθημερινή χρήση του δεν είδα κάποια αισθητή αύξηση στην κατανάλωση. Για τα κρύα ρεύματα έπαιξα με όλες τις ρυθμίσεις: να φυσάω μόνο κάτω μόνο πάνω, αριστερά, δεξιά, στη μέση κτλ, αλλά χωρίς να βελτιωθεί ιδιαίτερα η κατάσταση - αντίστοιχα και με την διατήρηση της θερμοκρασίας στο επιθυμητό επίπεδο. Ο χώρος για τον οποίο προορίζεται το KM είναι σχεδόν διπλάσιος σε μέγεθος, οπότε θεωρώ πως δεν θα είναι τόσο έντονο το πρόβλημα. Αλλά το φοβάμαι λίγο, εξού και η απορία με το breezeless, το οποίο μου φαίνεται λίγο too good to be true και το φοβάμαι να κάνω το πείραμα Για τους μετρητές, είχα δει την κατασκευή σου από την άλλη φορά - όντως πολύ καλή ιδέα, αλλά θα χρεαστεί ηλεκτρολόγος και με το νέο μωρό να μας χτυπάει την πόρτα από μέρα σε μέρα, το βλέπω να αναβάλλεται για το επόμενο καλοκαίρι!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
  • Δημιουργία νέου...