Προς το περιεχόμενο

nikos.fr4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    74
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.178 προβολές προφίλ

nikos.fr4's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

45

Φήμη

  1. Εννοώ ότι έχουν κανει τους εργοδότες να μην μπορούν να ασφαλίσουν τον κόσμο, να δουλεύουμε 2 και 3 δουλειές να μαζεύουμε μαύρα χρήματα και στην τελική να μας είναι άχρηστα
  2. μάλλον η λύση είναι δωρεά κεφαλαίου απο κάποιον που να μπορεί να τα διακιολογήσει! αυτή είναι η Ελλάδα μας εν έτη 2015!!!
  3. καλησπέρα! ειμαι 24 και δεν δηλώνω εισόδημα. τωρα εχω ενα μαγαζί και ένα σπίτι στο όνομα μου χωρίς να τα ενοικιάζω, και τώρα έχει ενα μηνά που νοίκιασα το κατάστημα 150Ε. θελω να αγοράσω ενα 1300cc αυτοκίνητο 7500Ε αλλα δεν ξερω αν μπορώ να το πάρω στο όνομα μου. μητέρα και πατέρας δεν μπορούν να το δικαιολογησουν. ο πατέρας μου ειχε επιστροφη φορου και η μητέρα μου πολυ χαμηλή δήλωση. υπάρχει κάποιος τροπος να το παρω στο όνομα μου χωρις να πληρώσω πολυ εφορια? ας πουμε ενα μικρο προστημο 100-200Ε. Αν μου κανουν δωρεα 7500Ε θα πρεπει να δικαιολογούν αυτά τα χρήματα η μπορει ας πούμε να ειναι απο αποταμίευση στο σπιτι? καμια ιδεα κανεις?
  4. Ρε παιδια όταν εχεις ενα προϊόν και υπάρχουν χ ανταγωνιστές η θα τους εξαφανίσεις η θα τους πάρεις με το μέρος σου, μέχρι να μείνεις εσυ! Απλά πραγματα...
  5. Εγώ ένα πράγμα θα σας πω εδώ...! Και μηχανάκι για φραπέ να βγάλει η apple, οι φαν και οι μηφαν θα βρείτε κάτι για να μαλωσετε!!!!!!! Απίστευτα πράγματα! Σου αρέσει το θαυμαζεισ η το αγοράζεις, δεν σου αρέσει το αγνοεις και δεν το κραζεις! Απλά πράγματα...δηλαδή εντάξει μπήκα να δω τι είναι αυτό και κοστίζει τόσο και είδα τον πόλεμο τον αστρων χίλιες δυο έννοιες που δεν γνωρίζω και κατεληξα να googlαρω δυο ώρες να δω γιατί μαλωνετε! Για το Θεό!!!
  6. Καλά οι πιο πάνω το ότι καταφέρατε να την πείτε ο ένας στον άλλο σε θέμα του γουατς απ είναι απίστευτο! Θεουλιδες!!!
  7. Ρε σαμσουνγκ τόσο κόπο έκανες για να φτιάξεις αυτούς τους τέλειους φανς να μας σπάνε τα νευρακια!!! Θα τους χάσεις με αυτά που κανεις!! Δηλαδή πιος ο λόγος να βγάλεις τόσο νωρίς άλλο μοντέλο! Μια χαρά είναι και το σ4....!
  8. Ρε σαμσουνγκ τόσο κόπο έκανες για να φτιάξεις αυτούς τους τέλειους φανς να μας σ
  9. 799 ΝΟΤΕ3 για να σου λεισω την απορια! εγω και εσυ ασχολουμαστε με σκρουτζ κλπ οπως και πολλοι αλλοι. εγω για παραδειγμα 9 στα 10 πραγματα που εχω τα εχω απο US και πιστεψε με δεν ειναι μονο 10!!!..τωρα αν εσυ πιστευεις οτι το νοτε 3 ειναι καλυτερο απο το 5s μου σε προκαλω να τα βαλουμε μια κοντρα! για καθε μια κατηγορια και 50E!!! ουτε σε 1 δεν υπαρχει περιπτωση να το παρει... ισως υπαρχει ενα... αν τα βαλουμε για κουπια σε σκαφος σιγουρα θα με κερδισεις!
  10. ενταξει καιρο ειχατε να φανείτε εσεις που κραζετε την apple γιατι εν εχετε να κάνετε κατι αλλο στην ζωη σας με το androinακι σας! μηπως να κραξω και εγω εσας τωρα? πως γινεται οι 2 πυρηνες να τρωνε τους 8? πως γινεται 1gb ραμ να χτυπαει την 3αρα? εσας αυτα δεν σας προβληματιζουνε? πως ενα κινητο με κοστος παραγωγης 207$ (me ios) στην ελλαδα πωλειται 740€ και ειναι προβατα οσοι το περνουν ενω αυτοι που περνουν ενα με κοστος παραγωγης 190€ (με android sxetika kainoyrgio) που πωλειται στην ελλαδα 799 δεν ειναι!!! μηπως τελικα το μυστηκο δεν ειναι στους πυρηνες και το hardware αλλα στο software? εγω παντως θα χαρω πολυ να ριμαξω με τους δυο μου πυρηνες (και τα 64βιτ που λετε οτι δεν κανουν δουλεια) οποιοδηποτε προβατησιο κινητο σας (ξυπνησα με ορεξη να βγαλω χολη και να τρολλαρω!!! παντα φιλικα!!!)
  11. nikos.fr4

    empire earth se w8

    καλησπερα! εχω παρει λαπτοπ με windows 8 και θελω να βαλω το empire earth 1 (ναι μην σοκαρεστε!!! το 1!!!) αλλα βλεπω οτι δεν το τρεχει σε 8... υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το παιξει?
  12. Καλά ρε πλάκα κάνετε; Και για τους εξπλορερ;;;;;;; Οτι γουστάρει ο καθένας χρησιμοποιεί! Εγώ έχω chrome αλλά ας παραδέχομαι ότι ο ie είναι πολύ πιο σταθερός από όλους!
  13. Καλά εντάξει είστε γραφικοί! Γελαω!!! Ρε σεισοτι γουστάρουμε θα τα κάνουμε τα λεφτά μας! Ζηλευετε;;; Αλλος βάζει κάρτα γραφικών 400€ άλλος παίρνει pc 1500€ άλλος βάζει εξατμιση άλλος τρώει πίτογυρα άλλος στα ποτά και άλλος στις π%^*#%^!!! Τι ζόρι τραβατε δηλαδή; Ε και εμείς στα κινητά!
  14. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τους κομπλεξικους... Δηλαδή εντάξει ρε φίλε πως να το κάνουμε δηλαδή.εμενα μου αρέσει αυτό,εσένα το άλλο ποιος ο λόγος να μπαίνεις και να κραζεις.και στην τελική δικά μου είναι τα λεφτά όπου θέλω τα δίνω!τι σε νοιάζει εσένα αν χρωσταω τα αντερα μου η πειναω! Δηλαδή εντάξει ο άλλος λέει για τεχνολογια! Τι να την κάνω την τεχνολογια όταν με 2 πυρήνες τρώω τους 8 και δεν κολαω ΠΟΤΕ! Απλά εντάξει άτομα και από τους μεν και από τους δε έχουν ξεφύγει!σας δικαιολογώντας μόνο αν σας παράτησε η γυναίκα και δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνεται στην ζωή σας!!!
  15. Εντάξει για την Ευρώπη οι τιμές είναι φυσιολογικές με βάση τους μισθούς που υπάρχουν.επισης εκεί υπάρχουν πακέτα με πάγια 40€ και απεριόριστη ομιλία παντού που σου δίνουν τη δυνατότητα να το πάρεις 100-200€... Στην Ελλάδα πάλι τα δίκτυα μας χωρίς να προσφέρουν τίποτα απολύτως έχουν την μεγαλύτερη τιμή στον κόσμο και σου ζητάνε 100€+ το μήνα για να σου το δώσουν 450€ και να χαιρόμαστε! . . . . . . . .
  • Δημιουργία νέου...