Προς το περιεχόμενο

Technics2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.061 προβολές προφίλ

Technics2's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/02/2024 12:48 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται γνήσιο επαγγελματικό καταγραφικό Hikvision DS-7608NI-K2/8P, ελάχιστα χρησιμοποιημένο σε άριστη κατάσταση με ενσωματομένο PoE. Περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος, ποντίκι και μαζί θα δωθεί και ποσότητα καλωδίου UTP και Οθόνη HP Χαρακτηριστικά: - 8 κάμερες - Δυνατότητα προβολής εξ αποστάσεως - HDMI και VGA output - Alarm output - Υποστήριξη καμερών 4Κ - Audio input και audio ouput - δυνατότητα εγκατάστασης 2 σκληρών δίσκων

    200 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/02/2024 12:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το παρακάτω σύστημα: - Επεξεργαστής i3 530 - Μνήμη Ram DDR3 6Gb - SSD 240Gb - HDD 500Gb - Motherboard ASUS P7H55-M PRO (με έξοδο VGA, DVI, HDMI) - Oθόνη 22 Inch - Πληκτρολόγιο και ποντίκι - Windows 10, εφαρμογές γραφείου, antivirus Το σύστημα είναι σε άριστη κατάσταση, έχει αθόρυβη λειτουργία και θα το παραλάβετε με εγκατάσταση Windows 10, Office, antivirus και διάφορες εφαρμογές γραφείου. Θα είναι έτοιμο προς χρήση. Κατάλληλο για internet, μουσική, εφαρμογές γραφείου. Στέλνω και σε επαρχεία.

    89,97 €

  3. Technics2

    Vodafone vs Nova Mobile Internet

    Παιδιά θέλω να ρωτήσω για την κάλυψη και ταχύτητες των δύο εταιρείων στην Ελλάδα. Γενικά vodafone έχω δουλέψει πολύ και μέσες άκρες ξέρω τι παίζει με κάλυψη (και σε σύγκριση με cosmote), μου προτάθηκε όμως να κάνω κάποια σύνδεση wind. Αν εξαιρέσουμε την εξυπηρέτηση της Nova (wind) σε κάλυψη πως πάει? Μου είπαν οι πωλητές ότι παίζει με το δίκτυο της vodafone και όπου χάσεις σύνδεση με vodafone πάει και συνδέεται με cosmote. Ισχύει? Την έχει δουλέψει κανείς? Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα ομιλίας, αλλά μονο η ποιότητα του internet.
  4. Εάν ας πουμε έχει παει κάποιος και εχει γράψει: - τον αριθμό ταυτότητας - τον αριθμό διαβατηρίου σου - την διεύθυνση σου - το πραγματικό σου όνομα - το κινητό σου και άλλα τέτοια πράγματα σε ένα ποστ πως θα σου φαινόταν?
  5. Εχω κάνει στην google report, επικαλούμενος ότι θίγομαι, πράγμα που είναι και βάσιμο. Αλλά δεν σβίνεται ακόμα 😕
  6. Παιδιά έχω το παρακάτω πρόβλημα. Υπάρχει ένα blog τύπου blogspot.com, κάτω από μία δημοσίευση που είναι του 2009 έχει πάει κάποιος ανώνυμα και έχει γράψει ένα ακατάλληλο σχόλιο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: - ο κάτοχος του blog το έχει παρατήσει εδώ και 10 χρόνια - δεν υπαρχουν στοιχεία επικοινωνίας με τον blogger - δεν υπάρχει στο blog δυνατότητα report Τι ενέργειες μπορώ να κάνω για να διαγραφεί το σχόλιο?
  7. Παιδία μήπως να στείλει κανείς στο πλαίσιο κανένα e-mail?
  8. Παιδιά μήπως υπάρχει κάπου το αρχείο για το τελευταίο BIOS για την H61-M HDMI2?
  9. Ναι δεν μπορεί να κάνει σύνδεση. Θα δοκιμάσω αυτό με το bluetooth receiver.
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση snbblp. Αλλα δεν είναι unifying οι συγκεκριμένες συσκευές. Το ποντίκι που έψαξα υποτίθεται είναι αλλά το software της logitech λέει ότι δεν είναι compatible.
  11. Παιδιά έχω ένα Logitech Combo MK345, το οποίο περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο K345 και ένα πληκτρολόγιο Μ245. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω χάσει το usb receiver. Ψάχνω να βρω άκρη στο internet και δεν βρίσκω, επίσης κανένα από τα δύο δεν συνδέονται με τα unifying receivers της logitech. Έχει ασχοληθεί ποτέ κανείς με αντίστοιχο θέμα? Έχει επικοινωνήσει με logitech Greece? Υπάρχει κάποιο universal προγραμματίσιμο?
  12. Παιδιά είμαι ανάμεσα αγορά αυτών των τηλεοράσεων για απλή χρήση και για σύνδεση σε κάποιο PC μέσω HDMI για προβολή ταινιών. Η τιμή είναι σχεδόν ίδια. Ποια προτείνετε? Επίσης υπάρχει και μία τρίτη η Kudos. Σας παραθέτω τα link. https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-f-u-43-full-hd-tv-dvb-t2-fl43101-me-3-th https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-kydos-43-full-hd-tv-dvb-t2-s2-k43nf22sd https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led-43dn5nd-43-led-full-hd-p-PER.152702 Θέλω να ρωτήσω επίσης ποια είναι πιο αξιόπιστη σαν μάρκα?
  13. Φίλε μου αν και σου έστειλα. Για τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία είναι αρκετά παλιά μπορούν να τρέξουν και σε έναν pentium 4 ht. Είσαι υπερκαλημένος με έναν διπύρινο επεξεργαστή, ram ddr2 ή ddr3 όπου 4Gb είναι αρκετά, έναν 500άρι δίσκο για να τα βάλεις όλα μαζί και μία ανεξάρτητη κάρτα γραφικών των 30-40 ευρώ. Μπορείς να βρεις άνετα συστηματάκια εδώ με 110-130 ευρώ (και να έχουν ssd και περασμένα windows και βασικό να είναι σε καλή κατάσταση η μητρική) όπου μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Το να πας σε καινούργια μηχανίματα για να παίζεις αυτά που έχεις στις φωτογραφίες δεν αξίζει καθόλου.
  • Δημιουργία νέου...