Προς το περιεχόμενο

vasiliss80

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    34
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vasiliss80

  • Ημερομηνία γέννησης 23/10/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.611 προβολές προφίλ

vasiliss80's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. vasiliss80

    5s η S5 ???

    Αν θελεις κατι πιο βολικο και ευχρηστο για τηλεφωνο παρε iphone.Αν δεν σε νοιαζει το μεγεθος ,η μεγαλυτερη οθονη ειναι πολυ καλυτερη για internet και παιχνιδια,οποτε παρε s5. Sent from my iPhone using Insomnia
  2. vasiliss80

    iphone 5 η 5c

    Να ψαξεις να βρεις ενα καλομεταχειρισμενο 5αρι.Το 5c η τιμη του επεσε αμεσα,πρωτη φορα σε iphone και θα ειναι πολυ δυσκολο να το πουλησεις,οταν καποια στιγμη το παρεις αποφαση. Sent from my iPhone using Insomnia
  3. Και το lg l7ii μια χαρα ειναι,αν θες κατι πιο φθηνο. Sent from my iPhone using Insomnia
  4. Ριξε μια ματια και στο lg l7ii p710. Sent from my iPhone using Insomnia
  5. Ριξε μια ματια στο LG L7ii p710.Νομιζω ειναι λιγο καλυτερο απο το Core.Σ αυτα τα λεφτα,σε καινουριο,δεν θα βρεις κατι καλυτερο απο αυτα τα 2,νομιζω.
  6. Διαβασα αρκετες σελιδες μηνυματων πριν το στειλω. 1) Γιατι να μην μπορω να διαγραψω την αγγελια μου,αν εχω πουλησει το προιον και απλα να πιανει χωρο στις σελιδες? 3) Εχεις δικιο. 2) Δεν ειπα οτι συμβαινει αυτο,απλα το εγραψα,γιατι πολλοι γραφουν οτι καλο θα ηταν να επιστρεψουν οι αγγελιες στην παλια τους μορφη (λιγες και καλες) και με σκοπο να αποφευχθουν "μαγαζακια" και απατεωνες, να μην μπορεις σαν νεο μελος στο insomnia να ανεβασεις αγγελια. 4) Εννοειται,εχεις δικιο,απλα οποιοι τυχει να το διαβασουν,θα μου αρεσε να βλεπω πιο περιποιημενες αγγελιες κι οχι μια αγγελια πεντε λεξεις και χωρις φωτογραφια. 5) Λαθος μου που δεν το γνωριζα.Απλα ειχα διαβασει το προβλημα που ειχε ενα μελος και δεν εκανε κατι γι αυτο. 6) Δεν ξερω αν ειναι ευκολο να γινει κατι αντιστοιχο με τις ηλεκτρονικες αγγελιες της Χρυσης Ευκαιριας,που σε αναγκαζει, βημα-βημα να συμπληρωσεις αρκετα στοιχεια για το προιον και την κατηγορια που θα τοποθετηθει.Εννοειται οτι το insomnia δεν ειναι site αγγελιων,αλλα απο την ποσοτητα των αγγελιων φαινεται οτι υπαρχει παρα πολυς κοσμος που ασχολειται μ αυτο.Μακαρι να ειχα τις γνωσεις να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο.
  7. Επειδη κι εγω ασχολουμαι αρκετα με τις αγγελιες να κανω κι εγω τις παρατηρησεις μου. 1) Δεν μπορεις να διαγραψεις την αγγελια σου.Αν κατι πουληθει δεν υπαρχει κανενας λογος να πιανει χωρο στις σελιδες των αγγελιων. 2) Δεν νομιζω πως υπαρχει κανενας λογος,τα νεα μελη να μην εχουν δικαιωμα να ανεβασουν αγγελια.Δηλαδη αν καποιος εχει ενα μηνα στο insomnia και τον συναντησω και ειναι ολα οπως τα λεει,δεν θα αγορασω?Στην κριση μου ειναι να αγορασω ή οχι χωρις συναντηση. 3) Αν υπαρχει δυνατοτητα ,αγγελιες που πουλαν κατι μεταχειρισμενο,μετα απο ενα χρονο,σε τιμη ιση ή μεγαλυτερη απ οτι η τρεχουσα τιμη καινουριου στην αγορα,να διαγραφονται. 4) Καλο θα ηταν οι αγγελιες να ειναι αναλυτικες.Να γραφουμε τα ελαττωματα,αν υπαρχουν τα παρελκομενα,όπωσδηποτε φωτογραφίες,καλο ειναι να γραφεται σε ποια περιοχη ειναι το προιον και σιγουρα την τιμη. 5) Δεν ξερω με ποιον τροπο μπορει να ρυθμιστει,να μην μπορει ο οποιοσδηποτε να κανει αξιολογηση στην αγγελια σου,παρα μονο πωλητης-αγοραστης,γιατι διαβασα πιο πανω περιεργα συμβαντα με αριστα αξιολογημενους,που πουλησαν ελαττωματικο προιον χωρις να το αναφερουν στην αγγελια τους,οι οποιοι απειλουσαν κι απο πανω και φανταζομαι οτι βρισκονται ακομα αναμεσα μας. 6) Μια καλη κατηγοριοποιηση των αγγελιων,θα βοηθησει πολυ,ακομα και του πωλητες να βλεπουν τι τιμες εχουν να ανταγωνιστουν. 7) Συγνωμη για τους τονους.Καλη χρονια σε ολους,με υγεια για τις οικογενειες σας.
  • Δημιουργία νέου...