Προς το περιεχόμενο

valadisb

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    114
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με valadisb

  • Ημερομηνία γέννησης 14/07/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.475 προβολές προφίλ

valadisb's Achievements

  1. Η κοροϊδία με τον Κωτσόβολο δεν περιγράφεται καθυστέρηση παράδοσης προϊόντος 17 μερες και ο τεχνικός πουθενα για την εγκατάσταση του πέραν των 48 ωρών επικοινωνίας (κλιματιστικό -δωρεαν τοποθέτηση) Τελευταία φορά στον Κωτσόβολο.....
  2. valadisb

    Χρόνια Πολλά!!!

    Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.
  3. καλησπερα σε ολους Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο λαπτοπ το οποιο ειναι ενα toshiba satelite Α110-195. Το ελυσα για να του αλλαξω την παστα και για να κανω καθαρισμο γενικος (την διαδικασια την εχω κανει πολλες φορες),ολα καλα μεχρι το ''εδεσα'' ξανα και πηγα να το ανοιξω για να προχωρησω και σε φορματ ανοιξε κανονικα αλλα η οθονη δειχνει μονο ασπρο τιποτε αλλο.το συνδεσα με εξωτερκη οθονη και παιζει κανονικα.Κοιταξα μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα η φισα απο την οθονη,εαν καποιο πινακι απο την φυσα εχει στραβωσει.Τιποτα απολυτος ολα κανονικα. Πριν συνεχισω την οθονη την καθαρισαμε οπως ειχε βγει απο το λαπτοπ με τα πλαστικα της.ειχε ακουμπιστει στο τραπεζι και καθαριστικε με πανακι με λιγο νερο. Λυνω την οθονη μηπως εχει ξεκουμπωθει κανενα βυσμα η απο το inverter ολα κανονικα. Βρισκω απο εναν φιλο μια οθονη(ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ) που ειχε απο καμενο λαπτοπ με τον ακριβη αριθμο στα πινακια (30) αναβε αλλα και αυτη ασπρη.Και ξανασημειωνω οτι στην εξωτερικη δειχνει κανονικα. Ποια ειναι η γνωμη σας πανω σε αυτο το προβλημα ? Ευχαριστω εκ των προτερων
  4. valadisb

    Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

    Καλησπερα κυριοι εχω ενα pc που αποτελειται απο 1. Cpu intel i5- 2500k 2. mobo Asus P8P67 pro rev 3.1 3. nvidia GTX geforce 570 ειναι συμβατα για να περασω MAC os σε 2ο σκληρο? Ευχαριστω εκ των προτερων
  5. αναλογα με τον επεξεργαστη ειναι και ιδανικες θερμοκρασιες εαν εχει amd τοτε θα ειναι λιγακι πιο πανω απο απο το 45-50 που προαναφερε ο φιλτατος SPANK. Δες τι επεξεργαστη φοραει και ψαξε να δεις που κυμαινεται και ενοειται μια παρα πολλη καλη θ. παστα να βαλεις και καλο καθαρισμα good luck
  6. εγω παντως το τριτο το εχω χρησιμοποιηση δεν μου εδωσε κατι το ιδαιτερο περαν τις δυνατοτητες πχ usb.Δηλαδη μια καλυτερη ταχυτητα up/down ακομα και στο ping ητανε το ιδιο μεταξυ ρουτερ - υπολογιστη. Δεν εμεινα και ιδαιτερα ικανοποιημενος απο τον πειραματισμο μου στο ρουτερ αυτο, το ειχα μια εβδομαδα!
  7. εεε...! Το πρωτο που πρεπει να μαθεις ειναι οτι σε αυτο το επιπεδο Kva και αξιοπιστο ειναι λιγακι τσιμπημενο εχεις ρωτησει καθολου τιμη? Παντως υπολογιζε πανω απο 700 ευρω για κατι καλο οχι πολλη καλο απλα καλο! 3kva=2030 watt στο περιπου!
  8. valadisb

    macbook a1181

    συμφωνω με τον HQ εχω βαλει τον kingston sv300 128 gb
  9. valadisb

    macbook a1181

    Εγω εβαλα πρινλιγες μερες ssd στο macbook white που εχω. Λειτουργησε μια χαρα και πριν τον ειχα στον κυριο σταθερο.τον εβγαλα τον φορμαρισα στον mac clean install και τελος. Δουλευει αψογα!!
  10. Αυτη ειναι η nanostation Airmax 2, η nanostation 2 ειναι πιο φθηνη και μπορεις να την βρεις και σε στοκ (προσφορα) αρα υπολογιζε κανα 55 + μεταφορικα.Ειναι λιγο πιο ακριβές αλλα ειναι πάρα πολλη αξιόπιστη και ανθεκτική (6 χρονια στην ταρατσα την εχω και δεν εχει παθει τιποτα) εξαλου σκέψου οτι θα τα βγάλεις τα χρήματα σου στους 2 πρώτους μηνες (απόσβεση)
  11. Φίλτατε εγω σου προτείνω την nanostasion 2 την εχω περίπου 6 χρονια χειμώνα καλοκαίρι πανω στη ταράτσα και απο θέμα αποστάσεως ειναι πολλή καλη!! Την εχω προτείνει εχθες σε ενα αλλο μέλος και θα νομίζουν οτι εχω συμφέροντα άλλα την προτείνω γιατι εχει βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω!!
  12. Το καλύτερο που σου προτείνω ειναι να αλλάξεις κεραία να πας σε ενα nanostation 2 πχ. πολλές περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης και ισχύ και μετα απο αυτο ένα WAP για μπορεσεις να το μοιράζεις μεσα στο δικο σου σπιτι αλλα και ενα απλο ρουτερακι απο αυτα που δινουν που δινουν οι εταιρίες τηλεφωνίας ειναι κάλο(βεβαια με απενεργοποιημενο το DHCP απο του ρουτερακι ) βεβαια και παλι θα εχει το σχετικό θόρυβο στο σημα λογω των πολλών wifi διοτι τα περισσότερα ειναι στα 2.4 αλλα θα ειναι πολλη πιο καλυτερα εως και μια βαθμίδα κάτω απο το αριστα λογω της μικρης απόστασης που εχεις!
  13. valadisb

    clean install με usb

    να μαι και παλι το εκανα οπως ειπες το φορμαρισα σε αλλον υπολογιστη σε fat32 τον εβαλα ενα και το στικακι αλλα τωρα μου βγαζει εναν φακελο με ερωτηματικό τι κανουμε τωρα ?
  14. valadisb

    clean install με usb

    οκ ευχαριστω!!!
  • Δημιουργία νέου...