Προς το περιεχόμενο

stevenosfp1999

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    381
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με stevenosfp1999

  • Ημερομηνία γέννησης 12/01/1999

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.558 προβολές προφίλ

stevenosfp1999's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

500

Φήμη

  1. Από αυτές τις 2 (msi και xfx) ποια αξίζει περισσότερο, μιας και έχουν την ίδια τιμή?
  2. Δεν είναι roboto, είναι το καινούριο font της Google που υπάρχει και στο Android 8.1, Google Sans.
  3. Το καινούριο font κάνει τεράστια διαφορά, ίσως το ομορφότερο font με ελληνικά γράμματα που έχω δει. Κατά τα άλλα φορτώνει πιο γρήγορα, είναι γενικά πιο όμορφο με ωραία καινούρια animations και είναι σίγουρα μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.
  4. Το θέμα είναι ότι κανένας δε σε αναγκάζει να έχεις Facebook ή Google account. Αντίθετα, για την πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών, οι επιλογές παρόχων είναι εξαιρετικά περιορισμένες και σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να βάλουν τον μοναδικό πάροχο που είναι διαθέσιμος στο σπίτι τους και να συμβιβαστούν με τα βίτσια του. Η άλλη επιλογή είναι να μην βάλουν ίντερνετ, κάτι που όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ είναι επιλογή.
  5. Μακάρι να ήταν μόνο 60-80 ευρώ, η msi gaming που παρακολουθώ εγώ πήγε από 411 στα 575 σε 3 μήνες, αύξηση 160+ ευρώ...
  6. Επειδή λογικά θα γυρίσω σε υδρόψυξη κάποια στιγμή στο μέλλον, δεν βλέπω το λόγο να χαλάσω μεγάλα ποσά σε αερόψυξη προς το παρόν. Επίσης, πήρα και το upgrade kit οπότε να μην πάει χαμένο. Edit: Έχει κανένας απάντηση στην ερώτηση με τι μνήμες μήπως?
  7. CPU: https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html CPU Cooler: https://www.skroutz....Hyper-212X.html Mobo: https://www.skroutz.gr/s/12086600/Asus-Rog-Strix-B350-F-Gaming.html RAM: https://www.skroutz.gr/s/6290650/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2400MHz-CMK16GX4M2A2400C14.html PSU: https://www.skroutz....eries-650X.html Κουτί: https://www.skroutz....ered-Glass.html το black edition Αυτή είναι η τελευταία έκδοση του build: https://de.pcpartpicker.com/list/cbGCYr Άλλαξα σε 1600 γιατί πιστεύω ότι 100 ευρώ για 2 πυρήνες/4 threads δεν αξίζουν (θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για αγορά κάρτας) και τις μνήμες RGB με Corsair Vengeance επείδή 1)Υπάρχουν στο qvl της μητρικής και 2)διάβασα πολλά προβλήματα με corrupted SPDs, ασυμβατότητες και brickαρισμένες μνήμες από τα διάφορα προγράμματα συγχρονισμού των led. Με ενδιαφέρει κυρίως η γνώμη σας για τις μνήμες όμως. Τις έχει κανένας σε αυτή τη μητρική? Ταιριάζουν με τη μητρική και τα RGB όσο νάναι είναι έρωτας, θα ήθελε αν γίνεται να μην τις αποχωριστώ αλλά δε θέλω να μείνω και χωρίς PC.
  8. Καλό αυτό, καλύτερη απαγωγή θερμότητας...
  9. Μετά από σκέψη και καταφεύγωντας και στη γνώμη φίλου σχετικά με το οπτικό κομμάτι, αυτό είναι build στο οποίο κατέληξα: CPU: https://www.skroutz.gr/s/10627846/AMD-Ryzen-7-1700.html CPU Cooler: https://www.skroutz....Hyper-212X.html Mobo: https://www.skroutz.gr/s/12086600/Asus-Rog-Strix-B350-F-Gaming.html RAM: https://www.skroutz.gr/s/10985105/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GTZR.html PSU: https://www.skroutz....eries-650X.html Κουτί: https://www.skroutz....ered-Glass.html το black edition Επίσης, πως θα βάλω το 212Χ στον 1700, έχω δει ότι δεν είναι compatible by default. Edit: Να και το build με custom τιμές σκρουτζ με τα μεταφορικά μέσα στις τιμές.
  10. Βλέποντας και αυτό: Νομίζω ότι άλλαξα γνώμη και σκέφτομαι τον Ryzen 7 1700 πολύ σοβαρά. Το 1 από τις προτάσεις σου δηλαδή. Εφόσον το Android Studio είναι ουσιαστικά το μόνο πρόβλημα που είχα με τους ryzen και μάλλον θα το αντιμετωπίσω με linux, δεν έχω κάτι να ανυσηχώ όπως λες. Έπειτα, μήπως αξίζει να κρατήσω τα χρήματα μου για την ψύκτρα, να χρησιμοποιήσω τη μαμά και να πάρω αργότερα μια καλή υδρόψηξη? Στην ομορφιά τώρα, τι μπορούμε να κάνουμε σχετικά με την εμφάνιση του build. Μου αρέσει ιδιαίτερα το μαύρο-κόκκινο χρώμα στα gaming pc και θα βοηθούσε και στην επιλογή κάρτα γραφικών αργότερα. Παρόλα αυτά είμαι ανοχτός σε προτάσεις καθώς δεν το κατέχω πολύ με την ομορφιά. Το κουτί που διάλεξα το θέλω σε κάθε περίπτωση και βοηθάει ιδιαίτερα το ότι έχει πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων. Edit: Επειδή είδα ότι η Asus έχει type-c, η αλήθεια είναι ότι θα βόλευε για futureproofing του υπολογιστή, άλλωστε δεν είναι πολύ μακριά σαν τεχνολογία.
  11. Πρότεινε μου ένα σύστημα με ryzen με αυτά που ζητάω παραπάνω και μια τιμούλα Επίσης αξίζουν τα 12 threads στα 3,2 από τα 8 στα 4,5?
  12. Το σκέφτηκα πολύ αυτές τις μέρες αλλά αποφάσισα να επενδύσω σε μια ώριμη πλατφόρμα και να μη χρειάζεται να κάνω διάφορα τρικ για να καταφέρω το studio να δουλέψει, τρικ που ακόμα και αν τα κάνεις δεν φτάνεις δυστυχώς το native performance του HAXM. Μακάρι να έπαιρνα υπολογιστή του χρόνου να είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους επεξεργαστές και τις κάρτες γραφικών και να ήταν πιο φτηνές οι ραμ αλλά δυστυχώς έτσι έτυχε και θέλω να είμαι ασφαλής και σίγουρος. Αρκετά παιχνίδια είναι επίσης unoptimized για επεξεργαστές ryzen και κάποια από αυτά δεν υποστηρίζονται σήμερα για να βελτιωθεί η απόδοση τους. Συμφωνώ ότι είναι μια πλατφόρμα με μέλλον αλλά το μέλλον δεν είναι σίγουρο και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω. Παρόλα αυτά, αν τα επιχειρήματα ενάντια είναι ατράνταχτα δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω γνώμη. άλλωστε δεν *θέλω* να ΄δωσω 320 για 8πυρηνο αλλά έτσι είναι τα πράγματα τώρα :/ Edit: Linux πιθανότατα θα κάνω dual boot αλλά ισχύει ότι είπα παραπάνω...
  • Δημιουργία νέου...