Προς το περιεχόμενο

Beetle_W

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.367 προβολές προφίλ

Beetle_W's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Υπαρχουν μοντελα λαπτοπ που γινεται. Δεν ξερω για το συγκεκριμενο ομως.
  2. Συμφωνα με το πρωτο λινκ που εδωσες ταιριαζουν μιας και ειναι 400αρες
  3. Καλο ειναι να δεις το μεγιστο μεγεθος που υποστηριζει η μητρικη. Τι μοντελο μητρικης ειναι?
  4. Θα πρεπει να ψαξεις στο ιντερνετ για το δικο σου μοντελο να δεις τι πεζει. Υπαρχουν μοντελα που γινεται. To πιθανο να γινεται. Ψαξε δες τι socket ειναι ο επεξεργαστης και τι μοντελα εχουν βγει γι αυτο το socket. Εαν δεν ειναι ηδη κολλημενο επανω τοτε γινεται. Με προσοχη παντα στα socket και ψαξε εαν καποιος αλλος το εχει κανει πριν απο εσενα,
  5. Εαν το επαιρνα κανα 50αρικο αξιζει να δωσω τα 100 που χρειαζεται για επισκευη?
  6. HP Pavilion DV6 1190ev με σπασμενη οθονη και χαλασμενο keyboard ποσα παει για πωληση? Μαζι με τον φορτιστη.
  7. Αυτα τα κοιτανε περισσοτερο οι oveclockers σε κανονικη χρηση δεν νομιζω να υπαρξει διαφορα σε αποδοση.
  8. Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας σχετικα με ενα ολοκληρωμενο συστημα που εχω βρει. Το συστημα ειναι απο οτι καταλαβα που βγαζει η HP ετοιμα. Εχει επεξεργαστη i5 επανω τον 2400 8 gb ram(1333 της HP) μαπα τροφοδοτικο και 1 tb δισκο της Hitachi και ενα απλο κουτι χωρις σποθδαιο airflow απο οτι ειδα. Το πουλαει στα 180. Αξιζει? Επισης σε τι τιμες κυμενονται η Q6600 και οι E8XXX γιατι βλεπω κατι εξωφρενικες τιμες και ειπα να ρωτησω την αποψη σας.
  9. Δοκιμασε οπως ειπε ο φιλος να τον ενωσεις σε ενα σταθερο και αν τον διαβαζει κανε ανακτηση δεδομενων οτι μπορεις να σωσεις. Καλυτερα πηγαινε σε ενα SSD και εχει αυτο ως εφεδρικο εαν υποστηκε ζημια ομως και δεν ειναι καλα τα αποτελεσματα του Sentinel καλυτερα παρε ενα καινουριο.
  10. Beetle_W

    asus laptop

    http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GENUINE-ASUS-G72-G72GX-G73-G73JH-X52-X52J-X52N-X52F-LAPTOP-UK-VER-KEYBOARD-/251160554802?pt=UK_Computing_Laptop_Keyboards&hash=item3a7a55ed32 Ειναι top rated seller κιολας αρα δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για παραδοση και τετοια.
  11. Μιλαω για την πρωτη γεννια και εγω αυτο πιστευα αλλα εχω γνωστο με Ι7 πρωτης γεννιας και ειλικρινα εχει προβλημα συνεχια με θερμοκρασιες. Μεχρι και τα πλαστικα της εξοδου του αερα εχουν λυγισει και του εχει κανει και καθαρισμο καθως και αλλαγη παστας. Επισης το οτι μια περισσοτερη θερμοκρασια εναντι των i7 θα την εχουν απλα προτεινα εαν τον ικανοποιε σε επεξεργαστικη ισχυ ενας i5 και με λιγοτερα λεφτα παλι καλα θα ηταν.
  12. Beetle_W

    asus laptop

    Αν η τιμη ειναι παρα πολυ ακριβη απο την αντιπροσωπεια υπαρχει και στο ebay μαζι με τα μεταφορικα στα 27 ευρω το αυθεντικο.
  13. Σου εχω απαντησει στο thread που ανοιξες για το προβλημα σου. Ριξε μια ματια
  14. Για το autocad δεν ξερω αλλα εγω ειχα αγορασει το δικο μου πριν 2 χρονια και δεν εχω προβλημα με τον 520M σε ταινιες πληρους αναλυσης και με παιχνιδια κανει τη δουλεια του(εννοειται οχι σε full ρυθμισεις) και δεν εχω και πολυ καρτα γραφικων. Αρα πιστευω απο επεξεργαστικη ισχυ σε καλυπτει ανετα ο i5. Ποιας γεννιας i7 ειναι? Μηπως ειναι παλαιοτερη εκδοση και ειναι ποιο φτηνο?
  15. Φιλε το λαπτοπ σου υποστηριζει μεχρι και 2 GB του χρονισμου 533mhz δηλαδη θα πρεπει να παρεις 2 στικακια του ενος GB και χρονισμου 533. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12900&cat=4&sub=86&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
  • Δημιουργία νέου...