Προς το περιεχόμενο

nzes

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    32
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

nzes's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλημέρα παίδες, Το δοκίμασα και με άλλο φορτιστή αλλά και πάλι μου κάνει το ίδιο.. την βοήθειά σας..
  2. την έχω βγάλει την μπαταρία. Τον φορτιστή τον έχω μετρήσει με πολύμετρο κ μ δίνει σταθερά 19V.¨οσο κ να το τραβολογάω αριστερά δεξιά.
  3. Καλησπέρα παιδιά! Την βοήθεια σας.Το παραπάνω laptop Aspire7736ZG δεν ξεκινάει. Όταν βάζω επάνω την τροφοδοσία ανάβει ένα μπλε φως γύρω από το power button. Παρόλα αυτά μόλις το πατάω, ρευμα δεν δίνει καθόλου για να ξεκινήσει και σβήνει το μπλε φωτάκι.Πρέπει να ξαναβγάλω το ρεύμα και να το ξαναβάλω για να δοκιμάσω εκ νέου. Μετά από καμιά 10αριά προσπάθείες, και ενώ πατάω σε διαφορετικά σημεία το power button και το laptop ξεκινάει κανονικά και bootarei.Έχω ελέγξει την τροφοδοσία και μ δίνει 19V σταθερά, οπότε το αποκλείω. Πώς μπορώ να ξέρω αν είναι power jack ή motherboard?Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
  4. Εβγαλα μπαταρια και πατησα συνεχομενα το κουμπι εκκινησης αλλά τπτ.. Το βραχυκύκλωμα από που ?Υπάρχει περίπτωση να είχε θέμα η μητρική από πρίν λόγω του ότι δεν ψύχοταν καθόλου και ανέβαζε θερμοκρασία? Το έβγαλα..αλλά πάλι τπτ.. Το δοκίμασε κ με το παλιό αλλά τα ίδια..
  5. Επείδη έχω απογοητευτεί να προχωρήσω με reflow? Με πιστολάκι μαλλιών θα κάνει δουλεια?
  6. Φαντασου το έχω λύσει όλο.. Δίνω μονο ρευμα στην μητρική, και στο fan και έχω πάνω κ το καλώδιο της καρτας γραφικών. Κ συνεχίζει τα reboot.. Τι στο π@#$*# γίνεται?
  7. Τα έχω ελέγξει και είναι ολα επάνω.. Το έχω λύσει κ το έχω δέσει 3-4 φορές ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι δεν ανάβει καν η οθόνη. Ο χρόνος μεταξύ των reboot είναι γύρω στα 5 δεύτερα. Κανείς δεν το έχει ξανασυναντήσει?
  8. Καλησπέρα, Έχω ένα laptop Aspire 5742 της αδερφής μου.Το άνοιξα για να του αλλάξω το fan λόγω του θορύβου που έκανε.Να σημειώσω εδώ ότι σπάνια της έσβηνε (μετά από πολλές ώρες λειτουργίας, μάλλον λόγω θερμοκρασία).Από μέσα έβγαλα κάτι ποντίκια και αρκούδες, πολλή βρώμα.Το αλλάξα. Πάω να το ξεκινήσω και μ κάνει συνεχόμενα reboot χώρις να ανάψει καν η οθόνη.To fan λειτουργεί.Του άλλαξα πάστα στην cpu. Του έβγαλα μπαταρία κ την ξαναέβαλα αλλά τπτ. Να υποθέσω καμένη μητρική (η κάρτα γραφικών είναι onboard)? Την βοήθεια σας παρακαλώ..
  9. Ρε chris.. Τελειώνω τώρα το διάβασμα με ccna και θα παώ να δώσω.. Αλλα πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά με κούρασε (μπορεί να ήταν ότι διάβαζα πράγματα που ήδη γνώριζα) Θα μ πείς όλα διάβασμα χρειάζονται..Αλλά πίστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και το πάρε δώσε με τον καθηγητή-μαθητή... Έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ.. Πάντως απότι βλέπω σε θέμα κόστους 2 πιστοποιήσεις = 1 μεταπτυχιακό. Δουλεύω σε τμήμα μηχανογράφησης κοντά στην 5ετία σε 2003 και 2008 server.. Δεν έχω ξεκινήσει τπτ με πιστοποιήσεις-μεταπτυχιακά και θέλω να ξεκινήσω οπότε θεωρώ ότι θα με βοηθήσει κατά πολύ.Το background πιστεύω το έχω..
  10. Στην εταιρεία δουλευω σε Windows Server 2008 και 2003 και αποτι είδα την ύλη, θεωρώ ότι έχω τις βασικές γνώσεις της ύλης.πιστεύω ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω.. Επίσης ψαχνοντας βρήκα το παρακάτω http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki/e-careers-105/34754432 Λέτε να αξίζει?Ή θα μ φάνε τα λεφτα?Καλύτερα σε κέντρα ή μπορώ κ μόνος μου να το παλέψω? Πήρα τηλ και την Performance για να ρωτήσω για vmware vcp5 και μ είπε στα 2000 ευρώ και το μάθημα είναι προαπαιτούμενο για την πιστοποίηση.Με φαρμακωσε λίγο..
  11. Καλημέρα, Από τι βλέπω οι απόψεις συγκλινουν στο ότι καλύτερα να κίνηθώ σε πιστοποιήσεις (mcsa,vmware) Και στην συνέχεια να προχωρήσω σε ένα μεταπτυχιακό με management.. Το μόνο που με προβληματίζει έιναι ότι μπαίνω σε μία διαδικασία να κυνηγάω τα certifications..
  12. Φίλε headbanger, Καλά τα λές!Όμως πρέπει να σκεφτείς ότι πέρα από εταιρείες που εκπαιδεύουν το προσωπικό τους είναι και αυτές που δεν το κάνουν και δεν τους ενδιαφέρει καν (μιλάω για Ελλάδα). Οπότε όλο το βάρος πέφτει στον εργαζόμενο που πρέπει να καλύψει τα έξοδα..Και όπως θα ξέρεις σήμερα το να διαθέτεις χρήματα για το συγκεκριμένο, πρέπει να αμείβεσαι αρκετά καλά, πράγμα που δεν συμβαίνει.Οπότε τι κάνεις στην προκειμένη περίπτωση?Κυνηγάς τα certification και τρώς ψωμί και ελιά?
  13. Σωστός είσαι ρε φιλε.. Και εγώ με αυτο προβληματίζομαι να προχωρήσω σε μεταπτυχιακό ή να παρω σβάρνα τα certifications? Το μόνο που με κάνει να το ξανασκεφτώ είναι ότι το μεταπτυχιακό που παίρνεις δεν χρειάζεται ανανεώσεις κτλ, και το έχεις σαν χαρτί εφ όρου ζωης σε αντίθεση με τα certifications.. ΥΓ: Να σε ενημερώσω ότι τα φτάνω τα 30 !!!
  14. Καλησπερα, Λόγω του ότι φτάνει ο καιρός για τις αιτήσεις των μεταπτυχιακών θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν παρακολουθήσει τελευταία.Να σας πληροφορήσω ότι έχω τελειώσει σχολή τει Πληροφορικής και έιμαι από τους "τυχερούς" που έχουν μία δουλέια πάνω στο αντικέιμενο μου (it support-administration). Διαβάζω για να δώσω για το ccna και θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι θα το έχω πάρει.. Το συγκεκριμένο κομμάτι με ενδιαφέρει σε συνδυασμό με ασφάλεια δικτύων.'Εχω δεί κάποια μεταπτυχιακά (παπει,ασοεε) αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.. Όποιος γνωρίζει ότιδήποτε αξιόλογο ας ενημερώσει.
  • Δημιουργία νέου...