Προς το περιεχόμενο

nfeel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    350
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Αthens

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.017 προβολές προφίλ

nfeel's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

227

Φήμη

  1. nfeel

    World Of Warcraft Topic v1

    Στο όνομα είναι το pvp στο wow πλέον δυστυχώς. Καμία 100k παίκτες παίζουν arena ενεργά στο Legion EU + US. Στο WoD μόνο US είχε 260k ενεργούς χαρακτήρες. Ο Outland έχει κόσμο,βρίσκεις πράγμα να αγοράσεις ΑΗ (rares,TCG etc)δεν είναι άσχημα.Το αντίθετο.
  2. nfeel

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλημέρα φίλε, σχεδον σε παρόμοια φάση και ηλικία είμαι κ εγώ. Επέστρεψα αρχές του μήνα μετά από κάνα 2 χρόνια.Παίζω απο vanilla. Δύσκολο για well established ελληνικές guild με καλό επίπεδο και drama free. Άν δεν βρεις αυτό που ψάχνεις κ δε θες να είσαι μόνος μπορείς να έρθεις Outland. Παίζω κ εγώ μόνος προς το παρόν,οπότε θα εκτιμούσα μια καλή παρέα. Θα χαρώ να βοηθήσω να κάνεις catch up / gold etc. Παίζω Alliance. Battletag: nfeel#2595
  3. Ευχαριστώ για το input παιδιά. Σχετικά με τα games, είναι συγκεκριμένη γκάμα που παίζω και πολύ σπάνια ότι καινούριο και απαιτητικό βγει. Κυρίως games της blizzard όπως wow, heroes of the storm κλπ. Αν παίξω κάνα καινούριο θα ειναι στυλ torment 2. Επίσης δεν είμαι fan του όλα maxed out στα γραφικά. Προτιμώ υψηλά fps. Σε wow πχ με 8600k η 1070 θα βγάζει γύρω η κ πάνω από 100fps. Καλά θα ήταν να πάω σε IPS αλλά δε φτάνω. Δεν ειναι τόσο τα ms ο λόγος επιλογής όσο το κόστος σε συνδυασμό με τα 144hz. Δεν είμαι σίγουρος αν τα 1080p σε 27 θα πιξελιάζουν βασικά. Δεν μπορώ κ να πάω να δω σε κάνα μαγαζί διαφορές. Από reviews που διαβάζω άλλοι λένε στις 27' η 1440p είναι must, άλλοι και με 1080 λένε είναι κομπλέ...
  4. Έχω το εξής δίλημμα παιδιά. Σκέφτομαι να χτυπήσω αυτό το monitor https://www.amazon.co.uk/dp/B00U2FDO4C/ref=cm_sw_r_other_apa_vuCfAb1BPBZKT 1ms,2k,27',144hz. Είναι η φθηνότερη που έχω βρει με 2k και 144hz. Εχω φτάσει ταβάνι στο budget. Το ερώτημα που έχω είναι το εξής. Επειδή έφτιαξα πρόσφατα σύστημα με gtx 1070, δεν είναι αρκετά πιστεύετε τα 144hz? Τι διαφορά θα δω αν προσθέσω και gsync επιπλέον. Στην περίπτωση που πάω για gsync θα πρέπει να κατέβω σε 1080p σε ανάλυση οθόνης. Οπότε για να το θέσω συνοπτικά το ερώτημα. Χτυπάω την παραπάνω οθόνη όπως είναι η πάω για 1080p,27',144hz + gsync? Θα φαίνεται χάλια το 1080 σε 27'(gaming, ταινίες)?!
  5. Snik σου έχω στείλει και στο δίπλα. Κλείσατε η το αφήσατε?
  6. Οι περισσότεροι συνθέτες, παραγωγοί, labels, Spotify η SoundCloud ανεβάζουν? Θέλω να κάνω μια συνδρομή κάπου. Σκέφτομαι και το Google Music που δεν έχει αντίπαλο με το YouTube Red αλλά μειονεκτεί στο offline playback που είναι ανύπαρκτο. Spotify λοιπόν, SoundCloud η κάτι άλλο για το genre?
  7. Εμένα η εμπειρία μου έχει ως εξής. 1) Εξάντλησαν όλο το περιθώριο των 4 ημερών που δίνει το policy για το έμβασμα. 2) Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το CS τους αλλεπάλληλες φορές σήμερα.Μετά από δεκάδες "hello","hi" και από τις δυο μεριές επειδή μου απαντούσαν με καθυστέρηση ωρών,απλώς σταμάτησαν να μου μιλάνε εντελώς. 3) Δοκιμάζω το απόγευμα να αγοράσω ένα video game.Γίνεται reject η κάρτα της Revolut από το ηλεκτρονικό κατάστημα και LOCKED ο λογαριασμός μου στη Revolut.Μου ζητάνε να κάνω verify με διαβατήριο.Κάνω το verify,ξεκλειδώνουν τον λογαριασμό.Πάω να κάνω δεύτερη φορά,αγορά το ίδιο game από το ίδιο κατάστημα.Δεύτερη φορά rejected η πληρωμή και ξανά locked o λογαριασμός. Ε ντάξει,μετά από τέτοια ταλαιπώρια δεν ξανασχολούμαι.Οι τύποι είναι για γέλια και το CS τους επιπέδου Τζιμπουτί.Ούτε όνομα σου λένε να ξέρεις με ποιον μιλάς,ούτε αν είναι ο ίδιος representative που σε ταλαιπωρεί όλη μέρα για να ζητήσεις άλλον,τίποτα. Πρώτη φορά που βαθμολογώ app στο playstore,είχα τόσα νεύρα μετά από όλο αυτό που μπήκα κ έβαλα 1.
  8. Μου απάντησαν τώρα μόλις ότι ισχύει αλλά είναι UK region locked το bonus.
  9. Τις 5 λίρες bonus σε εσάς με την πρώτη κατάθεση (δεδομένου ότι βάλατε τον κωδικό στην αρχική εγγραφή),σας τις βάλανε? Εμένα τις κάνανε αβαβά...
  10. Δεν έχει πάντα λεφτά ο λογαριασμός αυτός.Άν είχε πάντα λεφτά δε θα χρειαζόμουν καν τις υπηρεσίες αυτές που παρακάμπτουν τα cc. To καλοκαίρι άνοιξα και στη Lloyd's,σε φυσικό κατάστημα,στο Λονδίνο.1 μέρα παίρνει το έμβασμα και στις 2 περιπτώσεις. Το θέμα είναι πως αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν πάντα λεφτά μέσα και δεν εξυπηρετούν ιδιαίτερα όταν χρειάζεσαι άμεσα ηλεκτρονικό χρήμα για να προλάβεις καμία προσφορά κλπ
  11. Thumb down από εμένα εξαιτίας του χρόνου που απαιτεί για την πίστωση του εμβάσματος. Από ανάλογη εμπειρία σε μεταφορά χρημάτων από τράπεζες εντός της ΕΕ,τα χρήματα φαίνονται μετά από 1 εργάσιμη. Εδώ εξαντλεί τα περιθώρια των 4 ημερών!Έχασα μια προσφορά έτσι που έληξε.
  12. Δεν μ'αρέσει να πηγαίνω από κάρτα σε κάρτα κ υπηρεσία σε υπηρεσία αλλά η revolut που χρησιμοποιώ τώρα έχει απαράδεκτους χρόνους πίστωσης του εμβάσματος. Άν εδώ είμαστε σε 1 μέρα (και Κύπρο που στέλνω Ελλάδα σε 1 μέρα τα βλέπω στο λογαριασμό μου),μόλις αδειάσω τα λεφτά στη revolut θα τη δοκιμάσω σίγουρα.
  13. Μόλις είδα Barclays,δοκίμασα την εφαρμογή χωρίς επιφύλαξη.Από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αγγλίας με υποδειγματικές υπηρεσίες. Φαίνεται κ από το live support που έχει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Τις προσεχείς εβδομάδες θα δουλέυω μόνο με revolut για να δούμε κ στην πράξη την εφαρμογή της υπηρεσίας. Πολύ καλός οδηγός,μπράβο.
  14. Άσχετο.Τι μου θύμησες ο άπο πάνω με το nick ... Killer instinct,κοπάνα από δημοτικό για το τότε minion στην Πατησίων και τα μυαλά στα μπλέντερ Eπικό game με 1 δις combo xD
  15. Απαρχαιωμένο δεν είναι.Έχει engine να δέχεται βελτιώσεις σε γραφικα 10 χρόνια ακόμα. Αν τα βάλεις max όλα είναι πολύ όμορφο.Γενικά έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα από ότι mmο έχω παίξει. Πάνω από 8 expansions(ίσως κ περισσότερα),βγάζουν ένα κάθε χρόνο κ κυκλοφόρησε μαζί με wow. Από τα καλύτερα community που θα συναντήσεις κ επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις πιο πλούσιο game από αυτό Έχει άπειρα class/race combos,περιοχές dungeons κλπ κ κόσμο φυσικά θα βρείς.Επειδή είναι σχεδόν αχανές όμως ίσως δεν συναντάς τόσους πολλούς αν δεν είσαι σε quest hubs. Άν δεν τον έχεις δοκιμάσει αξίζει να το δεις.Έχω να παίξω από τότε που είχε sub το παιχνίδι αλλά στην καρδιά μου παραμένει ένας από τους πιο ξεχωριστούς τίτλους του είδους ever.
  • Δημιουργία νέου...