Προς το περιεχόμενο

sithodor

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    34
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

639 προβολές προφίλ

sithodor's Achievements

  1. Ρε παιδιά,με τι μεταφορική έρχεται? Το έχω παραγγείλει από τις 12 Αυγούστου,με παράδοση υποτίθεται στις 29,και ακόμη δεν έχει φτάσει. Σε επικοινωνία με το support τους,μου λένε ότι δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι,αλλά θα φτάσει κάποια στιγμή...
  2. Καλησπέρα,ψαχνω για τον πατέρα μου, λάπτοπ 17αρι. Καθημερινή χρήση word.Θελει για κάποιον λόγο lenovo. budget γυρω στα 600.Είναι καλό αυτό? www.skroutz.gr/s/33724523/Lenovo-IdeaPad-3-17ALC6-17-3-IPS-FHD-Ryzen-5-5500U-8GB-512GB-SSD-W11-Home-Arctic-Grey-GR-Keyboard.html
  3. sithodor

    Ψάχνω για...

    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
  4. sithodor

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα,ψάχνω ψυγείο καταψύκτη, ενεργειακή κλάσης Α, με συρτάρια κατάψυξης κάτω. Budget μέχρι 500. Έχουμε τίποτα?
  5. sithodor

    Ψάχνω για...

    Σε ευχαριστώ, οπότε πρέπει να πάρω και τα 2'?
  6. sithodor

    Ψάχνω για...

    Λοιπόν παιδιά, θέλω να συνδέσω έναν προτζέκτορα σε μια ηχόμπαρα. Το έχω ενσύρματα, αλλά θέλω να το κάνω ασύρματα,μέσω Bluetooth. Φαντάζομαι πως χρειάζομαι ενα Bluetooth transmitter που θα μπαίνει στον προτζεκτορα και ένα receiver που θα μπαίνει στην ηχόμπαρα. Εχει κανείς κάτι να προτείνει? Μπάτζετ σε λογικά πλαίσια,κανα 30αρι λέω. Ευχαριστώ.
  7. sithodor

    Ψάχνω για...

    Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Θα κανει αυτό σε εξωτερικό χώρο,και μάλιστα σε βουνό με χαμηλές Θερμοκρασίες γενικότερα?
  8. sithodor

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα σε όλους. Περυσι, μου είχε προτείνει ο zacharis1955 αυτό εδω https://www.banggood.com/XANES-V5-1_54in-Full-Touch-Screen-Sim-Card-BT-Call-Smart-Watch-Phone-Sports-Modes-Fitness-Bracelet-p-1604646.html το οποίο πλέον έρχεται απο Κίνα.Ξέρει κάποιος αν Θα υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο?Εννοώ με εξτρα κοστη κλπ.. Επισης ψάχνω για ενα Access point να συνδέσω ενα router που έχω στο χωριό με το ελεύθερο wifi του δημου. Μεχρι τώρα είχα ενα TP-LINK 5210G,το οποίο μου εκανε την δουλειά πολυ καλά,μεχρι που χαλασε.. Budget γύρω στα 70. Αυτά,ευχαριστώ!
  9. sithodor

    Ψάχνω για...

    Άκυρο, σορρυ. Ευχαριστώ για την πρόταση.
  10. sithodor

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα παιδιά, ψάχνω ρομποτική σκούπα, budget 200€ πάνω κάτω, σπιτι 100 τμ με παιδιά. Από Ελλάδα.
  11. sithodor

    Επιδομα ενοικιου

    Καλησπέρα παιδιά, σε μένα πέρασε εχθές, η νέα φορολογική δήλωση. Όποιος περίμενε, ας του ρίξει μια ματια.
  12. Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω χαθεί. Πήρα εκκαθαριστικό από δεη και είχα κατανάλωση 3654kw το 4μηνο. Και μου έκοψαν την έκπτωση από το κοτβ στο οποίο είμαι. 1900 kw δικαιούμαι. Είναι δικαιολογημένο αυτο? Να κοπεί η έκπτωση?
  13. Λοιπόν παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Παρήγγειλε η γυναίκα μου😠 κάτι πράγματα από την Αγγλία αξίας 80 ευρώ. Της ήρθε μήνυμα από την dhl ότι θέλει το αφμ της και εξουσιοδότηση για να εκτελωνιστει το δέμα. Θα χρεωθουμε για αυτό 45 +ΦΠΑ.? Τι πρέπει να κάνω?
  14. sithodor

    dhl και τελωνειο

    Λοιπόν παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Παρήγγειλε η γυναίκα μου κάτι πράγματα από την Αγγλία αξίας 80 ευρώ. Της ήρθε μήνυμα από την dhl ότι θέλει το αφμ της και εξουσιοδότηση για να εκτελωνιστει το δέμα. Θα χρεωθουμε για αυτό 45 +ΦΠΑ?
  15. sithodor

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα,ψάχνω για multimedia αυτοκινητου 1din, με δυνατότητα σύνδεσης κάμερας οπισθοπορειας. Βασική προϋπόθεση το πολύ καλό Bluetooth,να με ακούνε καθαρά δηλαδή. Δεν θέλω τεράστια οθόνη,ίσα ίσα να βλέπω τι γίνεται πίσω σε καμία δύσκολη όπισθεν. Budget μέχρι 100 πάνω κάτω,και φθηνότερα αν παίζει ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...